Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישה

קראתי את ההודעה הפרטית שלך, את זה כתבתי עוד בתגובה מס' 197 בשרשור הזה .

בשביל להוציא פוליסת ביטוח לא צריך פורום, צריך חברת ביטוח.

אני נוסע מחר בבוקר לחופשה, מקווה שתהנו כמוני ושאחזור אשמע שיש פוליסת ביטוח :wink:

חברה

האש שעלולה לפרוץ מפה והלאה עלולה לסכל כל אפשרות לשיתוף פעולה עתידי, לא חבל ?

בואו נפתח הכל אחרי התחרות החוקית הראשונה, אז אולי זה לא יזיק כל כך .

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

• תגובות 342
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יובל

פרוטוקולים של עמותת הראלירייד פורסמו רק אחרי שהעברתי את הפרוטוקול לחברי הוועד והם אישרו אותו.

לא אני העלתי אותם לאתר האינטרנט אלא ניצן שקל, לא היתה לי בכלל גישה לאתר, כך שלרמוז על זה שסילפתי פרוטוקולים ? הזוי לגמרי.

אם תגיד לי שיש משהו עובדתי לא נכון שכתבתי, אני אהיה הראשון להתנצל.

יותר מזה, אני לא מאשים אותך, חשבת בזמנו שזה הדבר הנכון לעשות ועשית, טעית .

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

אריה כך הסתיים השרשור שלך - שעסק בסיכסוכים וליקוקים לדני לוי

טוב גם נמרוד לא מבין..........

נמרוד vbmenu_register("postmenu_188520", true);

מנהל פורום

image.php?u=4&dateline=1160927672

icon1.gifחוזר: מה בעצם קורה בספורט המוטורי בארץ?

אריה אתה מקבל פחות ופחות תגובות עם הזמן, כי אנשים מבינים שהדרך להתמודד אתך היא לא לשחק את המשחק. אתה טרחן ומעייף ולא לגמרי מציאותי, ומי שיודע איך הדברים מתנהלים לא צריך את מגילות הזעם שלך.

אני ואלון דיברנו היום בטלפון - בפעם הראשונה - וסיכמנו שצריך להביא את וועדי העמותות, או לפחות מי מהאנשים שיהיה מעוניין, לישיבה משותפת. לא טלפונים שבהם תמיד רק שני אנשים מדברים בכחלק משרשרת של אי הבנות. בטח לא פורום אינטרנט שהוא שדה קרב מאד לא מאוזן. למה אני בכלל מכנה דיון "שדה קרב"? כי אתה ועוד כמה אנשים בודדים, שאפשר לספור אותם על פחות מאצבעות יד אחת, הופכים כל דיון, בכל פורום ספורט מוטורי בעברית, בכל אתר, בכל נושא, לשדה קרב.

אל תשאל אותי שאלות רטוריות, באמת שאין לי מה להוסיף, אתה יכול להמשיך ולכתוב מה שאתה רוצה ומי שקורא אותך - שיהנה. אני חוזר לריב עם ברוך על מיסבים וברזלים בפורום הבונים icon_smile.gif

יובל מלמד

פורסם

ועכשיו לתכלס.

התקנות יצאו. עובדה מוגמרת . לא טיוטה ראשונה ולא טיוטה עשירית. אלה הם ואין בלתם.

אם לא תתחיל היום לבדוק אותם ולראות מה צריך תיקון מתי תבדוק אותם בעוד 10 שנים.

התקנות הם יציר אדם וניתנים לשינוי ביתר קלות מאשר החוק. שגם אותו ניתן לשנות.

אני הראשון שמודה שאין לי ידע, אבל אף על פי כן אני לומד ולומד מהר , רק מה

בשביל ללמוד אתה צריך לקבל מידע / ידע. מלחמות יהודים היסטוריות מעניינות אותי כשלג דאשתקד.( אולי רק כדי להסיק מסקנות על איך להתנהל בעתיד )

תרצה תספק לא תרצה לא תספק.

וכפי ששמת לב אני מחפש את הידע גם במקומות אחרים ואין לך מושג גם כמה למדתי מתוך השרשורים.

ערב טוב

ישה

בהמשך לידע מהשרשורים (חוכמת הרחוב) בוא נסתכל על אחת התקנות - ביטוח.

