Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר למעלה מחצי שנה שאני מחפש לרכב שלי זוג פנסי חזית מה שנקרא angeleyes אבל מה לעשות לא מיצרים כאלה לרכב שלי (יונדאי גטס).

אז הלכתי וקניתי את המרכיבים ויצרתי לעצמי זוג כזה (באמת לא עבודה מסובכת) מה שנקרא Retrofiting עם סט קסנון איכותי.

בקרוב אני יעלה לפה תמונות.

השאלה שלי היא בטסט שקרב ובא אני יכול הלגיע אם הפנסים המפוברקים שלי? (הם מכוונים בצורה מעולה אין בריחת אור או נקודות חמות מהקסנון ויש פיזור אחיד ושווה)

או שאני צריך להרכיב חזרה את הפנסי חזית המקוריים של הרכב?

זה יעזור אם אני יחליף חזרה למנורה רגילה בטסט?

תודה לכל העוזרים.

פורסם

בפעם המאה, פחות או יותר -

פנסי אנג'ל אייז שיש להם תקן אירופאי אמנם מושכים לא מעט תשומת לב לא רצויה אבל מבחינת התקן - חוקיים.

פנסי קסנון "מפוברקים" או שאינם "מפוברקים" שהותקנו ברכב בהם לא היתה תאורת קסנון במקור - לא חוקיים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה היקר מצטער שהטרחתי אותך לענות באמת עושה רושם שאתה כנראה ממש "מבין בענין" שאלתי לא היתה בנוגע לקסנון כי אני יודע שהוא אינו חוקי! אלה בנוגע לפנס עצמו ולכן גם בסוף השאלה הוספתי ומה לגבי מנורה רגילה!

ושוב מצטער שהטרחתי ואתך לרשום שלוש משפטים בפורום באמת עברת את המכסה היומית שלך.

פורסם

אם הוספת את ה"עיגולים" האלה לאור חניה בלבד לא מאמין שתהיה בעיה אם תוריד את הקסנון מאור המעבר. תעלה תמונה שניראה עד כמה חאפרי/טוב זה ניראה.

פורסם

לא כנראה שלא הבנת םאותי אני ינסה להסביר יותר לעומק..(כרגע אני לא יכול להעלות תמונה מכיוון שהפנסים נשלחו לאטימה בחום ויחזרו רק בעוד כמה ימים)

התהליך שנעשה בפנסים הוא מאוד פשוט בעזרת חום פתחתי את הפנס (בעצם הפרדתי את הזגוגית השקופה מהגוף פלסטיק השחור)

לאחר מכן ניתקתי את הרפלקטור עי קדיחת הפלסטיק וחסיפת הברגים (הפנס שלי הוא בעל נורת H4 לאור גבוהה ונמוך)

ניתקתי את מגן הנורה שנמצא בתוך הרפלקטור וכאן מתחילה ההתקנה הטיפה יותר מסובכת.

רכשתי באינטרנט זוג עדשות bi - xenon לא נפרט כרגע את הדגם (אם מישהו רוצה יותר פרטים שישלח בהודעה פרטית)

את הרפלקטור המקורי חתכתי והתאמתי כדי "שתיכנס" בו העדשה החדשה באופן חלק לאחר מכן כיסיתי את העדשה ב shroud וכבונוס הוספתי עיגול לבן של CCFL (הנורה שנותנת את אפקט האנג'ל אייז)

הכל נאטם עם סיליקון וחומרי אטימה כגון אפוקסי הכל נעשה עם כפפות על מנת שלא ישארו סימנים על העדשה או על זגוגית הפנס.

שאלתי היא כזו:

נאמר ואין לי קסנון! יש לי נורא רגילה בפנס האם זה יעבור טסט?

חשוב לציין שהאפשרות לכיוון הפנסים נשארה כבמקור והעדשות החדשות כווניו טרם אטימתם כך שהפנס מכוון ברמה מאוד גבוהה.

מקווה שהבנתם את שאלתי ומצטער על החפירה.

• תוכן חדש...