Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניית רכב שלא עבר טיפולים במוסך מורשה זה סיכון?

זה כמו לקנות חתול בשק?

מה יכול להיות ההשלכות?

האם צריך לנפות רכב מייד או לחשוב? מהם השיקולים?

תודה :)

פורסם

זה כמו לקנות חתול בשק?

מה יכול להיות ההשלכות?

האם צריך לנפות רכב מייד או לחשוב? מהם השיקולים?

תודה :)

לדעתי לט מחוייב המציאות.

תוכל למצוא יד פרטית עם תחזוקה פרטית הרבה יותר יסודי ממורשה

פורסם

ממש ממש לא. יש המון מוסכים שאינם מורשי היבואן והם לא פחות טובים מהמוסכים המורשים.

אם יש לבחור קבלות על הטיפולים או שאפשר לקבל אותם מהמוסך עצמו - זה בסדר גמור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני משתדל לקנות רק רכבים שטופלו במורשה כל חייהם - מסיבה מאוד פשוטה:

יכול להיות שמוסך "משה ובניו" הוא מוסך מעולה, שמכיר את דגם הרכב הספציפי כמו את בנו בכורו, אבל אני לא מכיר את המוסך ולכן אין לי מושג אם הוא אכן כזה.

כשרכב מטופל במורשה, יש לזה שלושה יתרונות מבחינתי:

1. למרות שאני מסכים שמורשה הוא לא ערובה לאיכות, אני לפחות יודע שיש איזשהן דרישות מינימום מסוימות מבחינת כלים/ספרות/הדרכה טכנית.

2. כיון שבמכונאות הרבה זה פשוט עניין של ניסיון, סביר להניח שמוסך מורשה שרואה רק מכוניות של מותג ספציפי כבר נתקל בהזדמנות כזו או אחרת בתקלה שיש ברגעים אלו בדיוק לאוטו שלי. מוסך "משה ובניו", טוב ככל שיהיה, מטפל בכל סוגי הרכבים, ולכן נתקל בבעיה שמאפיינת רכב ספציפי רק אחת ל...

3. יש תעוד מסודר במחשב של הטיפולים, ולפחות בפז'ו המחשב הזה הוא משותף לכל המוסכים המורשים ומתעד את כל ההיסטוריה של הרכב שלי.

אז נכון שיש את שאפט שאומרים שהם טובים, ונכון שיש את רון, וכנראה שיש עוד כמה בודדים שמתמקצעים במותג מסוים ויודעים לטפל בו לא פחות טוב ממוסך מורשה, אבל בגדול, כהכללה, הם לדעתי היוצא מן הכלל שמעיד על הכלל, ובדר"כ מי שמטפל במוסך שאינו מורשה יבואן, מחפש לחסוך כסף ולאו דווקא לקבל טיפול איכותי.

פורסם

הבעיה זה לא אם המוסכים טובים או לא,

הבעיה שאין רישום ושאין רישום זה מסוכן, הוא הרי לא ישמור קבלות של לפני יותר מ4 שנים וכבר יצא לי לפגוש כמה מוכרי מכוניות לא דוברי אמת, או לפחות כל האמת.

אם יש לו קבלות אז הכל טוב ויפה, אבל אם לא?

פורסם
אני משתדל לקנות רק רכבים שטופלו במורשה כל חייהם - מסיבה מאוד פשוטה:

יכול להיות שמוסך "משה ובניו" הוא מוסך מעולה, שמכיר את דגם הרכב הספציפי כמו את בנו בכורו, אבל אני לא מכיר את המוסך ולכן אין לי מושג אם הוא אכן כזה.

כשרכב מטופל במורשה, יש לזה שלושה יתרונות מבחינתי:

1. למרות שאני מסכים שמורשה הוא לא ערובה לאיכות, אני לפחות יודע שיש איזשהן דרישות מינימום מסוימות מבחינת כלים/ספרות/הדרכה טכנית.

2. כיון שבמכונאות הרבה זה פשוט עניין של ניסיון, סביר להניח שמוסך מורשה שרואה רק מכוניות של מותג ספציפי כבר נתקל בהזדמנות כזו או אחרת בתקלה שיש ברגעים אלו בדיוק לאוטו שלי. מוסך "משה ובניו", טוב ככל שיהיה, מטפל בכל סוגי הרכבים, ולכן נתקל בבעיה שמאפיינת רכב ספציפי רק אחת ל...

3. יש תעוד מסודר במחשב של הטיפולים, ולפחות בפז'ו המחשב הזה הוא משותף לכל המוסכים המורשים ומתעד את כל ההיסטוריה של הרכב שלי.

אז נכון שיש את שאפט שאומרים שהם טובים, ונכון שיש את רון, וכנראה שיש עוד כמה בודדים שמתמקצעים במותג מסוים ויודעים לטפל בו לא פחות טוב ממוסך מורשה, אבל בגדול, כהכללה, הם לדעתי היוצא מן הכלל שמעיד על הכלל, ובדר"כ מי שמטפל במוסך שאינו מורשה יבואן, מחפש לחסוך כסף ולאו דווקא לקבל טיפול איכותי.

אני איתך באותה דעה, מכאן באה ההתלבטות.

המוסך אגב, הוא מוסך של קרוב משפחה לפי טענת מוכר הרכב.

פורסם
ממש ממש לא. יש המון מוסכים שאינם מורשי היבואן והם לא פחות טובים מהמוסכים המורשים.

אם יש לבחור קבלות על הטיפולים או שאפשר לקבל אותם מהמוסך עצמו - זה בסדר גמור.

צביקה, כיוון שגם אני עומד בפני דילמה דומה - האם די בכך שיש קבלות ותיעוד 4 שנים אחורה על טיפולים?

אין משמעות לשאלה מה טיבו של המוסך?

פורסם

מה יכול להיות ההשלכות?

אם זה מרצדס S קלאס שנת 2008 - יש השפעה אמיתית על ירידת ערך במכירה, ויש תקלות שיכלו לטפל בהן רק במוסך מורשה היבואן עם מחשוב מתאים. אם לא טופל אצלם - עלולה להיות בעיית אחריות.

אם זה פיאט אונו 94 - אז מממ... סבבה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...