Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

POLO 2010 TSI

ApocalypticA
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הגעתי למסקנה כי אין לי צורך בג'טה 07 מנוע 2000 שברשותי,רכב גדול לשימושים שלי (אך אני אוהב את המנוע שלו).

אני מעוניין להחליף לפולו החדשה עם מנוע ה-1.2 TSI.

האם למישהו יש כזו ויכול לחוות דעה לגבי כח המנוע (אני רגיל למנוע 2 ליטר ולמרות שהוא לא רכב ספורט הכח שלו מספק אותי)

איך היא מתנהגת במהירויות של 120 וצפונה,יש כח זמין לעקיפות מהירות?

במהירות של 100-110 על כמה סל"ד עומד המחוג?

קצת מפחיד אותי שהמנוע קטן ואולי קטן מדי למרות שהבנתי שאותו מנוע קיים באוקטביה החדשה והיא די נמרצת.

איך האחיזה שלה בסיבובים מהירים ?(לא מהירים מדי (-: )

תודה לעונים.

פורסם
שלום,

הגעתי למסקנה כי אין לי צורך בג'טה 07 מנוע 2000 שברשותי,רכב גדול לשימושים שלי (אך אני אוהב את המנוע שלו).

אני מעוניין להחליף לפולו החדשה עם מנוע ה-1.2 TSI.

האם למישהו יש כזו ויכול לחוות דעה לגבי כח המנוע (אני רגיל למנוע 2 ליטר ולמרות שהוא לא רכב ספורט הכח שלו מספק אותי)

איך היא מתנהגת במהירויות של 120 וצפונה,יש כח זמין לעקיפות מהירות?

במהירות של 100-110 על כמה סל"ד עומד המחוג?

קצת מפחיד אותי שהמנוע קטן ואולי קטן מדי למרות שהבנתי שאותו מנוע קיים באוקטביה החדשה והיא די נמרצת.

איך האחיזה שלה בסיבובים מהירים ?(לא מהירים מדי (-: )

תודה לעונים.

רק שתיהיה בעניינים שחוץ מהצורה החיצונית הפולו וסקודה פאביה אותו דבר מבחינת איכות האוטו מבפנים.

רק שהגרסא 1.2 של פולו עולה 114 וה1.2 של פאביה הבסיסית שהיא כמו הפולו עולה 101.

13 אלף שקל!

אם אתה רוצה להזמין את הפאביה המאובזרת בגרסת ספורט האוטו יהיה הרבה יותר מאובזר וטוב ויפה מהפולו ויעלה 113

פחות 1000 שקל מהפאביה.

בדקתי את העניין חודשיים שלמים ובאמת אני לא מבין למה צריך לשלם 13 אלף שקל על סמל ?

ועוד משהו קטן מה זה משנה איך האוטו מתנהג מעל 120 קמ"ש?

פורסם

בשביל לדעת איך מנוע כזה קטן מתנהג בסל"ד שמעל 3000 בעקיפות ביניים.

לאשתי יש את הפאביה 2009 1.6 ואני אישית לא אוהב את האוטו.

פורסם
רק שתיהיה בעניינים שחוץ מהצורה החיצונית הפולו וסקודה פאביה אותו דבר מבחינת איכות האוטו מבפנים.

רק שהגרסא 1.2 של פולו עולה 114 וה1.2 של פאביה הבסיסית שהיא כמו הפולו עולה 101.

13 אלף שקל!

אם אתה רוצה להזמין את הפאביה המאובזרת בגרסת ספורט האוטו יהיה הרבה יותר מאובזר וטוב ויפה מהפולו ויעלה 113

פחות 1000 שקל מהפאביה.

בדקתי את העניין חודשיים שלמים ובאמת אני לא מבין למה צריך לשלם 13 אלף שקל על סמל ?

תסלח לי, אבל התגובה שלך פשוט מפג*ת!

הבנאדם שאל על הפולו נכון? מה אתה מכניס את הפאביה למשוואה?

נכון הן חולקות את אותה השלדה, אולם האיכות של הפולו יותר טובה משל הפאביה.

לעניננו, אם זיכרוני אינו מטעה אותי המנוע 2.0 מפיק 150 כ"ס ובסביבות ה18 קג"מ.

תראה, ה1.2 הוא מוגדש לכן אתה תרגיש את המומנט בסל"ד נמוך והוא יהיה יותר נמרץ שם.

אני לא יכול לתת חוות דעת על הרכב עצמו ועל השינוי בין שני הרכבים בעניין המנוע.

מדוע אינך ניגש לבצע נסיעת מבחן? זה החוות דעת הכי טובה, כי היא שלך!

אני יכול להגיד לך שלי יש רכב עם 1.4TSI וזה מנוע מדהים!

בן.

Got To love It

פורסם
תסלח לי, אבל התגובה שלך פשוט מפג*ת!

הבנאדם שאל על הפולו נכון? מה אתה מכניס את הפאביה למשוואה?

בן.

התגובה שלי מפגרת לדעתך.

אני בסך הכל פתחתי את עיניו שיש עוד אפשרות עדיפה.

