Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב דיי אמין עד 10K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב אם די אמינות גבוהה לשנתונים האלה,כי עברתי כבר אם 2 רכבים שהאמינות הייתה ממש נמוכה.

התקציב שלי הוא 10K.שיהיה ידני.

על איזה סוגי רכבים כדי לי ללכת?

ואיך האמינות של הרכבים הללו:

פולו 96-98?.

בראבו 97-98.

סקסו 97-99.

איביזה 95-97.

מבקש את עזרתכם כי הרבה זמן מחפש.

תודה מראש

פורסם

ברשותי בראבה 1.6 גיר רגיל (אותו אוטו כמו בראבו רק 5 דלתות) רכב אמין מאוד אם מטופל כראוי,נוח,יפה מאוד,הבראבו נחשב רכב לצעירים בגלל המראה,קצת פחות משקל וזהו אותו אוטו בול,אני ממליץ בחום רק צריך למצוא אחת במצב טוב.

פורסם

1+

לפולו ולאיביזה!

ברשותי איביזה ול 2 חברים שלי פולו. אחד נהנה מאוד והשני סובל קצת ממוסכים אבל זה כי הוא מתעלל בה.

צריכת דלק 1:13 -\+

ביטוח זול

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

• תוכן חדש...