Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

יש לי פיאסטה 97 ידנית, 16 שסתומים, שעברה 220,000 ק"מ.

עוד 3 שבועות נגמר הטסט.

המצב החיצוני של האוטו הזה ממש לא טוב - יש יותר קילופים מצבע.

בנוסף, האוטו אוכל הרבה שמן, יש נזילות מי קירור מדי פעם ועוד כל מיני בעיות קטנות שיגרמו לעלות הטסט לעבור את ה-2,500 ש"ח.

האוטו נוסע ונוסע טוב.

השאלה שלי היא האם מישהו מכיר מגרש שרוכש רכבים ישנים יחסית במצב נסיעה?

פורסם

ידוע לי על מגרש בעפולה שמציע רכבים עד 20,000 שקלים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יש בנאדם אחד שמפזר בת"א את כל השלטים והמדבקות "קונה רכבים ישנים לפירוק" עם מספר סלקום.

פגשתי בו במקרה כשיצאתי מבית קפה בנווה צדק והוא ביקש ממני לשים יד ולעזור לו לדחוף מחוץ לחניה 205 מודל 89, כדי שהיא תהיה בזווית בשביל להעלות על הגרר.

שאלתי אותו כמה הוא שילם על הפז'ו והוא טען ש 500 ש"ח, אבל מה אכפת לך לנסות להשיג את המספר ולהתקשר.

פורסם

תיקח בחשבון שבמחירי הפסד,אף אחד לא יקח את הרכב.

ולדעתי אתה תקבל עליו פחות מאשר תקבל עליו בשוק.

אני הייתי מנסה לפרסם אותו למכירה במחיר נמוך יחסית אף גם גבוה הכסף שתוכל לקבל מברזל שזה בערך 500 שקל.

• תוכן חדש...