אם יש אנשים שיש להם עוד 13K לשלם על סמל של VW לרוויה ולגבי איכות פנים לא יודע מתי ביקרת לאחרונה בסוכנויות

אבל אני עשיתי את זה בחודש האחרון מספר פעמים.

לא רשום בחוקי הפורום שאסור לפתוח את עיניהם של כותבי הפורום.

פורסם

זה לא עניין של לפתוח את העיניים.

פותח השרשור לא שאל "מתלבט בין פולו לפאביה", הוא ביקש חוות דעת פולו TSI בלבד.

תמשיך לדגול כמו עוד הרבה אנשים שזה רק הסמל של VW מקדימה ומאחורה, כל השאר באמת זהה ורק המחיר יקר בהרבה, בשביל מה לשלם?.

לא יודע מתי יצא לך לראות את איכות החומרים ואיכות ההרכב בVW אבל סקודה עוד רחוקים מזה.

וזה אומר בחור שהיה לו סיאט איביזה והיום הוא נוהג ברכב של פולקסווגן. כן, יש הבדל!

הבנת לאן אני חותר.

בן.

Got To love It

פורסם
זה לא עניין של לפתוח את העיניים.

פותח השרשור לא שאל "מתלבט בין פולו לפאביה", הוא ביקש חוות דעת פולו TSI בלבד.

תמשיך לדגול כמו עוד הרבה אנשים שזה רק הסמל של VW מקדימה ומאחורה, כל השאר באמת זהה ורק המחיר יקר בהרבה, בשביל מה לשלם?.

לא יודע מתי יצא לך לראות את איכות החומרים ואיכות ההרכב בVW אבל סקודה עוד רחוקים מזה.

וזה אומר בחור שהיה לו סיאט איביזה והיום הוא נוהג ברכב של פולקסווגן. כן, יש הבדל!

הבנת לאן אני חותר.

בן.

אני מבין אותך טוב מאוד, יכול להיות שהייתי צריך לשלוח לו הודעה פרטית במקום הדיון פה,

ומבחינת איכות של אוטו אני לא יודע מה קורה עם פאסאט ג'טה טוארג וכו'.

פולו מול פאביה שמוכרים עכשיו(TSI) אין הבדל לדעתי!

בכל מקרה בוא נעזוב את זה בצד.

לפותח הדיון, אני חושב שב13/08 יש יום מכירות של VW , תנסה לחכות עד אז ולנסות להוציא מהם משהו חוץ מאיכות בנייה.

8)

פורסם

הפאביה והפולו לא מבוססות של אותה פלטפורמה (הפולו, ביחד עם האיביזה, מבוססת על פלטפורמה חדשה, ואילו הפאביה על הפלטפורמה של הדגם הקודם).

ועוד דבר, מי שקונה בזול כנראה שגם ימכור בזול.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

קודם כל תודה לכל העונים.

אני בשבוע הבא אבחן את הרכב בנהיגה.

אני חושב שהצעתו של EYALW היא לגיטימית לחלוטין מכיוון ששני הרכבים הם באותה הקטגוריה

ולמי שלא מכיר את הפאביה זו יכלה להיות אופציה.

אני לשמחתי מכיר את הפאביה(אולם לא עם מנוע TSI אלא עם 1.6 ליטר) ואותי היא לא הרשימה באיכות החומרים שלה

ומשום מה גם היא לא "סוחבת" משהו (לדעתי הגיר מסרס את המנוע) הג'טה למרות שכבדה יותר משאירה לה אבק בכל מה

שנוגע לכח מנוע ולכן אני מקווה שהפולו לא תאכזב עם המנוע ה"פיצפון" שלה.

פורסם

אני יכול להודות שהמנוע 1.4TSI בעל כח רציני, ושווה לך לשקול להרים קצת את המכסה ולקחת 1.4.

1.2 נשמע כל כך... קטן??

OCTAVIA 1.4TSI 2010

:wink:

פורסם

לירן, לו רק הייתה 1.4TSI בפולו כמו שאתה אומר, אולי היה משהו בדבריך. אבל יש רק את ה-1.2TSI לפולו (בינתיים, עד להגעה של ה-GTI שתהיה 180 כ"ס עם 1.4TSI, אבל זה כבר עולם אחר).

גם אל תשכח שהפולו שוקלת 1050 ק"ג לעומת האוקטביה שלך (שהבאת לדוגמא את המנוע שלה) ששוקלת 1270 ק"ג. הבדל של 220 ק"ג זה לא הבדל זניח, לכן ה-1.2TSI בהחלט מספיק לרכב כזה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אני יכול להודות שהמנוע 1.4TSI בעל כח רציני, ושווה לך לשקול להרים קצת את המכסה ולקחת 1.4.

1.2 נשמע כל כך... קטן??

הכי פחות ציפיתי לשמוע ש-1.2 TSI זה מנוע קטן ממישהו שיש לו את ה-1.4 TSI

:lol:

אתה אמור לדעת שהגודל לא ממש קובע במנועי TSI.

1.2 החליף את 1.6 העתיק ואיתו אוקטביה הרבה יותר מהירה.

ופולו בכלל יורדת מ-10 שניות למאה, לדוגמה מאזדה 3 2 ליטר לא מסוגלת לעשות את זה.

• תוכן חדש...