Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לפני שבוע ההגה כח בפורד שלי, הפך לקשה מאוד לסיבוב.

גררתי את האוטו למוסך מורשה, שם החליפו צינור מיכל למשאבה (250 ש"ח), מיכל שמן (408 ש"ח), ושמן הגה כח (400 ש"ח). הנ"ל לא כולל עבודה ב300 ש"ח.

אדגיש כי לפני שנה היה לי אותה בעיה אז גררתי את האוטו למוסך רגיל, שם החליפו לי את כל המשאבה ב2000 ש"ח. בעל המוסך אז היה אמין על פי עדות חברים ורושם כללי, אבל גם הוא הודה לאחר מעשה, כי טיפול ברכב מודל 2006 היה קצת גדול עליו והוא היה צריך להתייעץ לפני הטיפול עם חבר שלו במוסך מורשה.

השאלה:

האם מוסך שאינו מורשה לא שווה ללכת אליו בגלל שזול בסוף נהיה יקר?

האם מוסך מורשה לאור המחירים הנ"ל לא שוחט במחירים?

האם במוסך מורשה יכול לקרות שימרחו אותי, יקלקלו לי רכיב ואז יחליפו אותו. לדוגמה, במקרה שלי, אם המיכל שמן היה סדוק, איך לפני כן לא ראיתי נזילה.

 

והכי חשוב, מה עלי לעשות כדי שלא ימרחו אותי/יעבדו עלי בנושא? האם יש הדרכה באינטרנט לזיהוי תקלות, האם מומלץ לבקש מהמוסכים את הרכיבים הפגומים לוודא שאכן נפגמו ולראות את הרכיבים החדשים לפני התקנתם?

 

תודה רבה מראש.

פורסם

לא הייתי ממהר להסיק מסקנה שלילית לגבי מוסך זה או אחר .

לדעתי אתה צריך להאמין במוסך בו החלטת לטפל ואיתו לנהל את עניינך .

איך לסמוך על מוסך ? שקיפות .

אני מציע להציג את הבעיה ברכב למוסך , ללוות את תהליך האבחון , לשאול כל שאלה שעולה , לבקש לראות חלפים / את הבעיות שאובחנו כדי שיעשה הגיון עבורך עם ההסברים שתקבל , להשוות מחירים ביחס למה שהוצע לך (ואכן לא תמיד הזול הוא הפתרון הנכון אבל לוודא שהמחיר בטווח הגיוני) .

אם לאחר מעורבות כזו תרגיש סיפוק מהתהליך - תוכל לפתח אמון .

 

צביקה

×
×
  • תוכן חדש...