Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פותח את הנושא בפורום הכללי, במידה ולא מתאים, אשמח אם יועבר לאוף טופיק.

אני מניח שרובכם נתקלתם בשרשור המכירה של הרכב הקודם (למי שלא:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=267922 )

בגלל נסיבות משפחתיות החלטנו (אני ואמא שלי) כי אין טעם להמשיך להתנייד ברכב כל כך גדול, אז החלטנו למכור.

ניסינו במשך תקופה ארוכה למכור בשוק הפרטי, ללא הצלחה. זה היה ניסיון רע מאוד מאוד מבחינתי- חשבתי שלפחות בסגמנט הזה אנשים שמתקשרים יהיו רציניים וידעו מה הם רוצים, אבל נוכחתי בדיוק להיפך. אנשים שסתם מתקשרים לשגע אותך, אנשים שאיך שהשיחה מתחילה ישר רוצים להוריד אותך 70K מהמחירון. כאלה שקובעים איתך לראות את הרכב, אתה לוקח יום חופש מהעבודה ובסוף הם לא באים וגם לא עונים לטלפונים.

לנוכח המציאות הנ"ל החלטנו לפנות לאלטרנטיבה השניה שאותה אנו מכירים היטב- טרייד אין. אנחנו נמצאים בקשר יחסית טוב עם הסוכנות שרכשנו ממנה את הרכב (כבר 5 רכבים הוחלפו בשיטה הזאת) והגענו איתם לעסקת טרייד אין שהם בד"כ ממש לא אוהבים לעשות (עסקה של ירידה בסגמנט). אני לא רוצה להכנס לסכומים, אמנם הפסדנו כסף, אבל העסקה של הטרייד אין הייתה יחסית טובה למצב השוק, והחלטנו ללכת עליה.

הרכב היוצא: A6 2008 (בדיוק 3 שנים על הכביש) 2.4 ליטר 177 כ"ס עם חבילת LUXURY

הרכב החדש: A4 1.8T 160 כ"ס עם חבילת luxury.

אני הייתי משוכנע שהירידה בסגמנט תלווה בהכרח בירידה ברמת הרכב, אבל עכשיו אחרי שקיבלנו את הרכב אני חושב הפוך, לדעתי מדובר דווקא בשדרוג. אני אנסה לסכם בכמה פסקאות את ההבדלים בין הרכבים.

חיצונית: הA4 מגיעה עם פנסי חזית מסוג קסנון+שורת הלדים הידועה שהערסים כל כך אוהבים :), חישוקי 17' (16' בA6), פנסים אחוריים עם לדים, גריל בעיצוב שונה מעט וחישניי חניה קידמיים ואחוריים עם חיווי ויזואלי על מסך הרכב לעומת חישנים אחוריים עם חיווי קולי בלבד בA6.

פנים הרכב: הA4 מגיעה עם מושבי עור וכיוון חשמלי מלא למושבים הקידמיים.מערכת ה שהייתה MMI ב A6 הוחלפה במערכת מולטמדיה AUDI CONCERT, שעובדת על עקרון דומה, אבל יש בה טיפה פחות פונקציות מה MMI.

הA4 מצוידת במערכת KEY LESS ENTRY שכוללת אפשרות התנעה (ע"י כפתור) כאשר המפתח נמצא בכלל בכיס המכנסיים.

ביצועים והתנהגות: פה הופתעתי בגדול, אמנם עוד לא בחנתי כמעט בכלל את הביצועים של ה A4 אבל כבר הספקתי להרגיש שיש המון כח בסל"ד נמוך לעומת הA6 שקצת עצלה בהתחלה ורק מתחילה להתעורר באיזור ה4000 סל"ד. שני הרכבים משודכים לתייבה רציפה.

ההיגוי בA4 השתפר, ההגה מרגיש הרבה יותר חי ומתקשר, בכלל הA4 מרגישה בסיבובים יותר חדה לעומת הרגשה "ספינתית" בA6.

מצורפות מספר תמונות של הכלה החדשה.

אשתדל להביא רשמים נוספים בהמשך.

חוץ.jpg

חוץ2.jpg

אחורה.jpg

פנים1.jpg

פנים2.jpg

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

תתחדש רכב יפה.

אגב תוכל לומר מה המחיר מחירון של הרכב על הכביש?

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

^

זה תלוי, בעקרון המחירון הרשמי הוא 336K שמורכב מ290K שזה הבסיס + 40K ומשהו על חבילת תוספות.

מכאן זה תלוי באיך אתה מבצע את העסקה: עושה טרייד אין או לא. אם כן, אז תלוי איזה רכב אתה מוסר.

במידה ותשלם במזומן תקבל הנחה יפה, אם תשלם במימון/תשלומים תקבל הנחה פחות יפה.

אם הרכב שאתה רוצה נמצא כבר במלאי בארץ יכול להיות שגם תקבל עליו הנחה כי הם יעדיפו למכור אותו מאשר להתקע איתו.

זה גם תלוי הרבה ביכולת מיקוח שלך.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תוכן חדש...