בכדי לשכנע שלא ניתן לעשות עשינו מהלכים בכדי להוציא ביטוח ולא צלחנו.

בכדי לבדוק את שאר התקנות צריך להתחיל ולהפעיל אותן.

האם ניתן כיום לקבל רישוי על כלי רכב? האם ניתן לקבל רישיון מרוץ? לדעתי לא המערכת עדין לא מוכנה לטפל בנושא, אם טעיתי סליחה.

אני יודע כיום שלקיים אירוע בלשון זעירה בעייתי, לא נוכל לקיים (צריך להוכיח שניסינו) ישנו את התקנות, אני יכול לצעוק מהיום ועד מחר לא יעזור, חכמי חלם (ואלו לא אנשי הרשות לנהיגה ספורטיבית) ישבו והחליטו כי כך יש לעשות היו צעקות העיפו את נציגי הספורט המוטורי שהיו בישיבה, הפסיקו ישיבות מה לעשות זאת התוצאה.

כאדם (לא בציניות) שהוא אוטודידקט קרא את תקנות ה-FIA ותשווה מול התקנות בישראל.

לקחו דבר שנקרא STAGE שבתוכו יש ספיישל סטייג וחילקו אותו לשניים חלק אחד התחרותי ולחלק האחר קראו קטע קישור, לזה יש תקנה ולזה יש תקנה, תקנות אירוע מושתתות על "חוק האלימות בספורט" שהוא כפוף לשני חוקים אחרים "חוק הבטיחות במקומות ציבוריים - 1962" וחוק "סמכויות לשם שמירה על ביטחון הציבור - 2005" קח את השינויים האחרונים בנושא הסדרנות, לא רק נושא סדרני ספורט, כיום יש שינוי נוסף! מדרג של סדרנים, מפקח אירוע, מנהל אירוע דברים חדשים וזאת בגלל שלמשטרה אין מספיק כ"א ואינה מוכנה להקצות מספיק שוטרים לאירועים, מעבר לזה, המשטרה תחפש שעיר לעזאזל בקרות מקרה (מינוח משפטי ידוע) ואלו הם המפקח והמנהל.

לך ובדוק אם הנושא יכול לעבוד, לא יודע, דבר אחד אני יודע חברות האבטחה מפיקים ומארגנים שכונסו לצורך הסבר על הפקות אירועים על פי הכללים החדשים אומרים כבר כיום שלהם אין מענה לדרישות המשטרה והם צריכים להערך באיזו צורה לנושא, דרך אגב אף לא אחד מהספורט המוטורי היה בכנס במקרה פנה אלי אחד המפיקים הגדולים בישראל וכן חברת אבטחה גדולה שמספקת סדרני ספורט לאירועים וביקשו ממני להצטרף אליהם.

אלו חלק מהתקנות שאני כרגע יכול להצביע עליהם שיש בהם "בעיות", תקנות שצריכות לעמוד במבחן הביצוע.

ברוך

פורסם

פרוטוקול המשך:

9. נושא הצטרפות העמותה להתאחדות הועלה שוב.

" בתאריך 7/1/07 התכנסה אסיפה של חברי ועד שלוש עמותות - עמותת הראלי רייד, עמותת נהגי המירוצים ועמותת העבירות. באסיפה הוחלט ברוב קולות המשתתפים להקים התאחדות חדשה שבה יהיו נציגים משלושת העמותות הנ"ל.

" ההחלטה להקים התאחדות משותפת אושרה ברוב קולות על ידי חברי הועד, בהתנגדות אריה פאהן.

אריה פאהן מתנגד להליכה להתאחדות מעין זו ומבקש שחברי הועד ישקלו מחדש את עניין ההצטרפות להתאחדות הספורט המוטורי בראשות דני לוי. לטענתו העמותה פועלת כמועדון והמשמעות שונה לגמרי מהתאחדות.

אריה פאהן מעדיף הקמת התאחדות נפרדת לראלי רייד, אולם כיוון שהובהר שהדבר לא אפשרי אריה מעדיף הצטרפות להתאחדות הספורט המוטורי ולא הקמת התאחדות חדשה עם עמותת נהגי המרוצים ועמותת העבירות .

