Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבוקר מצאתי את הרכב הכל כרגיל

שום שמשה לא שבורה

הרכב נעול

לא נגנב דבר

עשיתי סיבוב מסביב הרכב אני מגלה שהמנעול בדלת של הנוסע עוקם + הוצא ממקומו לחלוטין.

ניסתי להכניס את המפתח ויצא כל המנעול החוצה (אבל עד הסוף כי יש איזשהו חלק מתכתי שמתחבר אליו כמו מין ידית כזו.)

פרזיטים. עכשיו אני בטוח שזה יעלה כמה מאות שקלים

מה עושים במצב כזה? הרכב עם נעילה מרכזית + מפתחות מקוריים (אחד עם שלט אחד בלי שלט) ושקנינו את הרכב קיבלנו כרטיס עם קוד.

האם ניתן יהיה להזמין רק "מנעול" ובכך לפתור תבעיה

או שעלי להחליף את כל המנעולים ברכב, ואת המפתחות?

למה אני שואל את זה כך - הרי ידוע שלכל רכב ישנו מפתח משלו- זאת אומרת המנעול חייב להתאים למפתח

האם קרה לכם מקרה כזה בעבר?

בנתים הדבקתי את זה בצורה חפרית לחלוטין עם דבק. (כדי שלא יראו שהוא בחוץ)

פורסם

מה שכנראה קרה זה שנפלת על גנב מתלמד לחלוטין שלא יודע שכבר בימי החיפושית נגמרו הימים שהיה אפשר על מברג לפתוח את המנעול.

ניתן להזמין מנעול תואם אצל היבואן או לחילופין לגשת למנעולן שמתמחב בכלי רכב שיתאים מנעול לרכב (תלוי במנעולן וברכב אם זה אפשרי).

פורסם

יש אנשים נבלות... סעמם! אפילו שזה רק מנעול זה כואב!!

קרה לי מקרה דומה לפני שנה בפיג'ו.

לא יודע איזה אוטו יש לך אבל אפשר לפתור את זה ב-3 דרכים

1. לך ליצרן (יקרעו לך ת'תחת)

2. חפש בפירוק

3. יש ברחוב סלמה ביפו (שכחתי מה המספר) חנות לשיכפולים של מפתחות וכו' (של מכוניות בעיקר)

אצלי באוטו חבר השיג לי מנעול של פיג'ו כמו שהיה לי ואת המפתח עשיתי ביפו.

האמת? יעלה יותר זול לקנות מנעול עם מפתח מפירוק או מזה שברחוב סלמה (אם יש לו)

והסיפור הוא נע בין 100 שקל ל-200 שקל.

תלוי אם אתה יודע להתווכח :)

בהצלחה!!

פורסם

קונים מנעול דלת מפירוק/חדש, לוקחים למנעולן אשר מבצע התאמת שיניים והרי לך מנעול דלת המותאם למפתח רכבך.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

הרכב מאז ומתמיד טופל בחברה אני מפחד להתעסק עם זה יותר מידי

השאלה שלי היא כזאת

מחר (יום ראשון) אני ארים טלפון לדוד לובינסקי וינסה לקבל תשובה מתאימה וקלה. אולי המוסך יזמין לי מנעול חדש מקורי שמותאם כבר למפתח בעזרת הכרטיס שקיבלתי עם הרכב.כמה כבר הנזק יכול להיות גרוע.

תודה לכם.

מה שכן אם היתי תופס את מי שעשה את זה אז :mad::mad:

בפעמים הקודמות שהם כן שברו חלון (צחוק הגורל ברכב יש שלושה חלונות מקורים ושלושה ששברו והם O2G או משהו כזה ) פעם אחת לקחו לי HU של פיוניר חדשה עם אחריות לשלוש שנים בפעם האחרת לקחו לי מכשיר קבוע לרכב (חכם מצידם לקחת רק את השפורפרת ולא המוח אם כבר?) והכי כואב היה אם זה היה מצליח היו לוקחים לי את המכשיר החדש ששמתי ברכב המוטרולה ספיריט - אתם לא יודעים כמה זמן לקח לי לתכנת את חיוג המספרים להתאים לקול שלי :)

פורסם

מישהו אמר שזה לא מקורי? בגלל זה אמרתי לך תקנה מנעול עם מפתח אם יש לבנאדם מסלמה!!

אתה יכול גם לעשות משהו כזה:

תביא מנעול מפירוק ותלך לבחור מסלמה שיעשה לך התאמה של המנעול למפתח הקיים של האוטו האורגינל - זה אפשרי!!! ככה אני עשיתי

פורסם

מנעול מקורי חדש + התאמה יעלו לו יותר מהרכב :?

השאלה אם במפתח של PSA (מכיל 4 חריצים) אכן ניתן ךבצע את ההתאמה?

ולפני כן - המנעול עצמו נהרס ? אם לא להרכיב אותו לא צריך להיות סיפור גדול מדי . כל הסיפור הוא קליפס מתכת שמחזיק את הצילינדר במקומו.

המנעולן שאני עבדתי איתו עד כה - J.KEY , או ג'קי בלשון העם - יושב בנמל ת"א , בכניסה.

פורסם

מהתיאור שלך אי אפשר להבין מה ניזוק, אבל מנעולנות זה בערך הדבר הכי פחות מתוחכם ברכב, וכל מי שיש לו קצת גישה טכנית יכול להסתדר בקלות.

אם רק הצילינדר נעקר, תתחיל בלבדוק אם הוא שלם ואם המפתח מסתובב בתוכו - יתכן והוא תקין. בשלב הבא תבדוק למה הוא חופשי ויוצא מהמקום. לצורך זה תצטרך לפרק את כיסוי הדלת להגיע למנגנון הפנימי. אם אתה לא בטוח איך זה צריך להיות מורכב ואין לך תרשים מספר מוסך, תמיד אפשר להשוות לדלת השניה.

התאמה של מפתח היא פשוטה מאוד. מפרקים את החלק הפנימי של הצילינדר מהבית שלו ורואים שיש שורה של שינים שמסתדרות בקו ישר כשהמפתח הנכון מוכנס, ובכך מאפשרות לחלק הפנימי להסתובב בתוך הבית. לוקחים את הצילינדר המשומש שפירקת מרכב אחר, מכניסים את המפתח המקורי של רכבך, משייפים את השינים שבולטות יתר על המידה והופ! יש מנעול מותאם. לפעמים המבנה הוא של זוגות שינים אחת מול השניה שהאורך המשולב של שניהם מאפשר את הסיבוב. במקרה זה חלק מהשינים יצטרכו הארכה ולא שיוף ואז אפשר להצטייד בכמה צילינדרים משומשים לספק תורמים.

פעם האחרונה שעשיתי את זה, זה היה בסיטרואן GSA לפני 15 שנה, אבל קשה לי להאמין שהמבנה השתנה במשהו. אם תצלם את המנעול מבפנים, אשמח לייעץ.

נמרוד

• תוכן חדש...