Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובאותה חנות, למה לא רשמת שמורל טמפו עולה 249.99$ (952 ש"ח לפי שער עדכני) או מורל דוטק אוביישן 449.99$ (1714 ש"ח)?

אני מסכים שרכיבי החברה מהסדרת הסופרימו מתומחרים בארץ די גבוה ביחס למחירם בחו"ל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר שלום

תגובתך ממש לא רלוונטית כמו שתגובותיהם של קודמיך בשרשור לא רלוונטיות

להזכירך\כם פותח השרשור רצה המלצה על סט קומפוננט

אתם הופכים את זה לשרשור של השוואת מחירים של חברה מסויימת בארץ ובחו"ל אני שואל מה הקשר ?

הבן אדם רוצה לרכוש סט קומפוננט למען השם אם יש לכם מה להגיד זה צריך להיאמר במסגרת של המלצה לסט פה אצלינו במדינת ישראל שאנו חיים בה

דרור

פורסם

mikyl אז תראה לי רמקול שעולה פחות מ 600 ש"ח שטוב יותר מטמפו או פולס. אני מעוניין בדעתך.

אני לא נכנס לאף אחד לכיס ... הנושא הוא "עזרה בבחירת קומפוננט" כיצד אתה רוצה שאני לא אתייחס למחיר והתמורה שאתה מקבל ?!

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
איתמר שלום

תגובתך ממש לא רלוונטית כמו שתגובותיהם של קודמיך בשרשור לא רלוונטיות

אתה חושב שהיא לא רלוונטית, אני חושב שהיא כן. מדינה דמוקרטית.

חוץ מפנייתי לתגובתו של mikyl הרעיון היה להמחיש את התמורה הגבוהה לכסף של מוצרי מורל בארץ, שנמכרים כאן לרוב בחצי מחיר ביחס למחירם בחו"ל, ובתוספת העובדה שמדובר אחת מחברות הרמקולים המוערכות בעולם (ועם הוכחות בשטח) אין כאן בכלל שאלה.

אני עם דעתו של רומם שב 800 ש"ח כדאי להתקין בידוד על פני החלפת הרמקולים. הוופר של הטמפו הוא וופר מצויין שנשמע הרבה יותר טוב בדלת מבודדת. אני מתערב שאם זה מה שיעשה פותח השרשור הוא ירשום שהוא גילה וופר חדש לחלוטין לאחר הבידוד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
mikyl אז תראה לי רמקול שעולה פחות מ 600 ש"ח שטוב יותר מטמפו או פולס. אני מעוניין בדעתך.

להזכירך לבחור יש כבר טמפו והוא רוצה להחליף, אבל לא מעוניין בדוטק. לפי דעתי לעבור מ-600 ל-800 ש"ח זה בזבוז של כסף ולא UPGRADE, אלא אם כן אתה רוצה רמקול עם אופי שונה. מה האפשרויות?

1. ללכת ולשמוע, לא תקבל תמונה מדויקת, אבל יותר טוב מייעוץ באינטרנט.

2. להסתפק במה שיש ולחסוך כסף ל-UPGRADE

3. לעשות איטום.

הסדר הוא מקרי.

פורסם

איתמר מה הקשר בין דמוקרטיה ובין הזכות שלך לדבר לבין האירלוונטיות של תשובתך

אם אתה רוצה לדבר על החברה המכובדת שאתה כל כך מעריץ אז תדבר

אני בטח שלא יכול למנוע ממך (להיפך אתה זה שיכול למנוע ממני והוכחת זאת בעבר 8))

אני פשוט מזכיר לך מה הייתה השאלה ועל מה ביקש הבחור עזרה

ואם בדמוקרטיה עסקינן אז איך זה שאני צריך להימנע מלרשום מה אני חושב על מוצרים מקבילים

וכן גם שם להביא דוגמאות של מחירים בארץ ובחו"ל

אשמח אם תבהיר לי היכן הדמוקרטיה הופכת לפקטור והיכן היא נבעטת החוצה על ידי האנשים עם האצבע על הכפתור ?

למה קשה לך לקבל שהחברה המכובדת לא תמיד פוגעת בחושי השמיעה של כל אדם ואדם

למה קשה לקבל שיש (ויש הרבה) שלא מתחברים לסאונד הזה

למה הפיתרון לא יהיה בלהציע סט אחר טוב וחזק ומפורט יותר מאשר לשלוח אדם להשקיע בבידוד ולאחז את עיניו שהשמיעה תשתפר ממצב של "לא רוצה את הסט" עד למצב של "וואוו סוף..." אני מתחייב שזה לא יקרה

לא בקיצוניות כזו והאמן לי אני יודע עד כמה הבדל יוצר הבידוד

דרור

פורסם

אני לא מתכוון להמשיך איתך את השיחה ואתה יודע בדיוק בגלל איזו סיבה. תמשיך לחיות עם הספקולציות שלך ותעזוב אותי ואת הפורום בשקט.

בשרשור הנוכחי לא המלצתי על שום רמקול מאף חברה. mikyl נתן דוגמה מסויימת ואני נתתי דוגמה הפוכה, זה הכל.

אני גם בדעתו שאין טעם "לשדרג" מסט רמקולים של 500 ש"ח ל 800 ש"ח ועל אחת כמה וכמה הוא לא יקבל שיפור משמעותי. הוא יכול לקבל רק סטים צורמים יותר, עדיין לא שמעתי רמקול ב 800 ואפילו 1000 ש"ח שלא צרם עד השמיים.

בידוד לעומת זאת הוא לדעתי בגדר חובה בכל רכב, ולא משנה אם זה ג'אסטי או גולף MK4. ב 800 ש"ח הוא יקבל את השיפור הכי גדול אם הוא ישקיע בבידוד, מה גם שביום מין הימים כשהוא יהיה מעוניין להחליף לסט רמקולים יקר יותר תהיה לו כבר התשתית הנכונה לשדרוג.

איתמר.

פורסם

גם אני מחזק את איתמר

כשהוא מחזק אותי :lol:

חוץ מזה, לא צריך לריב.

רק אל תתחילו לדבר על מגברים :shock:

מתחדשת*

• תוכן חדש...