אריה מבקש שלפני שמחליטים על הצטרפות להתאחדות חדשה עם עמותת נהגי המרוצים ועמותת העבירות ינוסח תקנון שבו יפורטו סמכויות ההתאחדות מול העמותות החברות בה , ומפתח הוגן לחלוקת תקציבי ההתאחדות בין העמותות החברות בה .

יובל מלמד

פורסם

את זה אתה כתבת אריה:

"יובל מלמד אומר שרשות הספורט מעדיפה מספר התאחדויות ולא התאחדות אחת, בכדי

לפזר את הכוח."

בחיים שלי לא אמרתי דבר כזה ! מי כן אמר זאת בלי סוף !

דני לוי

איש מעולם ברשות לא אמר דבר כזה !

אבל מה לא עושים בשביל לשכנע מה שאתה רצית כל כך ולא יצא ! מזכיר לי מישהו !

ואם נחפש פה בפורום גם נמצא מספר פעמיים שדני אמר זאת

אז מה זה אריה ? יושר אמיתי !

יובל מלמד

פורסם

יובל

ציטוט מדוייק, אבל חלקי, צריך להבין את כל התמונה .

היתה בזמנו התאחדות הספורט המוטורי שבראשה עמד דני לוי, בהתאחדות הזו היו כבר כמה עמותות שייצגו מאות ספורטאים ( כולל אופנועים כולל טרקטרונים נדמה לי שגם כולל קארטינג )

לא רציתי שיקימו התאחדות חדשה נוספת שתגרום לפיצול.

הלכתי לישיבה שלהם כדי לפגוש, לראות ולשמוע את האנשים.

ביקשתי מדני וקיבלתי ממנו את התקנון של ההתאחדות, עברתי עליו ואמרתי שאעביר אותו לוועד העמותה כדי שיגידו אם הם רוצים לשנות משהו, לא הלכתי ואני לא הולך אף פעם בצורה עיוורת אחרי מישהו.

אמרתי שאם זה היה תלוי בי הייתי מעדיף שהראלירייד יהיה בנפרד מהכל, אבל זה בלתי אפשרי כי בסופו של יום צריך ביטוח, צריך ספונסרים, צריך גוף כלכלי חזק, את זה יכולה לעשות רק התאחדות אחת גדולה, לכן התנגדתי לפיצול כוחות.

אז אמרו לי שדני לוי מושחת, שהוא יקח לעצמו זכויות שידור וכל מיני בולשיט, עניתי להם שאפשר להחליף את דני לוי, אם הוא נבחר לשנה או שנתיים והוא לא יהיה טוב ? נחליף אותו .

בסופו של דבר דני הסכים להתפטר ובכלל לא להיות בראש ההתאחדות, אלא שאביב קדישאי ורז הימן יחליפו אותו .

גם זה לא היה טוב, למה ?

יובל,אפשר לשמוע ממני דברים שאוהבים ודברים שלא אוהבים לשמוע, אבל זה תמיד יהיה אמת .

פורסם
ישה

קראתי את ההודעה הפרטית שלך, את זה כתבתי עוד בתגובה מס' 197 בשרשור הזה .

בשביל להוציא פוליסת ביטוח לא צריך פורום, צריך חברת ביטוח.

אני נוסע מחר בבוקר לחופשה, מקווה שתהנו כמוני ושאחזור אשמע שיש פוליסת ביטוח :wink:

אריה

ראשית תהנה בחופשתך בת ה שלוש שנים כי זה הזמן שיהיה ביטוח. תקצבת עצמך לחופשה כה קצרה?

אפשר גם לנסח זאת כך: אתה לא יכול לנסוע לחופשה כי יש ביטוח . אמהמה הוא יקר. אז במקום לבזבז על חופשה תתחיל לשלם על חשבון הביטוח.

מה האובססיה בקשר עם הביטוח. ברוך אומר שגם אם הביטוח יסודר יש עוד אלף מקלות. וברוך לא מהיום בענף ולא חסר לו ידע כמו שלי חסר.

אני הצגתי בהודעה שלי רעיון של איחוד כל הקיקיונים לכוח אחד . דני יכול להזכיר לך את אלומת הזרדים!!! בטח גם אתה קראת זאת. ריאלי בעיניך? אפילו אד הוק לנושא ביטוח.

