Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

JMG, לדרישות שלך מחשב ב2500 לא היו מספיקות לעולם :).

לאלעד, אולי לפני שאתה רץ לקנות מחשב, תרשום את הצרכים שלך ממנו, חבל להשקיע סכום מיותר במה שלא צריך.

אם זה רק לגלישה ומסמכים, שדרוג הזכרון יספיק.

אם לצרכים אחרים אז אולי שווה לשקול רכישת מחשב חדש.

ד"א, המחשבים ב1000 ש"ח הם אמנם מספיקים לשימושי היום יום, אך הם מבוססים על תושבת 775 הישנה של אינטל, התושבות הקיימות היום 1156/1366 עד כמה שהם חדישות מוחלפות ב2011 בתושבות חדשות למעבדי הSANDY BRIDGE החדשים של אינטל. כך שמבחינה שדרוגית אתה מוגבל עוד לפני שקנית את המחשב.

בקצרה, לפני שאתה קונה מחשב חדש, תתייעץ כאן בפורום, לא חסרים חבר'ה מהתחום.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
JMG, לדרישות שלך מחשב ב2500 לא היו מספיקות לעולם :).

טוב נו, הייתי תמים ואופטימי :roll:, so shoot me!

בקצרה, לפני שאתה קונה מחשב חדש, תתייעץ כאן בפורום, לא חסרים חבר'ה מהתחום.

רק תיזהר שלא תיסחף כמו שכבר ציינתי.

אם אתה שואל אותי - בתחום המחשבים, אין דבר כזה יותר מדי חזק. כל מה שזה אומר - זה שאם הדרישות שלך היום לא גבוהות, אז גם בעוד 3-4 שנים תהיה מבסוט מהמחשב שלך ולא תתבעס שהוא איטי (במידה ותקנה משהו חזק היום).

אם יש לך עצבים לקרוא וללמוד קצת, הייתי ממליץ על האתר HWZONE.CO.IL. כל המידע הדרוש על מחשבים במקום אחד (כולל לוח יד שניה די שימושי).

בברכה!

יונתן.

פורסם

המחשב שיש לי כרגע הוא בבעלותי כבר 7 שנים ואני מרוצה ממנו מאוד.

חוץ מהחלפת הכרטיס מסך למשהו חדשני יותר (שהתבצע לפני בערך 4 שנים) לא החלפתי שום דבר

טפו טפו טפו ;)

בעיקרון אני כן צריך מחשב טוב לגלישה ומסמכים, אפילו באתרים כבדים

אבל גם למשחקים כמו GTA SA וCS 1.6 בשביל הבני דודים שלי (משהו שכרגע הוא עושה כמו מחשבים חדשים ממנו).

וזהו בעיקרון.

פורסם

אז אם כך אולי שווה לך לחפש ביד שניה קיט זכרונות 1GBX2 בזול שיתן לך שיפור למחשב הקיים.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מה המפרט של המחשב הישן?

כי היום אפילו מחשב מבוסס לוח atom שעולה 400 שקל ובא עם מעבד ליבה כפולה מובנה יהיה כנראה יותר חזק מאיזה פנטיום 4 עם ddr1...

לפי דעתי הכי כדאי זה לקנות מעבד מסדרת e5xxx של אינטל, לוח תואם של asus או ג'יגהבייט, 2 או 4 gb ram, הארדיסק פשוט, צורב ומארז מהמחשב הישן אם הם טובים עניין, ספק כוח - לא זבל סיני!! ויש לך מחשב מעולה.

תראה הרכבתי במהירות מפרט טוב (מושלם עם מארז, ספק כוח, צורב - דברים שלא בטוח שאתה צריך לקנות) ב1500₪ - היום המחשבים הם overkill ענק, לי יש מחשב עם מעבד e5200 ו4gb זכרון, וכרטיס מסך "ענתיקה" 9600gt, והוא מריץ את הניד פור ספיד האחרון על הגדרות מקסימליות ב60 fps.

אז הרכבתי לך פה מפרט דומה, רק בלי כרטיס מסך, המחשב איכותי ויריץ ווינדוס 7 כמו כלום ובתוספת כרטיס מסך ב600 שקל יריץ כל משחק שתזרוק עליו. אולי אפילו הכרטיס הנוכחי שלך יתאים.

אנשים יגידו לך שאתה לא יכול לשדרג כבר מהרגע שאתה קונה את המחשב, אבל זה לפי דעתי שטות. עד שתגיע למצב שהמחשב לא מספק אותך, כבר יעברו איזה 4 דורות של לוחות מהחדש הנוכחי, זה בכלל לא רלוונטי לפי דעתי, רק למשתמשים כבדים שבכל מקרה לא קונים מחשב ב1000 שקל.

screenshottn.png

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...