Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת PROTECTION דולקת מגבר SOUNDOWN

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיימתי להתקין את המערכת, רגע לפני שחיזקתי את כל הברגים החלטתי שאני בודק אם בכלל הכל פועל כשורה.

חיברתי את הרדיו דיסק והופ ! שום דבר לא קורה - הלכתי למגבר ראיתי שנורה אדומה דולקת ולא הצלחתי להבין את הבעיה לכך כי הכל מחובר כראוי .

אני אפרט את אופן החיבור :

מצבר > כבל מתח >פיוז> פלוס של המגבר.

מגבר > כבל מינוס > בורג של החגורה.

רמקולים > קרוסים > מגבר (פלוס לפלוס מינוס למינוס)

חיבור REMOTE ברדיו-דיסק > מגבר

כבל RCA (אדום לאדום לבן ללבן) מרדיו - דיסק למגבר (יציאה CH1 +CH2 )

האם מישהו נתקל בבעיה מהסוג הזה? איך ניתן לפתור אותה ? יכול להיות שהמגבר דפוק ?

פורסם

איזה רמקולים מחוברים עליו?

באיזו צורה?

בטוח שאין קצר באחד החיבורים?:)

התייעצת עם מתקין לפני שהתחלת בהתקנה בעצמך?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בטוח אין קצר. לא התייאצתי עם מתקין, אבל ביררתי טוב טוב איך עושים את זה ...

הרמקולים הם hybride audio clarus

המגבר הוא SAX 100.4

חיברתי רק את הוופרים למגבר ללא הטוויטרים בשביל הבדיקה...

אני אחזור על החיבור של הרמקולים : רמקול > חוט (כמובן פלוס לפלוס מינוס למינוס) > קרוס אובר (פלוס לפלוס מינוס למינוס) > מגבר (פלוס לפלוס מינוס למינוס)

בדקתי את זה אלף פעם אין בעיה עם זה.

פורסם

האם זו התקנה ראשונה שביצעת בעצמך?

בדקת תקינות של מינוסים?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כן זאת ההתקנה הראשונה שביצעתי :)

מה זאת אומרת תקינות של מינוסים ? סימנתי את כל המינוסים בכבלים לפני שהתחלתי להתקין.

מלבד זה יש עוד כיוונים ?

פורסם

בשביל לא להתבלבל (חוטי הרמקולים שלי באותו צבע) בין הפלוס למינוס, סימנתי את המינוסים בסרט אדום .

פורסם

תנתק מהמגבר את הרמקולים ואת חיווט הRCA - עדיין נדלקת נורית הגנה?

אם כן - תבדוק חיווט חשמל - מינוס יוצא מהGND במגבר ישירות לחיבור של גוף הרכב, פלוס מהמצבר - אחרי 30 ס"מ פיוז ראשי ואז עד המגבר - תוודא שהחיווט תקין ואין בו פגמים.

תוודא שאין זליגות או נגיעות בין הרימוט למינוס בטעות - מציע בחום רב להשתמש בסופיות (נעלי כבל) כדי למנוע כאלה פדיחות.

תוודא שהפיוזים במגבר ובקבל מתח הראשי תקינים ושהם יושבים חזק בכדי למנוע מצב קריטי של קשת בתוך בית הפיוז (יכול לגרום לשריפה).

מאוד ממליץ לך בשלב כזה לגשת למתקין שיומלץ לך ע"י היבואן (בהודעה פרטית) לבדוק את כל נושא ההתקנה.

עריכה - המשך -

אם הוצאות חיווט הרמקולים והRCA כיבה את נורית הפרוטקשן - סביר להניח שהבעיה לא במתחים.

תתחיל לחבר את חיווט הRCA - פעם את ימין (מערכת כבויה בזמן חיבור וניתוק) ופעם את שמאל ואם הכל בסדר את שניהם. - אם משהו לא בסדר בזמן החיבור - תחליף RCA מיידית.

ואחרי זה תעבור לחיווט הרמקולים - תחבר רמקול אחרי רמקול ואני מציע לך בהתחלה לחבר רק את הקרוסים... ורק אחר כך בכל קרוס להוסיף רמקול אחרי רמקול.

זה תהליך הבדיקה המלא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם אתה מוציא הכל ואתה בטוח שהפלוס והמינוס והרימוט מחוברים כמו שצריךכנראה המגבר לא בסדר...

תתיעץ עם מתקין אבל שיראה מה עשית.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
תנתק מהמגבר את הרמקולים ואת חיווט הRCA - עדיין נדלקת נורית הגנה?

אם כן - תבדוק חיווט חשמל - מינוס יוצא מהGND במגבר ישירות לחיבור של גוף הרכב, פלוס מהמצבר - אחרי 30 ס"מ פיוז ראשי ואז עד המגבר - תוודא שהחיווט תקין ואין בו פגמים.

תוודא שאין זליגות או נגיעות בין הרימוט למינוס בטעות - מציע בחום רב להשתמש בסופיות (נעלי כבל) כדי למנוע כאלה פדיחות.

תוודא שהפיוזים במגבר ובקבל מתח הראשי תקינים ושהם יושבים חזק בכדי למנוע מצב קריטי של קשת בתוך בית הפיוז (יכול לגרום לשריפה).

