Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב מתן.

המארז ימוקם בבגז' על הפלטה של המגברים.

כן,המארז יבנה מMDF ופרספקס.

אם תראה בסרטוט שהעליתי,אז רק לבטל את המאווררים התחתונים?

בשיפוצים...

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חודש מאוחר יותר...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון חם חם מהבגאז'!

המחשב עובד,חובר זמנית.

מה מרגיז,הכבל VGA שהזמנתי הגיע זכר

המסך עובד יופי.

זמן עלייה,בערך חצי דקה בלי שיפורים.

ג'וניור,מצאתי את הלוח פרספקס,אבא שלי השתמש בו...:evil:

בשיפוצים...

פורסם
אתה בונה מארז שטוח בעובי 5-6 ס"מ ? אם כן, אז זה ממש מגניב, אם לא, אז אתה מבזבז כאן המון מקום.

הנה שלי:

חוץ מזה, הפרופורציות בשרטוט שלך לא נכונות, ה M4 רחב וגדול יותר ומדיסק 2.5" והכרטיס קול גם כן גדול יותר.

תסביר לי רק למה אתה צריך 5 מאווררים במארז שלך ? (4 + מאוור מעבד) -אתה מתכנן גיימינג ? בסה"כ מחשב ITX - מאווררים קטנים עושים המון רעש עם הזמן. לי יש מארז הרבה יותר דחוס ואני מסתדר יופי עם מאוורר המעבד ומאוורר 60 מ"מ צידי. זהו. המחשב קריר.

עוד נקודה למחשבה - ה 669GL-HB לא מתאים למסגרת הסטנדרטית ונדרשת עבודה כדי להתאימו.

*הורדתי את התמונות .

בנית את המארז הזה לבד או קנוי ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

פירוט של החומרה יהיה מועיל מעט ...

נראה טוב , אפשר אולי גם לדחוף מתחת לכסא !

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

לוח אם משולב עם מעבד אטום-ATNM10-1

זכרונות 2G DDR2 עם צלעות קירור-Xms2

HDD-סגייט חצי טרה.

ספק כוח-M4

כרטיס קול-אודיו טראק Prodigy 7.1 HiFi

בשיפוצים...

פורסם

נראה נחמד מאוד,

אתה יכול לצמצם עוד את גודל המארז אני רואה שיש לך עוד מקום מבוזבוז

איזה מסך אתה מתכנן לשים?

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

גיל לא ראיתי את התגובות שלך אחי. ***אם הוא אחיך דבר איתו בבית, כאן בפורום לא משתמשים בשפת רחוב***

שאלה, המכסה של המארז מופנה לאוויר הפתוח?מדוע לא לשים בו מאורר 120 שהוא גם שקט וגם דוחף הרבה אוויר.

במארז בגודל כזה אפילו לא תצטרך את שני המאוררים הקטנים ששמת שכן הם דוחפים מעט אוויר ויוצרים הרבה רעש. במארז קטן עם מאורר כניסת אוויר חזק אתה תקבל לחץ חיובי שיוציא אוויר דרך כל חריץ, תוכל ליצור חריצים יעודיים לכוון את הזרימה.

מאורר 120 במכסה של המארז גם יקרר מאוד את הגוף הגדול של המעבד (חבל שאין לי את הדגם הזה, הדגם שיש לי בא עם גוף כל כך קטן).

ד"א מעץ תוכל להגיע למשהו יותר אסטטי, אני מוכן לעזור לך (היות ואנחנו גרים קרוב) וכמו שאמרו תוכל באמת להקטין קצת ממדים.

בקשר לחיבור המסך, המסך מגיע עם כבל משלו חשוף בסופו ועם פילטר באמצע, פשוט תחבר אותו למולקס.

פורסם

המסך יהיה 629.

מתן,אין לי טעם להקטין עוד את המארז,הוא בדיוק במידות שאני צריך,ישב בדופן השמאלית של הבגאז'.

תודה לכולם.

בשיפוצים...

• תוכן חדש...