Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי רכב פתוח שעומד רוב השבוע, ובתקופה האחרונה אני חווה עליית מדרגה קשה של ונדליזם (נכנסים שוברים כפתורים וכו'), גניבה (מרוקנים כל דבר למרות שאין בהם תועלת לגנב), וזלזול ברכוש (לדוג' בעלי כלבים שנותנים להם להשתין לי על גלגלי הרכב בלי בעיה כלשהי וזה ברמת הטינופת כבר).

כתוצאה מכל אלו ובנסיון למנוע את הדברים האלו שוב, השבוע התקנתי את מערכת האזעקה של רב בריח, MVP-625 המוכרת.

המערכת כידוע מגיעה עם גלאי זעזועים, שהסתבר לי כגלאי מכות ולא בדיוק גלאי זעזועים (בן אדם שנכנס בשקט בזהירות לא מפעיל את הגלאי, אלא אם האדם יכה בטעות מכה קטנה, וכמובן שהגלאי מכוון על הרגישות הגבוהה ביותר למען הסר ספק ומוקם במספר מקומות שונים לצורך הבדיקה). עם המערכת מגיע כמובן לחצן לתא המנוע שעובד מצויין כמובן.

2 אלו מועילים לי ברמת ההגנה על הרכב עצמו מגניבה, אך לא ממש ברמת ההגנה על הרכוש בו ובכללי הרחקת ידיים רעות ממנו.

חבר הציע להוסיף גלאי שטח.

לפי הבנתי, הגלאי אמור להתריע על אדם העומד קרוב לרכב ליותר מכמה שניות (בהתאם לכיוונון הרגישות בגלאי) וכו', אופציה מצויינת מבחינתי (בעיקר לכל הנבלות עם הכלבים ובכללי לכל אדם שאין לו סיבה להיות ליד הרכב).

היום קיבלתי גלאי שטח כזה (משומש) והרכבתי אותו על קו לחצן תא המטען (לא קיים אצלי ולא יהיה בשימוש).

שמו של הגלאי - PROX 3000D Digital sensor. מגיע עם 3 חוטים, פלוס מינוס ופקודה למערכת.

לאחר חיבורים ודריכת המערכת- הגלאי לא מגיב ולא מתריע.

שאלותי הן-

* האם הגלאי הזה ספציפית אינו מתאים למערכת? (הוא דיגיטלי והיא אולי לא?)

* האם המערכת הזו יכולה לעבוד עם גלאי שטח? (ניתן להוסיף או להתחבר לאחד מהקוים הפנויים?)

* האם החיבור על קו תא המטען הוא הבעיה?

* אם המערכת כן יכולה לעבוד עם גלאי שטח, האם יש המלצות לגלאי מסויים?

תודה מראש.

פורסם

דבר נוסף ששמתי לב אליו היום הוא לשקע שירות נוסף שנמצא במוח האזעקה, אך לא מופיע שום פירוט שלו בסכימת המערכת.

השקע מופיע היכן שהסימון האדום מראה בתמונה הבאה -

jzywriiymnfw.jpg

בסכימה אין זכר לשקע הזה -

attachment.php?attachmentid=348&d=1246026256

מישהו יודע מה משרת השקע הזה?

האם יתכן שהוא אופציה לגלאי שטח?

תודה.

פורסם

אתה צריך להתחבר עם החיישן הזה במקום החיישן הקיים שלך או להתחבר דרך הלחצן מכסה מנוע/דלתות

נכון החיישן שלך 4 חוטים ולחדש יש 3 אבל זה בגלל שיש לחיישן המקורי שתי דרגות אז שים לב לזה גם

בחיבור ללחצן דלתות תוודא עם מנורת לד או רב מודד שבאמת הוא נותן פיקוד כשמנענעים אותו

בהצלחה

פורסם

בהנחה שלוותר על גלאי הזעזועים המקורי אני לא רוצה, ורוצה להוסיף גלאי שטח, אתה מציע להתחבר על לחצן הדלתות שלא בשימוש? או שגם אם יהיה בשימוש בשלב מאוחר יותר, הגלאי יכול לעבוד על הקו יחד איתו?

פורסם

מה ההבדל בין קו תא מטען לבין קו דלתות ?

שניהם אותו הדבר שניהם הטריגר הוא מינוס

זה רק אינדקציה לשלט של הביפר שתוכל לראות מה פתחו רק בגלל זה יש את ההפרדה .

ארז לדעתי החיישן לא מתאים הוא נותן מינוס קצר אפשר אולי לחזק את המינוס ע"י מיני ריליי

אבל גם זה לא בטוח יהיה טוב

הכי טוב לברר לגבי חיישן מהחנות שהבאת ממנה את האזעקה

• תוכן חדש...