Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ברכבי ישנה בעיה של זמזם אורות לא פועל כאשר משאירים את האורות דולקים ופותחים את דלת הנהג.

ווידאתי שהבעיה היא לא במנגנון הנעילה של הדלת - כל האורות והצלילים פועלים כאשר פותחים את הדלת.

עכשיו אני רוצה להגיע לזמזם עצמו - אולי שם הבעיה?

אם יש למישהו הסבר מפורט או שרטוט המראה את הזמזם והממסר שלו, אשמח לקבל אותם

הרכב הוא פאסאט 2002, TDI, דגם מנוע AVF - אם זה משנה

תודה

פורסם

הבעיה אצלך היא לא בזמזם אלא באחד מחמשת המיקרוסוויצ'ים שהינם חלק אינטרגלי ממנגנון הנעילה.

בכול מקרה לא קיים שום ממסר שמפעיל את הזמזם כאשר פותחים את הדלת.

הזמזם מותקן בחלק האחורי של לוח השעונים ובכדי להגיע אליו תצטרך לפרק את לוח השעונים ולהוציאו מהרכב ואז לפרקו.

איזה כייף לי :)

פורסם

חשבתי שרק המיקרוסוויץ' של דלת הנהג הוא רלוונטי לזמזם אורות.

תקלה במיקרוסוויץ' של כל אחת מהדלתות יכולה לגרום לתקלה?

בכל מקרה, איך אני מפרק את לוח השעונים? חשבתי בכל מקרה לעשות זאת עקב תקלה נוספת ששאלתי עליה פה - תקלה של תאורת מסך ה-LCD בלוח שעונים.

פורסם

התכוונתי שבמנגנון הנעילה של דלת הנהג קיימים 5 מיקרוסוויצ'ים.

נניח ותפרק את לוח השעונים מה אתה מתכוון לעשות איתו ? על הלוח מורכבים רכיבים אלקטרונים ותצוגת LCD.

בכדי לפרק את לוח השעונים עלייך לפרק תחילה את גלגל ההגה ולנתק את כרית האוויר ועוד..במקרה הזה אני מציע לך לא להתעסק אם העניין אלא לפנות לבעל מקצוע.

עלות משוערת של פירוק והרכבת לוח השעונים לפני תיקון כ-200 שקלים.

פורסם

הבנתי, אז ישנו מיקרוסוויץ' ייעודי לזמזם אורות? כלומר ייתכן מצב שבו האורות נדלקים בפתיחת הדלת, יש צליל, ישנה מנורה בלוח וכיתוב במסך - ורק המיקוסוויץ' של הזמזם תקול?

האם כל המיקרוסוויצים באים כמכלול אחד, ואם כן כיצד ניתן להחליפו, אם נניח אני מזמין אחד מאי-ביי?

לגבי לוח המחוונים, חשבתי לחפש חוט רופף או מנותק - כי המסך פועל, רק שהתאורה האחורית שלו פעם פועלת ופעם לא.

פורסם

הייצרן לא מוכר רק מיקרוסווי'ץ בודד אלא את כול מנגנון הנעילה של הדלת. כול המיקרוסוויצ'ים הנמכרים ב-EBAY בימינו הם לא תחליף ראוי למקורי.

במידה ולא ניסו לפרוץ לך לרכב או לוח השעונים פורק בעבר אין סיבה שתמצא חוט רופף מכיוון שללוח השעונים מתחברים שני קונקטורים בעלי 32 פינים בצבע כחול וירוק שמחוברים היטב ללוח השעונים.

נתק את כבל המינוס של המצבר לפני פירוק כרית האוויר והתעסקות בלוח השעונים.

פורסם

תודה רבה על העזרה

אז אם הבעיה היא לא בחוט, מה עוד יכול לגרום לתאורה של המסך להפסיק לעבוד?

• תוכן חדש...