Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה מדי כמה נסיעות נדלקת לי נורית ABS וקופצת הודעה במחשב רכב על כך שיש ABS FAULT

הרכב המדובר הוא פג'ו 406 שנת 2001, יש לציין שהנורה לא דולקת קבוע אך נדלקה כבר 3-4 פעמים.

רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה ומה העלויות המוערכות לסידורה.

כמו כן רציתי לדעת עלות מוערכת של ריפוד סלון מלא של הרכב והמלצות על רפדים איכותיים לבדוק, אני גר בראשל"צ.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

בנוגע ל ABS, אל תיקח סיכונים. דבר ראשון קפוץ למוסך שמתמחה בצרפתיות ובקש סריקת מחשב, שלם את ה 150(?) ש"ח עבור הסריקה, העלה את התשובה לפורום ואז נהיה כולנו יותר חכמים.

עלות מוערכת של ריפוד סלון מלא, בהנחה שהריפוד למושבים בלבד ולא עור אמור לעלות כ 4-5K. אם אינך זקוק לריפוד למושבים ברמה המקורית של הרכב, מומלץ וזול יותר לתפור כיסויי מושבים.

בנוגע להמלצות על רפדים איכותיים, הייתי יכול להמליץ על "דאבוש" אצלו ביצעתי החלפת ריפוד גג לפני שבוע אבל בוא נחכה לשבוע הבא (הגג שמש נידפק לאחר החלפת ריפוד הגג ואני צריך לקפוץ לשם לראות מה הנזק וכיצד מתקנים אותו)

פורסם

בלי לקחת "אחריות" (-: היה לי מקרה דומה באוויאו נורת הABS דלקה לסרוגים

עד מצב שנשארה קבוע (רכב ליסינג תמשיך לנסוע...) ואז בבלימה הABS לא עבד (כביש יבש למזלי)

בסופו של דבר הוחלף החיישן על הגלגלים ובא לציון גואל...

פורסם

ברור שהרכב יילך לבדיקה במוסך

רציתי לדעת פשוט קצת יותר על הנושא מראש ולא לבוא ולקבל שוק.

מה זאת אומרת "לתפור" כיסוי מושבים?

האלה שקונים אבל לתפור אותם למושב? או שפשוט להניח על המושב עם כל הווים האלה ממתכת? כי כאלה יש לי איכותיים אבל הם לא משתווים אפילו לרמה קרובה של ריפוד אמיתי.

פורסם

שאלתי בזמנו את השאלה הזאת ( זקוק להמלצה ברכישת כיסוי מושבים http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=298631 ) יש שם מספר תשבות בנוגע לכיסויים איכותים. אם בריפוד סלון מלא אתה מתכוון לריפוד מחדש של המושבים בבד וספוג חדשים אז זה כבר יקר, כפי שכתבתי, כ 4K. כשהייתי ב"דאבוש" שאלתי בדיוק את השאלה הזאת בנוגע לרכב של אישתי (בסופו של דבר היא לא רצתה כיסויים איכותים ליום הולדת. לך תבין נשים:roll:) ונאמר לי כי המחיר יקר כי יש לעצב/לגזור/לתפור ידנית.

אם בא לך, אתה יכול לחפש מושבים משומשים בפירוקיות (אם מצב המושבים אצלך כל כך גרוע:?:)

• תוכן חדש...