ואתה מה עונה לי מסומן בכחול בהודעתך.

שלחת אותנו לפורום אחר לראות שרשור לקרוא פרוטוקולים. לשם מה ? אני התרשמתי לרעה ממה שחבריך כתבו עליך.

מכשיר ההודעה הפרטית כשמו כן הוא הודעה פרטית שתוכנה ואף עצם קיומה צריך להיות בין שניים בלבד

השולח מצד אחד והמקבל מצד שני. אם לא הבנתי נכון עוד פעם כי חסר לי מידע הודיעני. אני חושב שזה מעשה נבלה.

אריה אתה בן אדם רציני. למה אתה לא פועל לפי מה שאתה כותב?

זאת הודעתך 197

חברה

האש שעלולה לפרוץ מפה והלאה עלולה לסכל כל אפשרות לשיתוף פעולה עתידי, לא חבל ?

בואו נפתח הכל אחרי התחרות החוקית הראשונה, אז אולי זה לא יזיק כל כך .

לאחר שלא פעלת לפי רוח ולשון הודעתך , והתחלת לדרדר את המצב שלחתי את הודעתי הפרטית.

וכיוון שאת האימון הפרת , אז הנה היא לידיעת כולם

אריה תעצור תנשום עמוק עד 10 ותרגע.

תפסיק להתנגח עם יובל כי אין לזה תוחלת. הוא אמר כך אתה אמרת כך.

בדיוק כמו בין דני ליובל.

צריך להסתכל לעתיד

איזהו הגיבור הכובש את יצרו

יובל יכול לעזור יובל יכול לתקוע.

הבחירה ברורה , לאורה תלך ותכלכל את מעשיך.

וכיוון שאתה ממשיך גם הלאה מסקנתי שאתה רוצה לתקוע !!! יש סיבה? או עוד פעם חוסר ידע בתחום.

בתחום של הכרת בני אדם אני אלוף!!! לפעמים לוקח לי קצת יותר זמן לתהות על קנקנו של אדם

חופשה נעימה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אריה אלה הפרוטוקולים, הוחלט ללכת בהתאחדות מכוניות ומי שפוצץ זאת היה אירדא ברשות אהוד לביא !

דבר נוסף היתה הצבעה דמוקרטית באירדא אם ללכת להתאחדות גדולה או מכוניות בלבד, הוחלט ללכת להתאחדות מכונית ללא אופנועים וכך פעל גבי !

באותה ישיבה אמר דני ( בעצם לכל אורך הדרך ) כי בגלל הביטוח צריך התאחדות אחת גדולה , כמה פעמיים אמר זאת אלף ?

לדעתי אמר זאת כדאי להיות יו"ר הספורט המוטורי בישראל... בכל אופן אני הייתי באותה ישיבה נגד מסיבה אחת ! ואמרתי זאת,

האופנועים זה מכשלה בביטוח כי נפצעים בקלות.

פתאום אדון דני אומר בישיבה ברשות לפני חודש " לאופנועים בחיים לא יהיה ביטוח רק למכוניות " מה קרה דני לוי

פתאום שאין סיכוי שתהיה יו"ר הספורט המוטורי בישראל אתה מתחיל לדבר אמת ?

אריה גם לי אין בעיה עם האמת ! יש לי בעיה עם המציאות של כמה אנשים שרחוקה שנות אור מהאמת ! ולכן אני פה !

מכוון שאתה אדם ישר לטענתך, במצב היום מה זה משנה בכלל כמה התאחדויות יש ? כנהג לא כעסקן ( להם זה מאד משנה )

עמותת הראלי מייצגת את הראלי - יופי שידאגו לענף שידאגו לייצר מירוצים תבוא להתחרות ותודה רבה

וכך כל ענף וכל התאחדות !

יהיה צורך להתאחד לצורך ביטוח יתאחדו , מה הבעיה ?

לא יצליחו לקיים את ענף הראלי מישהו אחר יקח זאת!

מי שנהג צריך לעניין אותו הענף שלו ולא "הספורט המוטורי בישראל " כולם אחים

אני כנהג ראלי - מה מעניין אותי מה קורה במוטוקרוס ? הבנת ?

