Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ל205 שלי יש מחלה לפוצץ לי משאבות ברקס אחוריות, זו כבר פעם שלישית שזה קורה, מתוך תיסכול ורצון לביצועים טובים יותר של עצירה (וכמובן דריפטים :p), החלטתי שאני רוצה להחליף את המערכת ברקס שכרגע מורכבת מ2 דרמים רגילים של 205 למערכת ברקס דיסק.

אני יודע שזה אפשרי כי ראיתי כבר 3 205 כאלו ובטוח יש עוד, השאלה שלי היא מי יודע מה אני צריך בשביל זה.

תודה ויום טוב :]

יש לי 205 סיבות לאהוב אותה :silly:

פורסם

אם אני לא טועה יש עוד רכב שהסרן מתאים שם.. לא זוכר איזה אבל זה מסחרי צרפתי אם אני לא טועה זה קנגו או ברלינגו... אם יש מי שחולק עלי שיגיד.

לדעתי למצא 205 GTI בפירוק רכב זה כמו למצא זהב בגינה שלי.

פורסם

אנשים השתיקה שלכם רועמת!.

לפחות יש למישו פה איזו השערה או רעיון, למה בתקופה של חצי שנה "מתפוצצות" 2 משאבות ברקס אחוריות (דרם), ומשאבה מרכזית?, השמן חדש ניקוז של השמן הישן בוצע, הצינורות ברקס תקינים, והשמן הוא DOT3 לפי שרשום.

שאלה חשובה!

האם לדריפטים וזריקות יש השפעה?? לדעתי לא, אבל יכול להיות שאני טועה, כי בסך הכל זה כבל של האמברקס ואני לא לוחץ על ברקס תוך כדי, רק על הגז.

תודה.

פורסם

האם בדקת את כל הרכיבים של מערכת הבלימה? יתכן שיש בעיה בחלוקת הכח.

בדוק מה המקור והאיכות של החלפים בהם אתה משתמש.

נתקלתי בעבר הרחוק בבעיות במשאבות בלם של פיאט (אוטוביאנקי) שהיו דולפות לעיתים קרובות בגלל אטמי הבוכנה שהיו נגזרים.

לעומת זאת ב-205 לא החלפתי מעולם משאבת בלם אחורית ב- 220K קילומטר של נסיעה.

• תוכן חדש...