Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן עצמאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המזגן אצלי באוטו נהיה עצמאי- מחליט מתי לקרר ומתי להישאר על איוורור.

מפעיל את הכפתור ויש סיכוי של 50\50 שהקירור ידלק, ואם הקירור נדלק הוא מקרר בסדר אבל בערך חצי חצי הפעמים שהוא נדלק לעומת אלה שלא.

בפעמים שהקירור לא נדלק מורגשת העליה בטורים במנוע שתמיד יש כשמדליקים מזגן קירור, אך הקירור לא מגיע.

אולי זה בעיה במגעים? או משהו רציני יותר? אני בספק שנגמר הגז כי כשהוא כן עובד הוא מקרר בסדר

פורסם

יש מצב גם חוסר גז אבל אז גם כשזה היה נכנס הוא היה נכבה לעיתים אבל שווה בדיקה למרות שבאמת נשמע כמו בעיה חשמלית

פורסם

כן מבטאים relay, זה בסך הכל ממסר.

כאשר אתה מפעיל את המתג של המזגן אז אתה בפועל מפעיל אלקטרו מגנט שנמצא בריליי, האלקטרו מגנט מושך מפסקים שגם כן נמצאים בריליי אשר סוגרים מעגל ומפעילים את המדחס של המזגן.

עכשיו לגבי התקלה שלך, האם כשאתה מפעיל את המזגן המאורר תמיד עובד, אבל האויר לא תמיד קר אם אני מבין נכון?

פורסם
המזגן אצלי באוטו נהיה עצמאי- מחליט מתי לקרר ומתי להישאר על איוורור.

מפעיל את הכפתור ויש סיכוי של 50\50 שהקירור ידלק, ואם הקירור נדלק הוא מקרר בסדר אבל בערך חצי חצי הפעמים שהוא נדלק לעומת אלה שלא.

בפעמים שהקירור לא נדלק מורגשת העליה בטורים במנוע שתמיד יש כשמדליקים מזגן קירור, אך הקירור לא מגיע.

אולי זה בעיה במגעים? או משהו רציני יותר? אני בספק שנגמר הגז כי כשהוא כן עובד הוא מקרר בסדר

באיזה רכב?

האם יש לך מס' כיוונים קבועים (1,2,3,4) או שזה מתכנוונן לפי מצב הכפתור?

פורסם

קודם כל אם אתה מחפש מקום באזור חיפה, יש את אורי מלמד ברחוב יפו 100.

לגבי מחירים: ריליי עולה 80 ש"ח, והוונטה (מאוורר) עולה 500 ש"ח אם היא איכותית של חברת SPAL ,יש גם חברות זולות יותר ואיכותיות פחות תלוי כמה זמן אתה מתכנן להישאר עם הרכב.

לגבי קלאץ' אני לא יודע מחיר.

פורסם

גם לי הייתה את הבעיה הזו בפיזו 206.

שמתי לב שהמצמד של המדחס לא היה נתפס כמו שצריך.

כשהייתי דופק עליו עם פטיש דפיקה קטנה הוא ישר היה נכנס לפעולה.

מסתבר שהמצמד יצא טיפה והמוסכניק דפק על הציר של המדחס והכניס לי אותו שוב למקום.

תבדוק אם המדחס נכנס לפעולה לאחר שאתה נותן מכה קטנה עם פטיש.

נצח ישראל לא משקר!!!

פורסם

נשמע הגיוני כי כשהמזגן כן עובד אני שומע מין "טאק" כזה כשאני לוחץ על הכפתור.

תוכל בבקשה להגיד לי איפה למצוא את המצמד הזה? ואיך בערך הוא אמור להיראות?

תודה על העזרה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...