Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[אודי A3 2003] - ייעוץ לאחר בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים!

חבר שלי עשה בדיקה לאודי A3 מודל 2003 מנוע 1.6 עם 54,000 ק"מ שנראית לכאורה במצב טוב.

לאחר הבדיקה במכון, נתגלו הבעיות הנ"ל:

1) טסט נגמר עוד חודש

2) יש להחליף 4 גלגלים

3) חיישן למדה לא תקין

4) לא בוצע טיימינג מעולם ברכב- המוכר טוען שבגלל שהרכב לא נסע הרבה אז לא היה צורך כי כאילו הרכב לא נסע מספיק כמו 5 שנים על הכביש, מוזר..

כרגע הסיכום עם המוכר על המחיר הוא ב54K, השאלה עד כמה אני יכול להוריד עוד את המוכר בהקשר של התיקונים האלה?

בחישוב קצר ניתן להגיע לכ7000 שקל.

1) טסט - 1400 שקל

2) גלגלים - 1500 שקל

3) חיישן למדה - 1500 שקל

4) טיימינג - 2000-2500 שקל

עוד שאלה יותר חשובה:

האם אי ביצוע של טיימינג במשך כל התקופה הזו של הרכב לא הרסה את המנוע?

האם כדאי בכלל להתעסק עם רכב כזה?

תודה לעונים!

Polo 2012

פורסם

אי ביצוע טיימינג בגלל הסיבה שהוא טוען שהרכב לא נסע מספיק, מראה רק על הזלזול שלו ברכב, רצועה עלולה להתייבש ולהיקרע , ואז לך תחפש, לדעתי זה כמו שעון מתקתק, אם הוא יקנה בכל זאת, אני מקווה שידע נחת מהרכב הזה, עדיף רכב עם קילומטרז' גבוה יותר שהבעלים מבין את חשיבות הטיפולים ,מאשר אחד שלא נסע ולא מטופל כראוי.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

כמה המחירון?

זרקת כאן מחיר באוויר בלי שנדע מה המחירון.

אם הרכב שמור ועם נתונים יפים הייתי מפחית בין חצי לרוב העלויות (על פי הזרימה של המוכר) ולוקח אותו.

בינינו - טיימינג במנוע הזה עולה יותר לכיוון האלפייה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

המחיר לטיימינג במנוע הזה נע בין 1000 ל1500 ש"ח ככל שידוע לי (היתה לי גולף עם מנוע כזה).

ברר עלויות מדוייקות עם מוסך רון.

מאיפה אתה קיבלת את הצעות המחיר האלה ?

לשם השוואה : המחיר לטיימינג בגולף GTI שכולל תוספת של חלקים הרבה יותר יקרים (בוכנת מתיחה) נע בין 2000 ל3000, תלוי איפה. (כולל משאבת מים)

אני מעריך את עלות כל היישור קו בכ6K כאשר תמיד יש סיכוי שהתרעת חיישן למדה זה בכלל משהו יותר פשוט (ניקוי מצערת)

או בכלל החלפת ממיר קטליטי. (תחליפי בפחות מאלפייה)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ועוד שאלה בנושא,

איפה אפשר לעשות לרכב בדיקת דיאגנוסטיקה? רק במוסכים מורשים של צ'מפיון או בכל מקום שעושה בדיקה כזאת?

וכמה עולה בדיקה כזאת?

Polo 2012

פורסם

סה"כ נשמע ,הרכב ,די טוב אם אין תאונות , איזה יד ? הוא הוריד לך מהמחירון גם ככה ל54 ,נשמע די טוב לק"מ הזה רק תבדוק שזהו הק"מ האמיתי.

לגבי הטיימינג, כל עוד לא נקרע הטיימינג אין סיבה שיפגע במנוע ,רק קח בחשבון שצריך לעשות טיימינג במיידי.

פורסם

הרכב יד 2 עם תאונה קלה מקדימה שסידרו אותה.

אם אני הולך למוסך מורשה של צ'מפיון, הם יכולים לעשות לי בדיקה של הרכב מבחינה מכנית? באיזה עלות זה בערך?

Polo 2012

פורסם

נשמע שהרכב במצב מצויין , לפי הנתונים הראשוניים.

מוזר שהמוכר מוריד מהמחירון על רכב כזה מושלם !!

בעבר מכרתי קרייזלר נאון בת 8 שנים יד ראשונה עם 100000 ק"מ במחיר מחירון , הרכב היה מתוחזק ברמה הכי טובה שאפשר,

תוך שבועיים נמכר במחיר מחירון !!!

רכב במצב מצויין שווה מחירון ולא פחות.

בקיצור חפש איפה הולכת להיות הנפילה ?

פורסם

במורשה, יכולים לאמת את הק"מ, של הרכב ובדיקה ממוחשבת ,המכניקה של הרכב תיבדק ,ויזואלית ,לא בפרטי פרטים כמו בבדיקה הרגילה במכוני הבדיקה אלה אם תלך למוסך מורשה שיש שם מכון בדיקה כמו בבני ברק וזה יעלה לך לפי תעריף שלהם. ד"כ בדיקת מחשב בלבד עולה 250 ש"ח, יקר, (אבל ניתן לעשות זאת במוסכים שמתמחים בפלצוואגן אודי כמו אצל איציק מגי דאב בראשל"ץ או מוסך רון בת"א במחיר שפוי ) לבדוק תקלות מחשב במורשה.

לגבי הבדיקה עשיתה אותה כבר האם זה תאונה בעלת משמעות נמוכה ?

פורסם
הרכב יד 2 עם תאונה קלה מקדימה שסידרו אותה.

אם אני הולך למוסך מורשה של צ'מפיון, הם יכולים לעשות לי בדיקה של הרכב מבחינה מכנית? באיזה עלות זה בערך?

כשרכשתי את הרכב שלי רציתי להכנס איתו למוסך של צ'מפיון כדי לקבל חוות דעת (רון היה עסוק באותו רגע ולשמחתי התפנה בהמשך) ונאמר לי שהם לא מבצעים בדיקות לפני קניה כי נאסר עליהם.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אי ביצוע טיימינג בגלל הסיבה שהוא טוען שהרכב לא נסע מספיק, מראה רק על הזלזול שלו ברכב, רצועה עלולה להתייבש ולהיקרע , ואז לך תחפש, לדעתי זה כמו שעון מתקתק, אם הוא יקנה בכל זאת, אני מקווה שידע נחת מהרכב הזה, עדיף רכב עם קילומטרז' גבוה יותר שהבעלים מבין את חשיבות הטיפולים ,מאשר אחד שלא נסע ולא מטופל כראוי.

אני מקווה שקראת את המשך השרשור עם תגובות קצת יותר רציניות כדי להבין איזה שטויות זרקת כאן.

איזה הזנחה יש לרכב? אתה יודע בכלל איך נראית רצועת טיימינג בכלל כדי לקבוע שהיא על סף התפוררות ולמה מחליפים אותה?

פורסם

לי היתה המקבילה לה, גולף גנרישן 1600 אוטו, נהנתי מכל רגע רכב מפנק לא שתיין דלק 1/10-11 . רכב אמין כל עוד אין בעיות עם הגיר ,אבל לזה יש גם פטרונות, קולר גיר גדול ,יותר אבל בשביל 54000 קמ' הרכב צריך להיות חדש תבדוק את הרכב ותעדכן אם קניתה.

בהצלחה

• תוכן חדש...