Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ופתאום כבה המנוע...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו מוזר שקרה לי ביומיים האחרונים. אני נוסע ומתקרב לרמזור,כמובן מאט ומוריד הילוכים, שם בניוטרל וגולש עד לרמזור, איך שאני מגיע לעצירה מוחלטת...בום...דימום מנוע. ככה קרה לי כבר לי שלוש פעמים ביומיים האחרונים...פעמיים ברמזור ופעם בפקק !!

למישהו יש רעיונות ?

פורסם
משהו מוזר שקרה לי ביומיים האחרונים. אני נוסע ומתקרב לרמזור,כמובן מאט ומוריד הילוכים, שם בניוטרל וגולש עד לרמזור, איך שאני מגיע לעצירה מוחלטת...בום...דימום מנוע. ככה קרה לי כבר לי שלוש פעמים ביומיים האחרונים...פעמיים ברמזור ופעם בפקק !!

למישהו יש רעיונות ?

לאור תקלה זהה שהיתה אצל אחד מחברי הפורום (בעל וולקן 2 ליטר) אני אומר:

תכין כסף, זה (סביר להניח) אחד מהשניים -

1. מנוע צעדים

2. חיישן מהירות (בגיר)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

למישהו יש רעיונות ?

לאור תקלה זהה שהיתה אצל אחד מחברי הפורום (בעל וולקן 2 ליטר) אני אומר:

תכין כסף, זה (סביר להניח) אחד מהשניים -

1. מנוע צעדים

2. חיישן מהירות (בגיר)

איציק

או שלא.

תקלה זהה היתה גם אצלי. תוקנה בליטל, ואני מתבייש להודות שאני לא יודע בדיוק איך, אבל לא נדרשה החלפה של שום דבר. רק קצת כיולים של המחשב.

פורסם

אהמממ...אולי זה יעזור אם אני יגיד שזה לא קורה תמיד בכל עצירה ובכל רמזור...אפילו עשיתי כמה נסיונות: נסעתי על רביעי, 100 קמ"ש והעברתי לניוטרל...כמובן הטורים נופלים ישר ל-10 ולאחר עצירה מוחלטת המנוע לא כבה, אלא המשיך כרגיל.

• תוכן חדש...