Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

NIKON D3X עם פלאש מקורי וסט עצמיות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם הם היו נוסעים לסין או לתאילנד מילא (בגלל המחיר הרצפתי),

אבל אני מאמין שאם אתה לא סגור על איזה גאדג'ט סופר מיוחד שיש אותו רק ביפן ובשום מקום אחר בעולם, אז אין לך מה לחפש צעצוצים ביפן.

כלומר בטח יש שם מספיק שטויות אבל אם אתה פונה אלינו, כנראה אתה לא באמת יודע מה יש שם או יותר חשוב מה אתה באמת צריך כרגע.

רוב הדברים הטובים אפשר לקנות באיביי והרבה יותר זול.

אני לא יודע לאן בדיוק ההורים שלך טסים, אבל טוקיו נחשבת לאחת הערים היקרות בעולם, ככה שתגיד להם שיביאו לך איזה מזכרת חמודה ותתפשר איתם שיקנו לך איזה משהו כאן בארץ במקום :)

בברכה!

יונתן.

פורסם

כנ"ל לגבי פראג, מה אפשר לקנות שם?

חבר נוסע השבוע לשם ושאל אם אני רוצה משהו ספציפי.

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם
יפנית ורצוי שלא מעל 45 קילו

אין גאדג'ט יותר שימושי מזה 8)

:multi:

אחת בשבילי גם, תודה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

הלבשה והנעלה כמובן רק מותגים מהשורה הראשונה כדוגמה: טומי, בוס, ארמני, נייק, אדידס, נאוטיקה.

מחירים ברצפה, אבל לקנות רק מהחנויות המקוריות.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם
תגיד לו שיביא בקבוק אבסינט, אבל אמיתי, עם החומר שגורם להזיות. רק בצ'כיה זה חוקי.

+1

שיקנה לי אחד גם

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...