Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש רכב שאני מעוניינת להעביר אותו בדיקה במכון.

המוכר לא מעוניין להפסיד יום עבודה והוא מוכן (תמורת ערבון) לתת לי את הרכב שאני אסע לבדי לבדיקה.

השאלה שלי - האם אני צריכה איזה סוג של יפוי כח או תעודת הזהות של הבעלים?

שני מכונים שקרובים אלי הם מכון אדיר ביהוד ומכון קופיוטסט בראשון (א.ת.ישן) - מי עדיף?

פורסם

את לא צריכה יפוי כוח.

את ניגשת ועושה את הבדיקה אבל לפני כן- האם הגעת להסדר עם המוכר לגבי עלות הבדיקה?

מה קורה במידה והרכב נמצא לא תקין ואת לא מעוניינת? הוא משלם את הסכום?

אני מציע לך לכתוב זאת על דף וששתיכם תחתמו עליו, אל תסמכי למילה שלו בעל פה כי את לא תוכלי להיכנס לכיס שלו ולהוציא את הכסף במידה והוא לא ירצה לשלם ואז זרקת לפח 500-600 ש"ח.

אני מציע לל לעבור במוסך של חבר/ מי שהמשפחה מטפלת אצלו שיעיף מבט על הרכב לפני שאת הולכת למכון, הוא יוכל לתת לך אינדיקציה טובה אם בכלל כדאי ללכת למכון.

לגבי המכון המומלץ- על איזה רכב מדובר?

קובי

פורסם
השאלה שלי - האם אני צריכה איזה סוג של יפוי כח או תעודת הזהות של הבעלים?

לא צריך יפוי כוח ולא צריך תעודת זהות של בהעלים.

צריך רק לקחת מהבעלים את רישיון הרכב, ללא רישיון הרכב לא תוכלי לבצע את הבדיקה.

פורסם

יופי, תודה

ברור שאני אתרחק ממקום שבעל הרכב מכיר, לפחות הרכב טופל במוסך היבואן אז יש סבירות לתיקונים באיכות (ככה נראה לי, זה מוסך מאוד נחשב)

מדובר ביונדאי גטס (לכאורה יש אותן כמו זבל אבל מסתבר שמרביתן באמת מתאימות לזבל מבחינה מכנית)

• תוכן חדש...