יובל מלמד

פורסם

טוב יובל ה"יקר" והלא דובר אמת בוא נתחיל שוב

ציטוט

אדון דני היקר

אני לא בשום מלחמה !

ממש לא רק מכפיש,מספר חצאי אמיתות,ולא עונה לשום שאלה,בנוסף גם לא מוכן לשבת עם עושה התקנונים לטובת הספורטאים

אף אחד לא הכריח אותך להתנדב ! עשית זאת מרצונך

נכון התנדבתי,בברכתך ובברכת כל החברים ואת הסחורה שקבעה הממשלה הבאתי

הבעיה שאת התסכול שלך אתה מפנה לספורט המוטורי שלא מעריך אותך ולא סופר אותך כפי שציפית

צר לי כי חלומתיך לא התגשמו: לא יועץ, לא מנהל הרשות, לא התאחדות אחת שאתה בראשה, לא יו"ר אירדא

ברור כי התסכול ענק,

מר מלמד אל תטעה צסכול לא מושכים כל החיים,יש עבודה,יש פרנסה,אתה שוכח כי אני מחוץ למערכת הרבה שנים

אבל הבעיה איתך שאת התסכול הזה אתה מפנה להרס הספורט המוטורי , אני מתנצל מראש לכל חברי אירדא הישנה ( שחף )

אבל הם ניזונים משטיפת המוח שלך שנים , הם באמת מאמינים בסיפורים שאתה מפיץ

בניגוד לסיפורים שאני מפיץ אותך השעו מהעמותה שאני הכלל לא הייתי בתפקיד למה? שאלתי קודם ואתה מתחמק

לא אישי ( אלון ) - אבל אלון כתב לגבי הכללים משהו שהוא באמת האמין בו ( כבר אמרתי במכונת אמת היה יוצא דובר אמת )

מהיכן הגיע האינפורמציה ? ממך ! עכשיו איך אני יובל מלמד יכול לשכנע את אלון שהדברים רחוקים שנות אור מהמציאות ?

בוא ותספר פה מאיפה הידע שלך שאתה כל כך מתהדר בו למעט כך שאתה "יועץ" אנגלית אתה לא יודע,תעודות מקצועיות לניהול טכני אין לך,קשר עם פדרציות בעולם אין לך,אתה פוחד לשבת מולי ולהכנס לויכוח טכני אקדמי בנוגע לתר\קנון ובכלל לידע בתחום

אתה באמת חושב שיש לך עסק עם טמבלים?אנשי "אירדא" מבינים לא פחות מימך בתחום

( היה עושה חכם ובודק ) אם אירדא יפסיקו לנהל קרבות יעצרו יחשבו ויבדקו תאמין לי באמת יהיה פה טוב

הרי אם בודקים את תשובותך אין בהם כלום, אתה הולך מסביב ומסביב

שוב הטעיות

שאלתי שאלות אתה לא עונהעכשיו אשאל עוד שאלה והיא חשובה גם לסעיף הבא

ספר לנו למה העיפו אותך לכל הרוחות ממקומך בסוברו הרצליה

היה שם משהו בנוגע לסעיף יושר?

ואתה מוזמן לתבוע אותי תביעת דיבה !

מעולם לא הייתי שותף שלך ביצירת המפלצת הזאת ( חוק ) אתה שקרן

ישפטו אחרים אם היית שותף או לא

עובדות היית בועד עמותת אירדא שנים וישבת בכל ישיבה,כל שאלה ששאלת קיבלת תשובות

עזרתי בגיוס רון דרור, איסוף כסף לכיסוי משכורתו, לשמור כי תוכל לעבוד בשקט.

בין החודשים מרץ 2000 לדצמבר 2005

מעולם לא הייתי בכנסת גם לא בטיול בית ספר, מעולם לא הייתי במשרד החינוך, מעולם לא פגשתי את צבי ענבר,

את צבי ענבר פגשת בתחיחלת הדרך במירוץ בו אירגן מישל ואפילו שאלת אותו שאלות למה לשקר?

