Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יגואר S-TYPE

eranmim
שימו לב! השרשור הזה בן 5225 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

צריך חוות דעת על יגואר S-TYPE 3000 סמק V6מודל 2001

מבחינת עלויות אחזקה/אמינות/תצרוכת דלק/ צפי לבלאי/מלאי חלפים/ידע לטיפול מקצועי בקרה מוסכי הארץ/ מחיר אגרת טסט/ חוות דעת על הגיר/ מערכות החשמל ברכב/ מנוע- צריכת שמן, רעשים. בנוסף האם עדיפה ה X-TYPE מבחינת כל המרכיבים האמורים במודל 2004?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבחינת עלויות אחזקה/אמינות/תצרוכת דלק - לא קשה לנשח שזול זה לא יהיה.

צפי לבלאי/מלאי חלפים/ידע לטיפול מקצועי בקרה מוסכי הארץ - מהיכרות שלי עם מוסך מרכזי של מאיר הם יודעים הכל ומשיגים חלפים.

מחירים שעת עבודה סביר בהחלט.

מחירי חלפים - לא יודע לגבי יגואר אבל בהונדה יחסית לחול הם מאוד מאוד יקרים.

בנוסף האם עדיפה ה X-TYPE מבחינת כל המרכיבים האמורים במודל 2004?

נסעתי על X ובפנים הי די עלובה.

לא הייתי מבזבז עליה כסף.

ב-S לא יצא לי לנסוע אבל אני אוהב את המראה שלה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה העיקרית היא- מצאתי רכב במצב טוב-עפ"י כל הפרמטרים (ק"מ, מצב חיצוני ומכאני לאחר בדיקה).

מה הצפי לתקלות בהמשך הדרך? האם יש נקודות תורפה לדגם? האם הוא ישן מדי? מניסיון לדוגמא ב.מ.וו במודלים הללו מאוד אמינה

אבל יש נקודות תורפה של בלאי מערכות הקירור/ רדיאטור וכו' שההשלכות הן ישירות על ראש המנוע..

מה קורה עם ה-S TYPE?

בקשר להשוואה ל-X TYPE הכוונה היא האם כדאי להתפשר על המראה והיוקרה לטובת עלייה במודל? כלומר במקום S במודל 2001 (3000 סמ"ק) האם עדיף X מודל 2004 (2500 סמ"ק)?

דרוש תשובה של מישהו עם ניסיון ברכבים הללו.. תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5225 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...