Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני מספר שבועות ניסיתי לשווא לקבל תשובה לגבי קניית הרכב השני שלנו שאמור לקחת אותי מחדרה לחיפה כ-2000 ק"מ בחודש או 12,000 בשנה במחיר של 10K-20K. עקב החוסר בסקודה פאביה ובהתחשב בכך שרוב הדיזלים שחוטים ביותר אני מבקש להשוות בין הרכבים הידניים הבאים; סיטרואן קסארה/סקסו דיזל 00-03 לבין דייהטסו סיריון 1.0 ידנית בנזין 99-00. חשוב לי לציין שלמרות שהסיריון נחשב רכב אמין ביותר שמעתי שהמנועים נגמרים ב-200K ולא ניתן להחליף ראש. מצד שני ניתן להשיג רכבים שנסעו סה"כ 120K-130K מיד 1. ואולי כדאי ללכת על C3 דיזל 03 במחיר21 אלף ש"ח? פרמטרים להשוואה;1) חיסכון בדלק. 2) אמינות.3) אחזקה.

רב תודות,

בועז

פורסם

סיריון 1000 סמ"ק לא מתאימה למי שעושה נסיעות על קו חדרה-חיפה באופן סדיר. C3 או קסרה דווקא כן, אבל יהיה קשה למצוא אחת סבירה בתקציב שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני במקומך בתקציב שרשמת הייתי מחפש בסבלנות סיאט קורדובה SDI או פולו קלאסיק SDI במצב סביר.

אלה רכבים אמינים ביותר, חיסכויים מאוד.

הנקודה החלשה שלהם - מנוע די חלש, ללא טורבו.

מצד השני, אין טורבו - לא צריך להחליף\לשפץ טורבו (בניגוד ל C3).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

התקציב בעייתי ביותר ויביא אותך לדמעות במהירות שיא.

מציע לך לשקול בחיוב אופציה של הגדלת התקציב ע"י מימון ורכישה של פיאט פנדה ידנית משנתון מתקדם או פונטו ספייס.

אלה אלופות החיסכון בבנזין.

הסיטרואן C3 וגם הסקסו היו מושלמות לתקופתן ואין לי ספק שאם היה לי התקציב בשנת 2006 הייתי רוכש C3 מהשכרה ולוקח אותה איתי עד הקבר. ה-C3 מדהימה ורוב המכלולים שורדים עד לסביבות 200K באמינות מרשימה.

רק מה? אתה תגלה מהר מאוד שרוב הרכבים כבר די קרובים לזה וכל התיקונים הכבדים ייפלו עליך - וזה כואב מאוד.

פורסם
שלום לכולם,

לפני מספר שבועות ניסיתי לשווא לקבל תשובה לגבי קניית הרכב השני שלנו שאמור לקחת אותי מחדרה לחיפה כ-2000 ק"מ בחודש או 12,000 בשנה במחיר של 10K-20K. עקב החוסר בסקודה פאביה ובהתחשב בכך שרוב הדיזלים שחוטים ביותר אני מבקש להשוות בין הרכבים הידניים הבאים; סיטרואן קסארה/סקסו דיזל 00-03 לבין דייהטסו סיריון 1.0 ידנית בנזין 99-00. חשוב לי לציין שלמרות שהסיריון נחשב רכב אמין ביותר שמעתי שהמנועים נגמרים ב-200K ולא ניתן להחליף ראש. מצד שני ניתן להשיג רכבים שנסעו סה"כ 120K-130K מיד 1. ואולי כדאי ללכת על C3 דיזל 03 במחיר21 אלף ש"ח? פרמטרים להשוואה;1) חיסכון בדלק. 2) אמינות.3) אחזקה.

רב תודות,

בועז

2000 ק"מ לחודש = 24000 לשנה, וזה אומר לדעתי לשכוח מרכבים ברמת המחירים שאתה מבקש.

רכבי דיזל במחירים הללו בסבירות גבוהה הם רכבים שמזמן עשו את שלהם , ומחיר הקניה יהיה רק פתיח להוצאות שיגיעו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

שלום

חבל מיד לפסול את כל האפשרויות ולאכזב את הבחור.

אני חושב שלאחר חיפוש הוא יוכל למצוא את מבוקשו בסביבות ה20 אש"ח.

לשם המחשה - לפני כשנה רכשתי סיאט קורודובה ידנית שנת 2002 ב23,000 ש"ח(בנזין) והיא משרתת אותי בצורה טובה (עושה 2500-3000 ק"מ בחודש) וגם צריכת הדלק טובה מאד 1:13-1:14

בהצלחה.

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

• תוכן חדש...