Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב סובארו טנדר 1800 4*4 שנת 93 אחרי שיפוץ מנוע שלא עבד המנוע דפק הבאתי מפירוק מנוע 1800.

אחרי החלפת המנוע הסתבר שהוא שותה שמן עשינו בדיקת קומפרסיה ומסתבר שאין אטימה טובה השמן יורד לקרטר וחלקו נשרף במנוע.

מכיוון שלא ניתן להשיג מנועי 1800 הפתרון היחידי שנשאר לי זה לעבור למנוע 1600 שאותו יש להשיג בפירוק.

שאלתי האם משרד הרישוי לא יעשה בעיות ?, האם המנוע יתאים לגיר של 4*4*?, איך אני יכול להשיג אישור החלפת מנוע ממוסך מורשה אם חבר שלי מחליף לי את המנוע?

תודה.

פורסם

תחליף גומיות שסתומים, ותשאר עם ה 1800, הוא שותה יותר, אבל הוא חזק יותר מה1600.

בכל מקרה אפשר לייבא מחו"ל מנוע כזה,

בנוגע להחלפה ל1600 זה יעבור טסט וזה אפשרי להרכיב.

שאלה בנוגע מנוע הראשון שהיה לך:

בד"כ דפיקות מהמנוע זה נובע מחוסר שמן, היתה לי בעיה כזו בעבר ואחרי פירוק קרטר וניקוי יסודי הבעיה נפתרה,

קצת מוזר לשמוע שהחלפת מנוע בגלל בעיה כזו.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

שלום.

אל תחליף למנוע 1600 אמנם ניתן אבל הרגתה את הטנדר.

יש לך טנדר אם מנוע חזק ואם תחליף תתאכזב קשות.

במנועי סוברו 1800 היו בעיות אם המיסבים ראשיים ויש שינוי שצריך לבצע.

לא ניתן להשיג מנוע כזה אני היתי ממליץ לך בחום לשפץ אותו כמו שצריך ואז תהנה ממנו.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אז ככה,

יודעי דבר אמרו לי שאם המנוע מעשן כאשר האוטו קר ואחכ' זה יותר טוב אז זה סימן לגומיות שסתומים יבשות, כאשר עשיתי בדיקת קומפרסיה למנוע הוא הראה שרק 40% המנוע מצליח להחזיק כל השאר יורד לקרטר לכן יש לי ריח מסריח באוטו, ומה שקורה שהרינגים מנגבים את השמן.

לכן צריך להחליף גם גומיות שסתומים וגם רינגים אבל מה שיכול לקרות אם לא עושים חריטות זה שיהיה עודף לחץ במנוע ויתפס המנוע או שידפוק.

בנוסף על המנוע מהיבוא שילמתי 3000 ש"ח והוא לא יזכה אותי בכסף עבור העבודה שגם לא בטוח שתצליח.

בכל מקרה אני לא יודע מה לעשות??????

תודה לכל מי שיש לו רעיון או פתרון

פורסם

יש לך אחריות על המנוע לא?

תחזיר לו אותו ותבקש אחר, למה אתה שובר את הראש?

פרטים בה"פ .

פורסם
אז בנוסף על המנוע מהיבוא שילמתי 3000 ש"ח והוא לא יזכה אותי בכסף עבור העבודה שגם לא בטוח שתצליח.

בכל מקרה אני לא יודע מה לעשות??????

תודה לכל מי שיש לו רעיון או פתרון

שלום רב !

רק אני מריח משהו מסריח משרשור זה?

מנוע 1800 מיבוא ?!

אני בספק רב, אם ניתן ליבא מנוע מיובא, ועוד מדגם נדיר של 1800!

בתחילת השרשור ציינת שהמנוע מפירוק, אני מניח מפירוק מקומי?!

בתגובתך השנייה ציינת מנוע מיובא.

בתגובתך הראשונה, ציינת שמנוע אמור להיות מורכב על ידי חבר, אין מניעה בכך, למרות שהדבר לא חוקי, ניתן להשיג אישור על הרכבה ממוסך מורשה, על הרכבה, תמורת תשלום מתאים.

השאלה הנשאלת איך יתכן שיבואן מספק לך מנוע, שקשה עד בלתי אפשרי ליבא, ולא מתנה את האחריות למנוע, בהרכבה על ידי מוסך מורשה

ומתן אחריות על המנוע , למשך שלושה חודשים לפחות?

משהו כאן מסריח, כבר אמרתי?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

1800 היה המנוע הנפוץ ביותר ללאונות ולטנדרים בחו"ל ,

רק לארץ יצרו את המנועים 1300 ו1600,

בארץ ה1800 נדיר, בחו"ל הוא כמו זבל, שם בכלל כל לאונה שניה היתה מוזרקת .

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...