Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לעבור על רובם איכשהו במהלך השנים שלפני הצבא (אח"כ קיבלתי את ההחלטה האידאולוגית להישאר שמן ומאושר :-)).

תיזהר ממקומות כמו "אליצור" ו"קאנטרי החוף הירוק" - מקומות עם ציוד משנות ה-70 ורמה סניטרית ואנושית נמוכה ביותר.

לגבי השאר - מלון השרון, ספורטיב בעיר, שייפ, הולמס פלייס (אם עדיין קיים), רובם אותו דבר וברמה לא רעה.

נראה לי שלווינגייט יש מכון כושר ובריכה שאפשר לעשות אליהם מנוי, זה כנראה האופציה הטובה ביותר.

יש משהו ספציפי שאתה רוצה לדעת?

פורסם

דריש תודה על התשובה, יחד עם זאת אשמח לקבל דעות נוספות טיפה יותר עדכניות לגבי המקומות.

יש פה מישהו באמת שמנוי או היה מנוי בשנה האחרונה ב אליצור(בשם החדש קאנטרי נתניה)?

תודה

פורסם

הייתי מנוי באליצור מגיל ילדות, עד לפני כ4 שנים.

החדר כושר סביר ולעיתים בערב המקודם נסגר לנשים או גברים לטובת החרדים, סה"כ ממש אין שם אווירה של להתאמן חזק מדי.

מה שכן המנוי כולל כניסה לכל מה שיש לקאנטרי להציעה: ג'קוזי, סאונה, 2 בריכות, מגרשי טניס\ טניס שולחן.

אם חשוב לך החדר כושר, וותר.

אם חשוב לך השטויות סביב במחיר סביר, לך על זה.

בחצי שנה האחרונה אני מנוי בהולמס פלייס נתניה שבקניון השרון, מקום מעולה.

נקי, אחלה מלתחות, המון ארוניות, סאונה יבשה, מספיק מכשירים ומשקולות לכולם גם בשעות העומס, אווירה טובה לאימון ומחיר סביר.

את ווינגיט פסלתי עקב מרחק מהבית, ליתר דיוק מרחק החזרה, צריך לנסוע על שפיים כל פעם כדי לעשות פרסה חזרה לנתניה וזה קצת דבילי ולא תמיד בא בטוב.

מהכרות שלי עם המקום אני יכול להגיד לך שהוא כמו אליצור על סטרואידים, הכל גדול יותר וטוב יותר.

אם אתה גר ליד כיכר העצמאות גם ספורטיב יכול להיות אופציה לא רעה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני מתאמן בסירונית, על ה"משושה" הזה. אומנם יש שם רק מקבילים, מתח, קרש לעשות עליו בטן, וספסל שאפשר לעשות עליו עוד כמה תרגילים, אבל אפשר להגיע לתוצאות לא רעות בכלל.

אחרי האימון אפשר גם לזרום לאיזו שחייה קצרה או סתם ככה לשבת במים. והכל בחינם :)

Stay Dirty

• תוכן חדש...