Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

CARPC בעקבות הבום לאיכות שקיבלתי מאיכות הצליל וזה עוד על כרטיס קול שמולבש על לוח האם.

אבל אני עדיין חושש מנושא האמינות היות והלך לי מסך המגע

לכן ההתלבטות שלי לעתיד היא בין HU דאבל דין של מותג איכותי עם GPS מובנה ומצלמת רוורס וכניסת USB שאפשר לחבר לה HD חיצוני לבין השארות עם CARPC

כמות העשייה לפרוייקט CARPC היא אכן לא פרופורציונלית לעומת HU שנותן את אותן פעולות בסיסיות.

אם כי - אין תחרות למודולריות של CARPC, גם לא תהיה כמו שזה נראה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תלוי למה אתה מתייחס כשאתה אומר "קלים"

כי מבחינתי כל פעם לצרוב דיסק חדש של MP3 או כל פעם להחזיק תיקייה של דיסקים מקוריים ברכב זה דווקא ממש לא החיים הקלים.

לעומת זאת כשיש לי את כל המוזיקה שלי בבת אחת במקום אחד, כשיש לי פליי ליסטים ומניו סופר נוח לדפדף בו כולל שלט רחוק וגם GPS באותו המקום ביחד עם מצלמת רוורס וכל דבר שאני רק יכול לחשוב עליו - זה, חיים קלים.

הדבר היחידי שקשה בפרוייקט CARPC הוא להקים אותו בפעם הראשונה - ואני מתכוון לפעם הראשונה בלבד, אחרי זה - זה כבר עניין של יומיים שלושה גג להקים פרוייקט שלם (רק הCARPC) והתחזוקה היא מינורית (לפחות במקרה שלי) כי אין הרבה מה שישתנה לך בזמן הזה...

אז - חיים קלים? תלוי איך ועל מה אתה מביט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אומנם ואני איש מחשבים, אך הבחירה שלי הוא HU.

ברכב הדבר החשוב ביותר הוא אמינות, וHU הוא הפטרון האמין לדעתי.

כנ"ל גם אסור להכניס את הGPS, דיבורית וכו לתוך HU - צריך לפזר מערכות חיוניות לבלוקים נפרדים, כך אם אחד מהם מתקלקל, שומדבר לא נפגע.

אפשר לקנות מחשבים מוקשחים, שיש להם חומרה כפולה, מערכת REALTIME, מסך צבאי וכו - שיהווה אמינות מסוימת, אך הדבר אינו זול ולא פשוט.

[under construction]

פורסם

סטס,

יש לך היום GPSים, נגני MP3, אינטרנט ומצלמות בטלפונים הניידים שלנו - בדרך כלל למי שיש CARPC גם יש איזה גאדג'ט כזה או אחר עם כל היכולות הללו כליווי - במקרה הכי גרוע שקרה משהו לCARPC (כמו אצלי למשל) אני עדיין יכול לעבוד באופן כמעט מלא מהאייפון... (בגלל זה אני לא נותן לCARPC אצלי לעשות את איבוד הצליל - אני עדיין יכול להשתמש במערכת ממקורות שונים).

שילוב יפה מאוד יכול להיות בין MECHLESS HU לבין טלפון חכם שכזה או מכשיר נוסח IPAD או EPAD או IPED...

Pioneer TS-X150

פורסם

טוב נו, לא לכל אחד יש EPHONE :)

אני לא מתחבר למסכי טאץ - אז יש לי את הנוקיה עם מסך פיצי, עם נגן MP3 מוגבל ברמות, GPS+מסך קטן=מוות על כביש :)...

[under construction]

פורסם

אוזניות או לחבר את הטלפון למערכת בזמן שהGPS עובד - לא חייבים להביט כל הזמן על המסך :-D

חוץ מזה - מדינה בגודל של קופסאת נעליים - אני עדיין מחזיק מפה ברכב לא משנה מה.

אבל הנקודה ברורה - זה עניין של השקפת עולם והעדפות.

Pioneer TS-X150

פורסם

האמת - אני מתחיל להכנס לרגרסיה ואני די נוטה להסכים עם האמירה הזו! :?

Pioneer TS-X150

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היות ואני חובב סראונד ומתעקש על 1DIN בלי מסכים שנפתחים ושאר ירקות,

הפיתרון הפשוט בשבילי הוא HU

(עם הארד-דיסק 250 ג'יגה ובקרוב ביט1).

אגב, סתם בשביל הסקרנות, יש אופציה לנגן בקאר פיסי סטראו + סאב כשהמקור סטראופוני וסראונד כשהוא סראונד אמיתי?

• תוכן חדש...