Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז ממש ימים לפני שאני רוכש רכב הייתי מעוניין בחוות דעת אחרונה ..

אז ככה , הייתי די נעול בזמן האחרון על פיאט בראבו או סיאט איביזה עד 02 אבל בימים האחרונים התחלתי ל"התאהב" בפיג'ו 106 והייתי מעוניין בחוות דעת קטנה.

המחיר הגבוהה ביותר שאני מוכן לשלם יהיה 10K, שנתון - 94-00

אז אחרי חיפושים קטנים בפורום שלא נחלו המון הצלחה מצאתי דיון אחד , עם פחות או יותר אותן דרישות כמו שלי וחשבתי שהוא יסביר את הרצון שלי בצורה הטובה ביותר :

תמיד היה חשוב לי יותר אחיזת כביש מאשר מנוע שזה גם חשוב מאוד אבל האחיזה בראש סדר

העדיפויות שלי,

תמיד רציתי 106 ראלי כי היא ידועה בתור גרזן על הכביש אבל אני יודע שיש לה אחות קטנה בשם XSI ול-XSI יש אחות מאומצת בשם XS שהיא רק דומה...

לגבי מנועים אני יודע שלראלי יש 1600 ו-1300 לXSI ולXS אני לא יודע מה יש הייתי רוצה לדעת מה הנפחים ומה ההספקים של המנועים מה היתרונות והחסרונות של הראלי, XS, XSI התנהגות כביש ומה ההבדלים בין שלושת הרכבים האלה בין דור ראשון לדור שני שלישי לא יודע מה עוד יש...

הייתי רוצה לדעת גם מה מעפיין במידה ניכרת כל אחד מהרכבים הנ"ל?

בקיצר אני מבקש מכל מי שיכול ויודע ממש טוב לעזור לי כי אני מחפש בנרות לקנות אבל חסר ידע בעיניין!

חברה שימו יד בעזרה כל מידע יתקבל בברכה רבה!

-------------------------------------------------

נ.ב

1) אין ברצוני לקבל מידע על רכבים אחרים שדומים בהתנהגות וכ"ו אלה רק על 106.

2) עשיתי חיפוש מקיף בפורום וקראתי כל מה שקשור לנושא אין דיון רחב כמו שביקשתי פה אז בבקשה אל תמחקו לי את ההודעה.

בתודה ענקית מראש,

רוי.

פורסם

אני לא יודע איזה חיפוש יש לך, אצלי החיפוש מצא המון, אבל המון, שרשורים רלוונטים. בכל זאת, לאור העובדה שכבר שנים לא שאלו כאן על המכוניות החביבות האלו, לא מחקתי את השרשור כלאחר יד.

לשאלתך -

106XSI - שנתונים 93-94 הגיעו עם מנוע 1.4 ליטר 95 כ"ס. שנתונים 95-96 עם מנוע 1.6 בהספק של 105 כ"ס.

106XS - הגיעה רק עם מנוע 1.4 ליטר, 75 כ"ס. מדובר ברמת אבזור גבוהה ולא ברכב ספורטיבי.

106 ראלי - דור ראשון עם מנוע 1.3 ליטר, דור שני עם מנוע 1.6 ליטר.

106 ראלי מגיעה עם מינימום אבזור (מושבים פשוטים, אין מזגן מקורי), XSI מאובזרת יותר.

יש גם גרסת GTI/S16 נדירה יחסית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מבחינת התנהגות על הכביש, ביצועים, תקלות מי עדיפה מבין גרסאת הראלי דור II , שאני מבין טוב יותר, לבין גירסאת הXSI 1.6 ? כמובן שאני מדבר על הידנית בלבד.

אני יישמח אם תוכל לפרט קצת יותר על כל אחד מן הדגמים בנוגע לצריכת דלק, נוחות ובכלל השוני בין השתיים .

בקיצור "לגבי מנועים אני יודע שלראלי יש 1600 ו-1300 לXSI ולXS אני לא יודע מה יש הייתי רוצה לדעת מה הנפחים ומה ההספקים של המנועים מה היתרונות והחסרונות של הראלי, XS, XSI התנהגות כביש ומה ההבדלים בין שלושת הרכבים האלה בין דור ראשון לדור שני שלישי לא יודע מה עוד יש...

הייתי רוצה לדעת גם מה מעפיין במידה ניכרת כל אחד מהרכבים הנ"ל?

בקיצר אני מבקש מכל מי שיכול ויודע ממש טוב לעזור לי כי אני מחפש בנרות לקנות אבל חסר ידע בעיניין!"

רוי.

פורסם
אני לא יודע איזה חיפוש יש לך, אצלי החיפוש מצא המון, אבל המון, שרשורים רלוונטים. בכל זאת, לאור העובדה שכבר שנים לא שאלו כאן על המכוניות החביבות האלו, לא מחקתי את השרשור כלאחר יד.

לשאלתך -

106XSI - שנתונים 93-94 הגיעו עם מנוע 1.4 ליטר 95 כ"ס. שנתונים 95-96 עם מנוע 1.6 בהספק של 105 כ"ס.

106XS - הגיעה רק עם מנוע 1.4 ליטר, 75 כ"ס. מדובר ברמת אבזור גבוהה ולא ברכב ספורטיבי.

106 ראלי - דור ראשון עם מנוע 1.3 ליטר, דור שני עם מנוע 1.6 ליטר.

106 ראלי מגיעה עם מינימום אבזור (מושבים פשוטים, אין מזגן מקורי), XSI מאובזרת יותר.

יש גם גרסת GTI/S16 נדירה יחסית.

תוספת,

יש גם XS עם מנוע 1.6 90 כ"ס.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

106XS - מדובר ברמת אבזור "גבוהה"

שכחת את המרכאות, אז רציתי לתקן, כדי שהשואל לא יתבלבל ויחשוב שאתה מתכוון ברצינות.

:wink:

פורסם

אאל"ט ה-XS הגיעה עם גיר קצר יותר בהשוואה לגרסאות הרגילות וייתכן גם מתלים ספורטיביים יותר (כאן אני לא בטוח).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...