Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כהה מדיי בהחלט יכול לפגוע בבטיחות, אם לא תוכל לראות דרך החלון בלילה הרי שלא הרווחת כלום מההכהייה ודי פיספסת את הנקודה.

את החומר שהתקינו אצלי לפחות - לא בעייה להסיר, כמו להוריד סלוטייפ מזכוכית.

זה כן פוגע בבטיחות:

א. שדה רייאה בחושך קטן מאוד בקושי רואים משהו. מנסיון עם 70% מאחורה.

ב. בחלונות צד יש נקודת ריכוז מאמצים ששם בעקרון הכי קל לשבור את השמשמה בשאר נק' על החלון יותר קשה

ששמים את המדבקה זה מפזר לך את המאמצים לאורך כל החלון ככה שהחלון ניהיה יותר שביר (מי שמועניין שיחפש בגוגל את הסרטון באנגלית בלבד)

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
ממחקרים שנעשו - הוכח שצבע הרכב תורם בקושי למעלה אחת או שתיים לכל היותר.

מה שמשפיע ביותר זה צבע הסלון ברכב, צבע הדשבורד וגודל החלונות.

אני צבעתי את הגאלאנט שלי מכסף לשחור וניכר שינוי בחום כשאני נכנס לאוטו בימים חמים,

אבל מה גם שכל הסלון שלי בצבע שחור.. פשוט הכל! מושבים, דשבורד הגה הכל.

אבל מה שכן אני יכול להגיד לפותח השרשור, כל החלונות אצלי ברכב מושחרים, הייתה תקופה אחרי הטסט

שהורידו לי את הזוג מקדימה וכשנסעתי הרגשתי שהעור שלי נשרף מהחום, המדבקות דווקא כן עוזרות בסינון החום.

למרות שאתה יכול גם לשים מדבקות NANO, שזה יקר יחסית אבל עושה את העבודה הכי טוב!

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

כל כך הרבה שרשורים על הכהיית חלונות ועדיין נשארתי עם חידה לא פתורה:

רכב בתצורת סדאן, בעל ארבעה חלונות "רגילים"- במידה ומכהים את החלונות האחוריים, כולל המשולשים הקטנים, לרמה הכי גבוהה, האם מרגישים הבדל כלשהו?  

פורסם

כן מרגישים ! איך לא?

אני לא אומר שברכב קר, אבל יש הבדל . גם אם הטמפרטורה ברכב לא משתנה , משתנה החום של המושבים ושל החגורות וגם החום של כיסאות ילדים .

בחניה לזמן קצר ההבדל יותר ניכר . כמו כן הרבה יותר נעים לנסיעה ליושבים מאחור בשיא החום .

אני אומר שיש הבדל גדול .

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

הרבה יותר יעיל לכסות את הדשבורד נגד השמש . זה + חלונות שחורים מאחור +וילון מאחורה אמורים לתת הרגשה קצת יותר נעימה .

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

כשאתה עוזב את הרכב, שים מגן שימשה, הכסופים האלה שנדבקים, מאחורה שים ווילון שחור.

חלונות אחוריים השחרה מלאה, חלונות קדמיים אם אתה מוכן לשחק עם זה אז השחרה ממש עדינה, כן- זה אפילו יתרום.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

ברכב יש וילון מאחור ויש מגן שמש מקדימה.

התהייה עכשיו היא עם השחרת החלונות השחורים - האם זה אפקטיבי, כיוון שזה די מכער את הרכב.

נ.ב

מודע לעניין הבטיחות, בי זה לא פוגע.

פורסם

רשמו כבר שחל איסור על החלונות הקידמיים.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:

• תוכן חדש...