Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה הציריות באוטו היו דופקות במהלך סיבובים, כשבררתי במוסך אמרו תמשיך לנסוע בנתיים.

ביומיים האחרונים כשאני נוסע גם ישר יש רעש ליווי מעצבן כזה וחוץ מיזה בזמן סיבובים זה כבר לא הדפיקות שהיום אלא כאילו אני גורר חתיכת פח מתחת לאוטו, האם זה קשור לציריות?

האם במצב הנוכחי של הרכב הוא עדיין נחשב בטוח לנסיעה?

יש לי עוד שאלות אך אולי בעצם קבלת תשובות לשאלות אלו יפתרו השאלות הבאות.

מצפה לתשובות מהירות כי מחכה לי מחר נסיעה קצת ארוכה.

לילה טוב.

ותודה רבה לכולם

פורסם

אם הרעש הוא כמו רעש של פח שגוררים על הריצפה (כזה שעושה צמרמורות) זה כניראה מכיוון הבלמים הקידמיים

יש פחית בתוך הקאליפרים שתפקידה להתריעה כשאין יותר "בשר" ברפידות הבלם

פורסם

זה לא נשמע בלמים.כיון שהרעש מגיע גם בזמן שאני לא לוחץ על הבלם.

הרעש הוא כאילו נגרר איתי קרטון מתחת לאוטו זה התיאור היותר מדויק. זה בא מצד ימין של האוטו יותר מהכיוון האחורי מאשר הקדמי. ואני מקווה שהצלחתי להקשיב נכון באמצע הנהיגה על הכיוון.

וכבר הסתכלתי כמה פעמים מתחת לאוטו ולא ראיתי כלום, הרעש הוא רק בפניות. וגם בדרך כלל הוא בא אחרי מהירות גבוהה שנסעתי באוטו שמתחילים כל מיני רעשים אחרים אז גם זה מגיע.

לרוב בתחילת נסיעה לא שמעתי את הרעש.

תודה למוצאי הפתרון לבעיה ולכולם.

לילה טוב

פורסם

כשהאוטו עומד אין רעש כזה. רק בפניות.

יש רעש כשהאוטו עומד אבל זה רעש שבררתי את מקורו והוא בא מכיוון האגזוז שגם צריך טיפול כרגע.

פורסם

מבדיקה שעשיתי עם חמי, התברר שמעל הגלגל הימני קידמי יש פלסתיק שהתפרק ולא רואים אותו כל כך במבט ראשון ובמהלך סיבובים שמעליים הוא מורגש רק במהירות קצת גבוהה יחסית וגם כשאני עולה על פסי האטה יש את הרעש לשניה כשהמרכב יורד בטיפה לאחר הפס והגלגל שוב מתחכך בפלסטיק.

ציינתי את כל זה כדי לעזור לאחרים שישמעו רעש כזה שיבדקו את הנושא הזה גם.

בבוקר אלך לבדוק מה האופציות שלי לסדר את זה.

על הדרך אני כבר ארכוש ציריות חדשות לאוטו כי המורכבות בעיתיות.

תודה לעוזרים ולילה טוב

• תוכן חדש...