Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

אני מעוניין בעצתכם לגבי עלויות טיפול ואחזקה של

ניסאן טידה

פורד פוקוס

טויוטה קורולה (אוטומטית לא רובוטית)

מודלים שנת 2009

ביחוד אני מעוניין בטידה מאחר ושמעתי שהיא מבוססת על רנו , ולפי האמונה הרווחת, מכוניות צרפתיות יקרות לטיפול ואחזקה.

תודה

איתן

פורסם
שלום לכם

אני מעוניין בעצתכם לגבי עלויות טיפול ואחזקה של

ניסאן טידה

פורד פוקוס

טויוטה קורולה (אוטומטית לא רובוטית)

מודלים שנת 2009

ביחוד אני מעוניין בטידה מאחר ושמעתי שהיא מבוססת על רנו , ולפי האמונה הרווחת, מכוניות צרפתיות יקרות לטיפול ואחזקה.

תודה

איתן

אם אתה מדבר על רכב חדש (ואני מאמין שגם רכב ישן) טויוטה היא יותר אמינה וזולה לאחזקה.

פורסם
אם אתה מדבר על רכב חדש (ואני מאמין שגם רכב ישן) טויוטה היא יותר אמינה וזולה לאחזקה.

על סמך מה אתה קובע?

שלושתן מכוניות אמינות וזולות יחסית לאחזקה. אם אתה מעוניין במחירי טיפולים התקשר לאחד ממוסכי הרשת של ניסן/טויוטה/פורד והם ישמחו לפרט בעבורך.

פורסם

לניסאן וטויוטה אין רצועת תזמון אלא שרשרת תזמון שבד"כ לא מוחלפת.

דבר זה מוזיל מאד את עלויות התחזוקה של הרכב.

הערכתי היא שמבחינת מחירי טיפולים וחלקים הטויוטה היא הזולה ביותר, אחריה הניסאן - והיקרה ביותר לתחזוקה היא הפוקוס.

אם ברצונך לרכוש משומשת לפי הרשימה שהבאת - הכנסת מחיר הרכישה למשוואת עשויה לשנות במעט את יחסי הכוחות לרעת הקורולה שיקרה יותר לרכישה מהשתיים האחרות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלום רב

שמי אריה ואני מנהל השרות בקרסו מוטורס

ניסאן טידה איננה מבוססת כלל על רכבי רנו.

אינני מכיר בע"פ את עלויות האחזקה של שאר הרכבים שמנית אך אני הייתי בודק עוד שני דברים:

1. שגרת הטיפולים בטידה היא כל 30,000 ק"מ או שנה - נדמה לי שאצל חלק מהיפניות האחרות זה 15,000 או שנה.

2. צריכת הדלק ( במיוחד אם אתה מתעתד לנסוע הרבה ) - הטידה בהחלט מציגה נתון מצויין בפרמטר זה.

בנוסף , הטידה היא רכב אמין מאד , בוודאי מהאמינים בקבוצתה וזה נתון חשוב מאד

בברכה ,

אריה לייב.

פורסם
על סמך מה אתה קובע?

שלושתן מכוניות אמינות וזולות יחסית לאחזקה. אם אתה מעוניין במחירי טיפולים התקשר לאחד ממוסכי הרשת של ניסן/טויוטה/פורד והם ישמחו לפרט בעבורך.

על סמך זה שהייתה לנו כזו...

פורסם
שלום רב

ניסאן טידה איננה מבוססת כלל על רכבי רנו.

אינני מכיר בע"פ את עלויות האחזקה של שאר הרכבים שמנית אך אני הייתי בודק עוד שני דברים:

1. שגרת הטיפולים בטידה היא כל 30,000 ק"מ או שנה - נדמה לי שאצל חלק מהיפניות האחרות זה 15,000 או שנה.

2. צריכת הדלק ( במיוחד אם אתה מתעתד לנסוע הרבה ) - הטידה בהחלט מציגה נתון מצויין בפרמטר זה.

בנוסף , הטידה היא רכב אמין מאד , בוודאי מהאמינים בקבוצתה וזה נתון חשוב מאד

אני מוכרח קצת לסייג , הטידה כן מבוססת על רנו: מדובר בפלטופרמה B המשותפת לרנו וניסן - עליה מבוססת גם הקליאו III , וגם אפילו הדאצ'יה לוגאן.

המנוע לפחות זה שנמכר בישראל : הוא ה HR16 , דור יחסית חדש פותח במשותף ע"י רנו וניסן ואכן עושה שימוש בשרשרת תזמון במקום ברצועה להבדיל ממכוניות רנו. (למרות שיש לא מעט חלפים שעושים שימוש משותף) .

לגבי צריכת הדלק: מניסיון עם שתי טידות : לא איש בשורה אני: בנסיעה עירונית הניסן תשמור על 9 קמ' לליטר , מחוץ לעיר העסק קצת משתפר לכיון 1/12 .

טיפולים: שילמתי לטיפול ראשון לניסן 650 ש"ח (מורשה רנו) , בלמים היו יקרים יחסית . (400 ש"ח לכל דיסק בלימה)

אמינות: אכן שני הטידות הפגינו אמינות מוחלטת ללא בעיות מיוחדות.

פורסם

נכון מאוד. הטידה באמת קשורה למרכבים של רנו, אני לא מבין איך אריה מקרסו קובע אחרת.

לגבי הדלק - הטידה באמת חסכונית יותר מהאחרות.

השאלה היא כמה ק"מ אתם עושים.

הבעיה העיקרית של הטידה לטעמי - היא שלא פורסם מבחן ריסוק לרכב הזה. וזה חסרון משמעותי!

לפוקוס יש 5 כוכבים.

הפוקוס יציבה יותר מהאחרות וההיגוי שלה יותר טוב.

הקורולה נחמדה, אבל לא איכותית כמו הקורולה של עד 2007.

אני הייתי הולך על הפוקוס, בזכות החבילה הכוללת.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

לגבי הפלטפורמה והמנוע - מבוססת על תכנון משותף של ניסאן ורנו ויצור יפני לגמרי עליהם מבוססים מספר דגמים גם של רנו ובאמת, מהכרות אמיתית של הקרביים של הרכב - אין לה שום דבר משותף לרנו.

• תוכן חדש...