Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחממות מנוע פיגו 307 sw

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים:

אני לא יודע אם זה בעיה..

בנסיעה החום של המנוע סביר 85 ממוצע.

אמנם בעליה (ובפרט שאין מזגן החום מגיע לי בערך ל100 אולי קצת יותר) ואז יורד ל85-90. עד שהוא לא מגיע בערך ל100 הוא לא יורד.

אם כיביתי את המנוע אחרי שהייתי בעליה, החום של המנוע שהוא כבוי מגיע לי כמעט עד האדום.

דבר נוסף יש מצב ביניים בהתנעה(עדיין לא סוויצ') שאם אני אשאיר את המפתח בצורה הזאת. רק אז כשהמנוע כבוי הואנטה תתחיל לעבוד במהירות נמוכה. (בסוויץ מלא הוא לא יעבוד, וכמו כן שאני מוציא את המפתח הוא לא יתחיל לעבוד, הוא ימשיך אם הוא התחיל לפני שהוצאתי את המפתח)

מעולם לא הגיע לאדום.

האם משהו לא תקין, האם זה הורס את המנוע או שחיקת יתר, או כל עוד זה עובד זה בסדר?

שמעתי על נגדים או על יונית וכדו' האם מסובך להחליף לבד.

תודה רבה!

פורסם

תקין זה לא זה בטוח, לא אמור להגיע ל100 וגם לא לאדום, לדעתי צריך בדיקת מוסך דחוף, שלא ילך לכיוון ראש מנוע, לדעתי הסיבות נובעות מרדיאטור סתום(לבדוק למה הוא נסתם), תרמוסטט תקול וכו.. אני לא הייתי מניע את הרכב בחום מנוע כזה , רק במוסך.בהצלחה.

צרפתי זה הכי אחי

פורסם

תודה

הייתי במוסך שרודר בני ברק לפני כחצי שנה, הם אמרו שזה בסדר.

כשאני מניע את האוטו שהחום כביכול גבוה, הוא מייד יורד. לאזור ה80.....

• תוכן חדש...