מעולם לא קראתי שורה בחוק, מעולם לא פגשתי אותך ואת רון דרור - רק בפגישות עמותה עם כולם

לא קראת? מה היה סודי החוק? לא רצית אולי לקרוא אולי אתה קשה הבנה לכן לא קראת

והנסיון שלך פתאום להזכיר את גבי או מישל או אהוד כשותפים פשוט מגעיל

הזכרתי את השמות האלה לא כשותפים אלא את אותם הפגישות שהם מרצונם הצטרפו לישיבות בכנסת

אתה אלוף הסילופים והמניפולטיביות

חבל שרק לי יש ( וישה ) בייצים לעמוד מולך וכל השפנים שיודעים היטב שכל מה שכתבתי נכון עסוקים בלקרוא

עמוד מולי בקריאת וישום התקנונים ונראה אז למי ירעדו הביצים מחוסר ידע כשערוותך תצא לעיני כל,הרי זו הסיבה היחידה שאתה פשוט "פוחד" שבסוף יבינו שהשכלתך בתחום היא מכסימום תפירת ברזנטים

אבל הסיים פה כי עדיין יש בי תקוה כי ישכילו להבין את הכתוב פה בפרט ובשרשור בכלל

לפני שאתה מסיים תענה על השאלות שנשאלת

וילכו עם הפנים והשכל קדימה בלי דני לוי המתוסכל !

דני לוי לא מתוסכל חביבי ,דני לוי מגחך

מעולם לא קראתי שורה בחוק, מעולם לא פגשתי אותך ואת רון דרור - רק בפגישות עמותה עם כולם

בפגישות אצל רון דרור היית עסוק בלריב עם מישל לכן לא עניין אותך מה נעשה

וילכו עם הפנים והשכל קדימה בלי דני לוי המתוסכל

דני לוי לא חבר היום בשום עמותה ולא ממלא שום תפקיד למעט כתיבת התקנונים

מירוצי מכוניות

פורסם

יובל מלמד אלוף השקרים

טענתי כל הדרך כי צריך התאחדות אחת גדולה והיה לי ברור שזה יקדם ביטוח

אתה וסרוגו שנבחרתם לאחר שפרשתי פרקתם את ההתאחדות זאת עובדה.

לחברות הביטוח שעבדו איתנו אז היה ברור ,כולם בשביל כולם אם ביטוח אז לכל הענפים כך סברתי כך הובלתי

ברגע שאתה בשנאתך כי רבה(וסרוגו איתך) שפרקת את ההתאחדות וכולם התפצלו,קל היה לחברת הביטוח להמשיך רק עם המכוניות

אתה יובל מלמד דפקת את ענף האופנועים(לך תשאל את אמציה גזית כמה דם הוא יורק ואין תוצאות)

את זה אמרתי כעובדה קיימת בפגישה ברשות ,חתיכת מסלף!!!!

הנה אני מצהיר את מה שהצהרתי בעבר ,אחרי הקמת ההתאחדות והחברה הכלכלית (באו עם כסף מר מלמד הרבה כסף)

הודעתי שלא אמשיך,אני בעל עסק גדול מר מלמד אתה שוכח,הצעתי אז לבחור אישיות שתמשיך ותמנף את הענף.

אבל הקנאה,השנאה,החוסר פירגון שלך,עד היום גורם לך לשקר פה במצח נחושה.

אממא מה כשזה קשור לכסף? פה יש מלמד אחר לגמרי ,מלמד פה איש חביב לפתע גם עם גדול שונאיו שאמשיך מלמד? כי הבטחתי!!!

אתה פה כי עדיין אתה יונק כסף, נהג? כבר מזמן אתה לא, עסקן? הרבה יותר ממני,אתה יושב שם מה מהפחד ממני?

וואללה איזה כוחות אתה מייחס לי.

הכי מצחיק בכל הסיפור מר מלמד שלכל ההתאחדויות יש תקנון שכמעט זהה לתקנון שהוציא בזמנו רון דרור עבור ההתאחדות הגדולה.

אז אני מתוסכל,נכשלתי,עלית על זה,נפלתי,רימיתי,גנבתי,טעיתי, אני אשם אבל תאמר לי למה עדיין אין מירוצים?

חוק מפלצתי? גם על 120 חברי כנסת ו 5 יועצים משפטיים הצלחתי לקרקס?

