Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה זמן מישהו פרסם לינק ל-EBAY (לצערי לא זוכר את שמו), שבו היה אפשר לראות את הפודים מאלומיניום לטוויטרים. כבר הרבה זמן חיפשתי משהו דומה והזמנתי לי זוג. סוף סוף הם הגיעו והיום הלכתי להתקין אותם אצל יוסי. הפודים נראים בדיוק כמו בתמונה ויש להם ציפוי אנודיז. הם נותנים תשובה מצוינת לאנשים שעדיין לא הגיעו להחלטה סופית ועושים שינוים במערכת שלהם (תהליך שלפעמים מסתיים רק אחרי מכירת הרכב :-)). אבל זה גם יכולה להיות אלטרנטיבה יותר פשוטה לבניות בקורה A. אחרי סיום ההתקנה (אני לא חושב, שיש לי מה להוסיף על איכות העבודה של יוסי, דברים נכתבו כאן פעמים רבות) הדלקתי את המערכת. וואו! הצליל השתנה לטובה! בהתחלה לא האמנתי, אבל במהלך הנסיעה תחושת השיפור התחזקה יותר ויותר. קראתי כל מני דברים בנושא של diffracting surfaces, אבל לא ייחסתי לזה יותר מדי חשיבות. אני כבר שומע "פלצבו"? האמת, עברה גם אצלי מחשבה כזאת. אבל כאשר אשתי נכנסה לאוטו (והיא לא נדבקה במחלה) ואמרה שצליל הפך להיות יותר "שלם ומוגדר", התחלתי להאמין שזה באמת קורה.

קישור ל-EBAY

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Aluminium-Tweeter-Speaker-Holder-Stand-Pod-57mm-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem335deec0b2QQitemZ220619260082QQptZCarQ5fAudioQ5fVideo

aluminium-tweeter-holder.jpg

פורסם

1. מי שפרסם את הפודים הוא חבר הפורום S3T (סטס :-P)

2. עבודה של יוסי ואתה לא מעלה תמונות??? :-(

3. פלצבו? - סביר להניח שיש שיפור או לפחות שינוי שמתפרש אצלך כשיפור.

4. אם זו היתה ההגדרה של אשתך - כנראה שהיא מסתירה ממך איזו מערכת סטריאו שאתה לא יודע עליה - זה ביטוי אודיופילי פלצני מידי בשביל הבור\בורה חסר\ת הנסיון :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תתחדש !

תעלה תמונות.

קח בחשבון ששינית את הזווית. ברגע ששינית את הזווית, ולו קמעא, שינית הכל.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מיכאל שמח שאתה מרוצה. מאחר ואתה מכיר את הסאונד שלך ברכב טוב מכולם אשמח אם תתיחס לנקודה של רוחב הבמה. האם נקודה זאת לא ניפגמה במעט? מכיוון שפיזית האלמנטים עכשו קרובים אחד לשני.

פורסם

אשתדל מחר לעלות את התמונות. קחו בחשבון שמדובר בחיבור של פוד לקורה ולא בבניה.

אם זו היתה ההגדרה של אשתך - כנראה שהיא מסתירה ממך איזו מערכת סטריאו שאתה לא יודע עליה - זה ביטוי אודיופילי פלצני מידי בשביל הבור\בורה חסר\ת הנסיון :grin:

לא אמרתי שהיא בורה חסרת נסיון. בלי להיות אודיופיל, יש לה עבר וניסיון מקצועי בתחום מוזיקה (חיה).

קח בחשבון ששינית את הזווית. ברגע ששינית את הזווית, ולו קמעא, שינית הכל.

זוויות נשארו פחות או יותר אותם זוויות. טוויטרים היו מודבקים על ידי בלו-טק לקורות. זה נתן לי אפשרות לשחק עם הזוויות גם קודם. מה שהשתנה, זה צורה חיצונית של רמקול ומרחק מקורות.

דרך איפה החוטים של הטוויטר עוברים?

דרך הרגלית.

בקשר לרוחב הבמה - אני עדיין לא בטוח, כי השתנת כול התמונה. כאילו הכול יותר מוגדר ויש יותר עומק. זה משהו שבולט. מעבר לזה אני צריך לשמוע יותר.

פורסם

אין ספק שזה נראה טו-אוב

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...