Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוף כל סוף - טופ גיר עונה 15

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האתגר שאהבתי בעונה הזאת זה היה עם הקרוואנים (איך שהסיטרואן/בניין משרדים של ג'רמי נפל על הצד).

בעצם גם הקטע עם הרליאנט היה חמוד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי משיקולי תקציב?

הדבר היחיד שצרם לי היו הדברים שג'רמי אמר על הפרארי החדשה... כאילו היא כליל השלמות וכל המכוניות הקודמות היו פשוט גרועות! (מה שלא מסתדר לי עם העובדה שכשהן היו חדשות, בזמנן, הן היו בעיניו מדהימות - אז לא ברור לי למה...או שמא זאת צביעות... :roll:).

הכתבות העונה היו מעניינות (לפחות לטעמי..) ובפן הבידורי, התוכנית עושה את שלה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אפשר לתרגם את מה שהוא אומר למונחים של רכבים יותר עממיים.

זה כמו להגיד שלמי שקונה יונדאי, הגטס היא גועל נפש, למרות שנחשבה לאחת הטובות בקטגוריה שלה, ושעכשיו אתה לא יכול לנהוג על גטס פשוט כי הI20 היא הרבה יותר טובה.

זה עניין יחסי, ופרארי פשוט קפצו מדרגה באיכות וביכולת הדינאמיקה של המכוניות שלהם (שכבר קודם היו כמעט מושלמות, אבל עכשיו הן ברמה מעל זה).

פורסם
לא אומרים CEED, אומרים C Apostrophe D.

לשם הקטנוניות - Cee Apostrophe D, שם המכונית Cee'd

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
אולי משיקולי תקציב?

הדבר היחיד שצרם לי היו הדברים שג'רמי אמר על הפרארי החדשה... כאילו היא כליל השלמות וכל המכוניות הקודמות היו פשוט גרועות! (מה שלא מסתדר לי עם העובדה שכשהן היו חדשות, בזמנן, הן היו בעיניו מדהימות - אז לא ברור לי למה...או שמא זאת צביעות... :roll:).

הכתבות העונה היו מעניינות (לפחות לטעמי..) ובפן הבידורי, התוכנית עושה את שלה.

כל הקטע היה לעצבן את ג'ימס שקנה פרארי ישנה יותר.

אני בטוח שג'רמי עדיין אוהב את כל הדגמים וחושב שרובם טובים, אבל החדש אפילו טוב יותר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...