Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשר לסכנויות רכב-התייעצות לגבי פורד פוקוס

ohad984
שימו לב! השרשור הזה בן 5223 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום, ותודה על העזרה מראש,

היום בהסתכלות ה100 שלי בערך ביד 2 ראיתי רכב פורד פוקוס, 5 דלתות, GHIA,

יד 2, ליסינג נהג יחיד יד ראשונה, 142000 קמ, 2004. 39000 שח.

מוכן להתחייב על בדיקה על הרכב, מנוע, גיר, שסי.

מה הבעיה, אני בא לקבוע איתו, הוא אומר לי שהם סוכנות רכב מראשון לציון.

הוא לא ניסה לעבוד עלי, ולא הייתי צריך להוציא את זה ממנו. הוא פשוט היה גלוי.

הרכב נמצא בטווח המחירים שלי ומאוד מצא חן בעיני, הוא אמר שאפשר לדבר על מחיר, ובמחירון יצחק לוי 39000, זה המחיר.

כדאי ללכת על זה?! סוכני רכב ככלל לא מומלצים?

בקיצור-מודה השתגעתי מכל החיפושים, נמאס לי לראות את יד 2, ולא מוצא רכב נורמלי.

(דרך אגב יש לי כבר רשימה של 10 סוכנויות רכב, בלי הרבה מאמץ לחפש! אולי זה בגלל שאני מחפש לאנטיס או פוקוס 2000-2004)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא רואה סיבה לפסול את זה על הסף.רק בגלל שזה מגרש? אז בסדר, תנהג איתו בצורת כבדהו וחשדהו. (בעיקר חשדהו)

תגיע,תראה את הרכב.אם הוא אמר לך בטלפון שהוא מתחייב על משהו,אז תוציא את זה ממנו גם בכתב.

תבדוק שיעבודים\עיקולים, קח לבדיקה במקום שאתה בוחר,ואם הכל יוצא בסדר אני לא רואה סיבה שלא לקנות.

V5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5223 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...