ממתין לתשובות לשאלות ששאלתי (אני בטוח שתתחמק כרגיל)

אזכיר שוב

למה השעו אותך מ"אירדא" (מזכיר לך אני לא הייתי בתפקיד אז)

מירוצי מכוניות

פורסם
במצב היום מה זה משנה בכלל כמה התאחדויות יש ?

יובל

אם היתה היום התאחדות אחת שכוללת את כל העוסקים בספורט מוטורי היה אפשר

1. להעמיד בראש ההתאחדות דמות ציבורית מוכרת מעולם העסקים הישראלי, שיכול להרים בכל רגע נתון טלפון לכל שר בישראל

(והוא יענה ) ולבקש ממנו דברים, דברים שיפלו על אוזניים קשובות

2. לקבל טיפול מקצועי מטובי המומחים בארץ. ( רו"ח, עו"ד, יועצי ביטוח" יועצי בטיחות וכדו' ) עו"ד מהשורה הראשונה טוב יותר

מכל לוביסט

3. ספונסרים - שקם משהו חדש וגדול עם שידורים וחשיפה בטלוויזיה, אפשר לגיים ספונסרים גדולים.

זה רק ההתחלה.

במצב שקיים בישראל היום, לאחר שחוק הספורט המוטורי עבר, להגיד שלנהג ראלי לא איכפת מה קורה בתחום האופנועים, זה כמו להגיד שלאיש בתל אביב לא איכפת אם נופלים קאסמים בשדרות, בסופו של דבר זה יפגע בכולם.

פורסם

יובל

תגובה אחרונה ממני בשרשור הזה, כי לא אראה אותו בימים הקרובים .

יש לך אפשרות לנסות לתקן את הטעויות שנעשו, מתוקף תפקידך הרשמי כיועץ משרד הספורט.

תוציא מחר מכתב ליו"ר הרשות ותכתוב

כיועץ משרד הספורט לעניין הספורט המוטורי, הנני רואה חובה להביע את דעתי בדבר טעויות שנעשו-

1. משרד הספורט הכיר במספר רב של התאחדויות שונות בתחומי הספורט המוטורי.

2. הכרה במספר רב של התאחדויות פוגעת ביכולת ההתפתחות וההיתכנות בכלל של ספורט מוטורי בישראל .

3. המחוקק הבין מלכתחילה כי התאחדות היא גוף בעל יכולות מקצועיות וכלכליות שיוכלו לפקח ולפתח את התחום.

בפועל הוענקו הכרות להתאחדויות שכלל לא עומדות בקריטריונים שנקבעו בחוק, אי לכך לכך הספורט לא יוכל לפעול ולהתפתח.

4. אבקש לכנס לפגישה את כל ראשי העמותות וההתאחדויות שהוכרו, ולנסות לפעול להקמת גוף אחד שיוכר כהתאחדות לספורט

מוטורי בישראל. עם אוטונומיה מקצועית לכל עמותה שתייצג תחום בהתאחדות.

יובל, אם תפעל כך תראה שאפשר לעשות זאת ואני אהיה הראשון לעזור לך, בהתנדבות.

פורסם

מלמד העסקן

אתה שוב חוטא לאינטיליגנציה של האנשים

ציטוט שלך:

בחיים שלי לא אמרתי דבר כזה ! מי כן אמר זאת בלי סוף !

דני לוי

איש מעולם ברשות לא אמר דבר כזה !

מלמד

לא צריך לאמר את זה מלמד,אסור לכם ברשות לאמר את זה,אבל כל פעולותחכם בנידון היו לצורך ריבוי התאחדויות,הכרה,חלוקות כספים,

אחד בפה אחד בלב.

ומי מנצח על כל זה? היועץ!!!

למה היועץ? כי הוא אמור להבין הכי טוב שריבוי התאחדויות זה הרס לספורט,התשובה המגוחכת של (אי אפשר להכריח) זו שטות.

לא רוצה? לא תתחרה, רוצה לשנות? מבפנים.

שנתיים נסיון,או לחילופין כפי שהצעתי ליוסי ניסן (חפש ותמצא),תן לכל עמותה חוקית להתנהל בתחומה כאילו היא התאחדות,כך תלמד מי רציני,מיעומד בקריטריונים,ואחכ תחליט. הרי בסוף תגיעו לאותה תוצאה.

שאלה למלמד

למה לא הצעת זאת?

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...