Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כדאי לרכוש שעון יד רפליקה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא רואה את עצמי קונה רפליקה. מעדיף להתפשר על TISSOT או משהו בסגנון אבל שיהיה לי משהו מקורי ואמין.

1+

כל העניין הזה של זיוף פשוט מגעיל אותי. אם יש לי את הממון לרכוש את השעון שאני רוצה - ארכוש אותו, ואם אין לי - אמתין עד שאצבור אותו ולא אשחק במשחקי "נדמה לי".

אני חושב שזה גם חלק מהעניין: שעון שחסכתי והתאמצתי עד שהצלחתי להשיג אותו הרבה יותר מרגש אותי משעון שבשכר של שעת עבודה אחת אני יכול לרכוש שתי יחידות ממנו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מאוד מעניין אם ברפליקה יש מנגנון כדוגמת זה שניתן לראות מטה.

לדעתי מאחורי המסכה מסתתר מנגנון ב2 שקל.

שעונים שהצגת מצויידים בוריאציות של מנגנון Valijoux 7750 שרק בגללו הם נקנו על ידי ETA. כיום הוא נקרא פשוט 7750. מנגנון די נפוץ ולא מסובך, אבל מאוד מדוייק ואמין. הוא כבר בן 40 נראה לי. ממש אגדה. כל יצרן קונה את המנגנון בחלקים ועושה שינויים משלו. כך שאותו מנגנון יכול לעלות סכומים שונים ולהיות ברמות גימור שונות. תלוי מי הרכיב אותו. שעונים אלה ספציפית מיוצרים על ידי ETERNA ששייכת למשפחת פורשה. הבעיה בשעוני רפליקה - איכות החומרים. כך שהמנגנון יכול להיות זהה (כבר למדו לייצר טורביון (שכלול הכי קשה) סיני), אבל קשה לי להאמין שיעבוד זהה.

פורסם

לדעתי השאלה הכי פשוטה שצריך לשאול קודם זה למה אתה צריך שעון. אם זה בשביל לדעת את השעה תקנה רפליקה או אל תקנה בכלל. אם אתה מעריך את השעון כתכשיט ואת ההנדסה שלו - תקנה מקורי.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D

• תוכן חדש...