Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבדל בין מברגות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תומר מתי קנית וולף?

פעם זה היה נחשב למוצר יותר טוב מעכשיו.

אורן שים לב למשהו חשוב, כשאתה קונה מברגה, שים לב לתאריך היצור שלה.

יש לזה חלק מאוד גדול באורך החיים של הסוללה, במידה והיא סוללה לא טריה היא תיגמר לך מהר למרות שהיא חדשה.

קובי

פורסם

אני יכול להמליץ לך על PSR 14.4 של בוש, מברגה מצויינת ודרגה אחת לפני המקצועיות.

חזקה מאוד ויש לה אפילו יכולת קדיחה מסויימת בעיקר בעץ אבל אפשרי גם בחלק מהקירות.

מומנט חזק למדי.

איכות ההרכבה והחומרים עושים רושם של חוסן והמברגה נוחה מאוד להחזקה ושימוש, לא כבדה מידי ובעלת סוללה מסיבית שמחזיקה המון זמן.

יש לה גם לד קטן שמאיר לכיוון ההברגה שימושי לפעמים שמבריגים בחדר מעט חשוך או במקומות בעייתים מבחינת תאורה.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716462

המחיר אומנם קצת גבוהה אבל לא תתאכבזב

פורסם

14.4 זה המון, אפילו יותר מדיי למשתמש ביתי.

12V זה יותר ממספיק. את שלי (בוש ירוקה) קניתי לפני כשנתיים-שלוש, לא מתאכזב ממנה לרגע. תמיד שם בשבילי. ויש יותר איכותיות ממנה, ובהרבה, אבל מה הצורך האמיתי שלי כמשתמש? לא רציני בכלל.

אז מברגה אחת רצינית, עם שם, "אבא ואמא" אם תרצו, עושה כל מה שאני רוצה ממנה. כבר קדחתי איתה בקירות, למרות שזה מאד מאד מאד לא מומלץ (קניתי מקדחה נורמאלית של בוש אחרי שהיונדאי שקניתי במאה שקל התחילה לנסות לאכול לי את היד עם הפוטר הנפתח-אוטומטית שלה), הברגתי את שולחן העבודה שלי (ברגים גדולים וארוכים, לתוך עץ בעובי 3 סנטימטר[!!]), ועוד המון דברים שאני כבר לא זוכר. אני חובב בניות ו"עשה זאת בעצמך" (להבדיל מ"עשה זאת בהצלחה", במקרה שלי...), ובשביל לתלות תמונה על הקיר ומדף פעם ב..., לא צריך יותר מ-12V.

למעשה, אפילו ה-9V תהיה בסדר גמור, והיא אפילו יותר זולה קצת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

התוצאה של ההבדלים בין מברגה איכותית לפשוטה מתבטא מאוד באחוז ההחזרות. לדוגמא - אם מתוך 100 מברגות WOLF יחזרו לחנות 20, אזי מתוך 10000 של בוש יחזרו 5. אגב, הנתונים שלי לא שרירותיים לחלוטין אלא מבוססים על מידע מחברים שעבדו כנציגי מכירות בהום סנטר ואייס.

יש לי אקדח סיכות וקונגו מתוצרת WOLF. האקדח סיכות מת לאחר 2 שימושים קלים והקונגו עבד ועדיין עובד קשה מאד לפעמים. מנסיון עשיר עם הרבה סוגי כלים ולא מעט פירמות מדבקה אני יכול לומר לך שברגע שתנסה כלי איכותי אתה לא תוכל לוותר ולחזור אחורה.

ד"א - אתה לא חייב להוציא הרבה כסף. קיבלת כאן לא מעט דוגמאות טובות וזולות.

פורסם
(ברגים גדולים וארוכים, לתוך עץ בעובי 3 סנטימטר[!!])

לא חראם? אמנם אני מגזים לצד השני וקודח חורים מקדימים גם כשלא צריך,

אבל במקרה שאתה מתאר עדיף "לעזור" לכולם - גם לבורג, גם לעץ וגם למברגה,

באמצעות חור מקדים.

כשהיונדאי שלי תתפגר סופית אני אקנה מקיטה - תכל'ס, מקדחה/מברגה זה משהו שתצטרך

גם בעוד 50 שנה (באמת), אז למה שלא תהיה אחת טובה מלכתחילה?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הPPSR 14.4 סבבה מבחינת נוחות ועוצמה, אם כי לדעתי הסוללה נגמרת מוקדם מידי.

לגבי אורך חיי סוללה....נראה.

פורסם
לא חראם? אמנם אני מגזים לצד השני וקודח חורים מקדימים גם כשלא צריך,

אבל במקרה שאתה מתאר עדיף "לעזור" לכולם - גם לבורג, גם לעץ וגם למברגה,

באמצעות חור מקדים.

תכלס, אתה צודק, והפנמתי את זה לאחרונה. אז לא ידעתי או חשבתי על זה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

התחדשתי במברגה ירודה של בוש 12V. תוצרת מלסיה. מחיר מבצע: 380ש"ח באייס.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני קניתי בזמנו "אסאקי" שלטענת המוכר והחוברת מיוצרת באותו מפעל שמייצר את המקיטה בפחות כסף

יש לנו מקיטה זהה בעבודה והם עובדות ונראות אותו הדבר בדיוק

אומנם יש לי אותה כשנתיים,אבל אני לא משתמש בה הרבה אבל לכל שימוש היא נהדרת במחיר זול יחסית!

http://www.polack.co.il/item-2161/%D7%9E%D7%91%D7%A8%D7%92%D7%94--%D7%9E%D7%A7%D7%93%D7%97%D7%94-12v-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99%D7%AA

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

יחי הפרטים הקטנים:

http://www.alibaba.com/product-gs/233506423/power_tools_cordless_drill.html

המברגה הזו היא חיקוי סיני חסר בושה של מקיטה,

שלא מיוצר באותו מפעל ולא קשור למקיטה בשום אופן.

בהחלט יכול להיות שהיא עובדת טוב, אבל אין שום קשר למקיטה

ורק על הפרינציפ לא הייתי קונה חיקוי כזה בוטה.

לכתוב שהמוצר שלך מורכב מחלקים של אותו ספק המשמש את מקיטה

זה כמו לכתוב שבאופני המדבקה שלי יש שרשרת של אותו יצרן המספק שרשראות

לאלוף העולם בדאונהיל. מה הקשר? נאדה.

אגב, אם הטענה הזו מופיעה בחוברת זאת אחלה עילה לתביעה, לפחות של יבואן מקיטה בארץ.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

גם הבחור שעבדתי איתי בשיפוצים החזיק מברגה של אסאקי והוא מאוד מרוצה ממנה, עבודה יום יומית והמברגה שלו חזקה.

קובי

• תוכן חדש...