Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

המכשיר שברשותי חגג בתחילת החודש 6 שנים - אומנם הוא עובד מצויין אבל נמאס לי ממנו. אני מעוניין לרכוש מכשיר חדש עד 1500 ש"ח לפי הדרישות הבאות:

- המכשיר יירכש מחנות פרטית (לא דרך המפעילה - לא יודע אם זה משנה משהו).

- קורא SIM דור 2 - ממש לא מתכוון לשלם על חבילת גלישה לאורנג'.

- אמינות! הנוכחי לא עושה בעיות בכלל.

- מקלט GPS מובנה.

- מצלמה 5 מ"פ לפחות ומעלה עם אפשרות העברת התמונות למחשב ע"י חיבור USB.

- אפשרות גלישה מ- WiFi (רשת אלחוטית - ראוטר מקומי).

- מסך מגע: לא משנה בכלל. יכול להיות בלי או עם.

זהו. מבחינת שיחות אני מדבר סביב 50 ש"ח לחודש בלבד ושולח עד 10 הודעות טקסט בחודש. רוב הזמן אני אשתמש במכשיר לצילום, גלישה באינטרנט ויישומי GPS. חשבתי על הנוקיה N85 - יש תמורה בעד האגרה?

תודה לעונים, אני לא מבין בזה כמעט כלום.

פורסם

יש פה שרשור ענק שכולו בערך סביב N85 ו-86N(עד כמה הם גרועים בשורה התחתונה)

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

טוב, אז עברתי על השרשור הזה של 4 עמודים - הביקורות לא טובות. אז מה לקנות? סוני אריקסון? סמסונג? יש משהו שעונה על הדרישות?

תודה מראש.

פורסם

אני גם מתלבט איזה מכשיר לקנות, הדרישות שלי פחות או יותר כמו שלך ולאחר ימים של חקירה מאומצת ברחבי הרשת כנראה שאני אקנה סוני אריקסון w995.

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w995-2682.php

את ה-HTC שהוצע למעלה לא היתי לוקח בגלל מע' ההפעלה שלו (windows mobile), לדעתי אם כבר HTC אז אנדרויד.

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

פורסם

אני לא יודע איזה מכשיר היה לך ששרד 6 שנים, אבל חביבי, היום מכשירי סלולר הם דברים די עדינים, במיוחד אלו שיש להם מסכי מגע, נפילה קטנה והלך המסך, ושזה מכשיר מחנות פרטית עדיף לרכוש פלאפון כמה שיותר "בלוק" אפילו אם זה אומר לוותר על תכונה מסוימת, כי שנהרס משהו ואין אחריות התיקון לא ממש זול.

גם אני בהתלבטות כמו שלך, וכנראה שאני התפשר מעט על האיטיות של מכשירי נוקיה, בשביל לקבל מכשיר בעל שרידות גבוהה.

פורסם
שלום לכולם,

-

- קורא SIM דור 2 - ממש לא מתכוון לשלם על חבילת גלישה לאורנג'.

- אמינות! הנוכחי לא עושה בעיות בכלל.

- מקלט GPS מובנה.

תודה לעונים, אני לא מבין בזה כמעט כלום.

רוב המכשירים הסלולארים בעלי GPS מובנה חייבים גישה לאינטרנט לכן אתה חייב חבילת גלישה.

איזה כייף לי :)

פורסם

רק הערה - כל מכשיר GSM או UMTS יעבוד בלי שום בעיה עם סים רגיל דור שני.

לכל היותר צריך לשנות הגדרה קטנה בתפריט וזהו.

לא להאמין לשקרים של המפעילות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בשפה קצת יותר מקצועית :-) השירות נקרא שירותי מיקום הניתנים על-ידי מפעיל הסלולאר. אתה מתקין תוכנת GPS של המפעיל ומשלם דמי שימוש חודשים והמפות לא נשמרות על מכשיר הטלפון אלא התוכנה מורידה כול פרק זמן מסויים חלקים של המפה דרך שירות האינטרנט.

ניתן להתקין את התוכנה החינמית WAZE אבל גם במקרה שלה תצטרך חיבור לאינטרנט.

התוכנה IGO8 ניתן להתקין את המפות על המכשיר אבל המחיר של התוכנה כ-80 דולר.

איזה כייף לי :)

פורסם

יש משהו שאני עוד לא מבין, אנדרואיד, זה דגם מכשיר או שזה מערכת הפעלה כמו סימביאן והיא נמצאת במגוון מכשירי htc?:oops:

הבנתי שהמכשירים האלו בדרך כלל לא נמכרים ע"י המפעילות הסלולריות בארץ, אלה נקנים באופן פרטי בחו"ל ונפרצים לsim free ונצרבים לעברית, האם יש להם בעיה לתמוך בכל מיני תכונות של המפעילות הסלולריות?

במידה ואני קונה מכשיר מחו"ל, כמה יעלה לי בארץ לצרוב עברית ולפתוח לsim free?

• תוכן חדש...