Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, שאלה קצת מוזרה:

נניח ויש לי כתובת IP של מישהו, אחרי שפירסם הודעה באיזה פורום.

ההודעה נכתבה מבית קפה כלשהו עם רשת אלחוטית.

האם אני יכול לדעת באיזה אזור ממוקם הבית קפה ממנו נשלחה ההודעה? (בדרך חוקית ובלי צו בית משפט או משהו בסגנון).

תודה :-)

פורסם

Blaz00r ניסיתי את זה, זה החזיר לי תוצאה בירושלים בכלל. כנראה איפה שהספק (012) יושב ?

aa123 מה שאני הייתי עושה במקומך - פתח משתמש חדש בפורום ההוא, עם כינוי של בחורה, ותנסה להשיג את המסנגר של הבנאדם.

משם תזרמו, תקבעו להיפגש, ואז תגמור אותו.

Stay Dirty

פורסם

מוזר, לי זה דווקא הביא את המיקום הכמעט מדויק של הבית שלי (:shock:), לעומת זאת אתר אחר שניסיתי כן הביא את הכתובת של הספק.

aa123 מה שאני הייתי עושה במקומך - פתח משתמש חדש בפורום, עם כינוי של בחורה, ותנסה להשיג את המסנגר של הבנאדם.

משם תזרמו, תקבעו להיפגש, ואז תגמור אותו.

:lol:

פורסם

הספק מקצה לך IP, מבלי שיהיה לך גישה לרשומות הספק אתה יכול לקבל את המיקום של השרת אבל לא של יחידת הקצה אשר קבלה את הIP.

לא שאני אומר שלא ניתן, אבל אם שאלת את השאלה הזו, אני מניח שיהיה לך די מסובך העניין.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

לגבי איזור של בית קפה - לספק האינטרנט יש את המידע הזה, וגם שם, ח"פ, ומיקום מדוייק.

במידה ונעשה משהו לא חוקי, אתה יכול לפנות במייל (לכתובת שבד"כ ניראית כמו [email protected]) למחלקת ABUSE של הספק.

העניין הוא ש:

א) ספק האינטרנט יכול למסור מידע על לקוחות רק עם צו של בית משפט.

ב) גם אם תמצא את הבית קפה, זה לא ייתן לך כלום. כמובן שרוב הסיכויים שיהיו "עקבות נייר" (זה במידה והלקוח שילם בכרטיס אשראי או אמצעי אלקטרוני אחר, או שמדובר בלקוח קבוע וותיק) שיובילו לאנשים שהיו בבית קפה באותו הזמן, רק שכדי לקבל מידע עליהם, תצטרך צו של בית משפט.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אבל ברגע שלקוח מתחבר לראוטר, הוא מקבל כתובת IP שמקצה הראוטר. לא?

כלומר, עדיין ספק האינטרנט יכול לדעת באיזה בית קפה מדובר?

סליחה על הבורות, זה לא התחום שלי.

פורסם

זה שתדע באיזה בית-קפה מדובר, עדיין לו אומר שתדע מי ישב באותו בית-קפה.

כדי שתדע באיזה בית-קפה מדובר, אתה צריך להצטייד בצו שופט. במקרה חירום, קצין משטרה שמוסמך לכך.

אם הניסיון שלך הוא לאתר סתם מישהו שמצ'וטטים איתו, חבל על המאמצים.

אם מדובר בעבירה פלילית - תלונה במשטרה היא הדרך.

ואם יש לך חברים בספק האינטרנט, אפשר לבקש מהם להסתבך עבורך ולספק לך מידע.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כל מודם/ראוטר שמתחבר לאינטרנט מקבל IP "אמיתי" שאותו ניתן לאתר ע"י ספקי האינטרנט.

כל מחשב שמחובר לאותה הרשת של בית הקפה מקבל IP פנימי של אותה הרשת.

גם הוא נרשם (בלוגים של הראוטר) וישנו מידע אשר ניתן לדלות מהם כמו MAC ADDRESS של המחשבים המחוברים ועוד.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אם מדובר בנתב פשוט, הוא לא שומר לוגים, כדי לשמור לוגים, צריך שרת נפרד, כי מדובר בכמות עצומה של מידע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בדיוק נזכרתי במשהוא שראיתי אתמול. סליחה על תרגום קצת עקום.

לוג של התכתבות במסנג'ר.

- אני אמצע אותך לפי כתובת IP, חתיכת זבל, ואזיין לך את הצורה.

- 80.192.11.116

- התוכנה שלי אומרת שזה כתובת PROXY

- משה דיין 12 דירה 4 גבעתיים.

- איך שהאוטו יוצא מהמוסך אני בא אליך. בוא, יא זבל אלי, אני אגמור אותך!

- לאן לבוא? תגיד כתובת. אני יוצא לדרך.

-אני לא בבית עכשיו. אני אצל החברה אנחנו 8 אנשים פה.

- לאן לבוא?

*משתמש הוסיף אותך לרשימת התעלמות* 

פורסם

משהו לא אמין בסיפור. ערסים לא יודעים מה זה פרוקסי. :lol:

חבר'ה, לקחתם את זה רחוק מדי, ברוך ד' אני לא מסוכסך עם אף אחד. (אפשר לומר אפילו שאני מצליח להסתדר עם כולם, לא זכור לי מתי בפעם האחרונה התווכחתי עם מישהו).

• תוכן חדש...