מאוד ממליץ לך בשלב כזה לגשת למתקין שיומלץ לך ע"י היבואן (בהודעה פרטית) לבדוק את כל נושא ההתקנה.

עריכה - המשך -

אם הוצאות חיווט הרמקולים והRCA כיבה את נורית הפרוטקשן - סביר להניח שהבעיה לא במתחים.

תתחיל לחבר את חיווט הRCA - פעם את ימין (מערכת כבויה בזמן חיבור וניתוק) ופעם את שמאל ואם הכל בסדר את שניהם. - אם משהו לא בסדר בזמן החיבור - תחליף RCA מיידית.

ואחרי זה תעבור לחיווט הרמקולים - תחבר רמקול אחרי רמקול ואני מציע לך בהתחלה לחבר רק את הקרוסים... ורק אחר כך בכל קרוס להוסיף רמקול אחרי רמקול.

הפיוז אצלי מחובר בבגאז' ולא בתא המנוע (קרוב למגבר ולא למצבר) האם זה יכול להיות הסיבה? יש לי מלא סופיות, אבל אני לא יודע איך להשתמש בהם ? מה המטרה שלהם ?

פורסם

אוי ויי זמיר - יא ניה מוגה ראבוטה בצורה כזאתי! ישצ'ה פששצ'ה קריסטה פאנייה!!!

גרמת לי ליילל בפולנית מרוב הלם! :-D

הפיוז הראשי צריך להיות לא יותר מ30!!! סנטימטרים מהמצבר - תפקידו של הפיוז הנ"ל הוא להגן על כבל המתח הראשי שלח מעומס יתר ולהגן על הרכב משריפה...

מהר!!!! אבל מהר!!! תחבר פיוז ליד המצבר על כבל הפלוס הראשי של המערכת - ותדאג שלא יהיה שום דבר רופף... אבל שום דבר בבית הפיוז ובחיבור של החוטים אליו.

אני מציע לך בחום לגשת למתקין ויפה שעה אחת קודם.

ולכל החברים שיתחילו עכשיו לקפוץ ולאמר שאנחנו לא נותנים צ'אנס לעשייה עצמית ולמידה - רבותיי, זו לא הדרך - עוד חסר שנשמע שלחבר פורום נשרף הרכב והרבה יותר גרוע מזה בגלל שלא התעקשנו בזמן הנכון שאותו אדם יפנה לבעל מקצוע - בשביל זה הם כאן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
הפיוז אצלי מחובר בבגאז' ולא בתא המנוע (קרוב למגבר ולא למצבר) האם זה יכול להיות הסיבה? יש לי מלא סופיות, אבל אני לא יודע איך להשתמש בהם ? מה המטרה שלהם ?

אתה חייב לשים פיוז על הכבל שמגיע מהמצבר, בעקרון עדיף עד 30 ס"מ מהמצבר, זה המקסימום, וכמה שיותר קרוב יותר טוב.

דבר שני, תבדוק את הפיוזים על המגבר עצמו, יכול להיות שקיצרת שם משהו ואחד מהם נשרף.

ודבר אחרון, אם אתה לא יודע מה אתה עושה, כאשר אתה מתעסק עם חשמל של רכב, עשה לעצמך טובה ותעשה את הכל או אצל בעל מקצוע, או תחת הכוונה של אחד כזה.

אין מניעה לעשות לבד, זה לא ממש מסובך, ובהחלט דבר של הדיוט יוכל לעשות, אבל את הפעם הראשונה רצוי לעשות תחת הכוונה או עזרה של אדם המנוסה בכך.

under construction..

פורסם

קיבלתי את ההערה על הפיוז ת'אמת (כלומר את האמת בשפה של ערסים) לא ידעתי את זה ***נגדשו נקודות מיותרות*** מאחורה זה נראה פשוט יותר יפה ביחד עם המגבר קרוסים והקבל :lol:

אוקצור אנשים ! תודה רבה עשיתי את מה שאמרתם לי וניתקתי הכל מלבד המתח והרימוט, הבעיה כנראה בקבל . איך שניתקתי אותו הכל התחיל לעבוד!

צריך לבדוק את העיניין עם הקבל הזה ***נגדשו נקודות מיותרות***

אתם לא מבינים איזה סאונד יש לדבר הזה! זה מקפיץ את האוויר בריאות (משו מטורף)

האיטום יצא טוב מאוד אין רעשי רקע הכל נשמע חזק ומדויק להפליא (פשוט לא רוצה לצאת מהאוטו עכשיו)

סתם לידע הכללי - באוטו הקודם אח שלי התקין מערכת ב 7000 שח ( 4 רמקולים 2 מגברים, סאב, קבל וכו') והמערכת הנוכחית שעלתה לי חצי מחיר כולל התקנה נשמעת פי 10 טוב יותר !

חבר'ה תתחילו לעשות תדברים לבד זה תענוג 8).

מחר לפני שאני סוגר את כל האוטו סופית ומנקה אותו אפרסם ככה כמה תמונות לתגובות שלכם.

תודה לכולם על העזרה, בילדיכם (כלומר בילדים שלכם) זה לא היה קורה !

• תוכן חדש...