Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סטים ברמת התקציב שלך יכולים להיות מורל דוטק, פוקאל V2, הרץ אנרג'י ועוד.

אני אוהב את הצליל של הפוקאל , מי היבואן בארץ ? וכמה הם עולים לדעתכם ?

פורסם

המלצה שלי להחליף HU.

אני שמתי מערכת על HU מקורי והיא מזייפת.

עכשיו אני מחליף את ה HU , חבל שלא עשיתי הפוך.

פירוק הדלת הוא דבר לא מסובך בכלל, רק כמה (1-3) ברגים כל שאר הדלת מחוברת בקליפסים.

רק בעיה אחת הצורה של כדי להרכיב שם רמקול יש צורך בחיתוך החור הקיים מכוון שהוא בא בצורה של T ולא O.

תא מטען קטן?!?!!??!?!?

בטח ב5D =\, אין מצב שב4D הוא קטן.

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
המלצה שלי להחליף HU.

אני שמתי מערכת על HU מקורי והיא מזייפת.

עכשיו אני מחליף את ה HU , חבל שלא עשיתי הפוך.

פירוק הדלת הוא דבר לא מסובך בכלל, רק כמה (1-3) ברגים כל שאר הדלת מחוברת בקליפסים.

רק בעיה אחת הצורה של כדי להרכיב שם רמקול יש צורך בחיתוך החור הקיים מכוון שהוא בא בצורה של T ולא O.

תא מטען קטן?!?!!??!?!?

בטח ב5D =\, אין מצב שב4D הוא קטן.

נתחיל מהסוף: סיוויק סדאן תא המטען קטן נקודה! אולי הוא עמוק (מפתח הטענה לכיוון משענות הספסל האחורי ) אך יחסית מאוד נמוך (ריצפת תא המטען ביחס למדף האחורי שמעליה ) . וזאת ביחס לכל מכונית מקבילה אחרת .

עכשיו מזה HU מזייפת ? ברור שחיבור מגבר עם מנחת הוא פשרה..

פורסם

אז מה אם היא נמוכה העיקר פה הוא העומק, אתה דוחף את הסאב עד גב המושבים ולא רואה אותו יותר בחיים, לפי דעתי אתה יכול להכניס בסיוויק שלך סאב 12 אינצ' בכיף ואם אתה רוצה לחסוך במקום (שיש לך הרבה ממנו לפי דעתי אם אתה לא מחביא גופות בבגאז' לא יחסר לך מקום) אתה יכול לקנות 10 אינצ'/סאב שטוח.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

• תוכן חדש...