Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קרוסעובר של מורל וראיתי שיש בו אפשרות להוסיף 3 דציבלים.

השאלה היא למה זה טוב ומה האפקט של זה?

פורסם

לא כל כך מרגישים את ההבדל הזה מרגישים רק בממש גבוהים זה מתחיל לחרוט לך במח.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

אז לא כדאי ליישם את זה?

אני רוצה לחבר 4 רמקולים לשני הערוצים ומכוון שהאחוריים יותר חזקים

‏(תראו בחתימה) חשבתי ליישם את זה בקידמיים

פורסם

לצערי אני לא יהיה נוכח בהתקנה הקורבה אז אני לא יכל לתת לזה חוות דעת...

עם משהו ניסה לעשות משהו דומה ויכל לומר לי מה עדיף?

תודה בכל זאת לכל העוזרים !

פורסם

עדיף שתהיה נוכח בהתקנה.

עדיף שתשמע את התוצאה הסופית פעם ככה ופעם ככה.

המשחק של ההנחתה בין +3 ל0 ל-3 גם משנה את תזמון הפעולה בין הטוויטרים לשאר הרמקולים ברכב וגורם ל"תופעות" שמשפיעות על מירכוז הבמה והעומק והרוחב שלה.

תנסה גם טוויטר אחד על +3 בעוד השני על 0 או על -3 וההפך... אם תקשיב טוב טוב לשיר שתבחר לשמוע - אתה תראה שיהיו קצת שינויים בפרטים בתוך השיר כמו המיקום של הזמר בתוך הרכב, המרחק שלו ממך, הרוכב הכללי של הבמה שמצטיירת לך בעקבות הניגון של הרמקולים...

במילים אחרות - תהיה שם בכדי לשמוע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה לא בעיה בישבילך גם לשנות את זה אחרי ההתקנה זה ג'אמפר קטן רק תשאל אותם איפה הם התקינו לך את הקרוס...

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

משחק ה3 DB יותר או פחות בקרוס אובר נועד כדי לייצר אפשרות של מירכוז הסט הקדמי כמה שיותר

נכון שההבדל בווליום הוא לא עד כדי כך מורגש אבל בראיה של עולם אידיאלי זה מה שיכול בסופו של דבר לייצר לנהג (במקרה הזה ההתייחסות היא רק לנהג) תחושת סנטר ברכב.

זה נעשה על ידי הנמכת ה DB בצד שמאל (צד הנהג) או לחילופין הגברת ה-DB בצד ימין (צד הנוסע)

זה לא מחזיק מים במציאות היומיומית מכיוון שישנם עוד המון מכשולים בבניית הסטאפ האידיאלי שברוב המקרים אנחנו מתעלמים מהם (בעיות תקציביות או מיקומים או זמן שחסר) וכיווני הקרוס הפנימי של הקומפוננט כבר לא משמעותיים במיוחד

דרור

פורסם

יש שני משחקים שמשפיעים על זה

האחד הוא שינויי אמפליטודה (הגברה) שזה מתבצע בעזרת הכוון של ההנחתה.

ושינוי פאזה - הפכית הקטבים של הרמקול. שמשפיע על תזמון הניגון של אותות הקול.

משחקים עם כל אלו משפיעים על כוון הבמה - היום באמת אין כל כך צורך בכך היות ומכשור שיכול לעשות משחקי השהיית זמן, שינויי סלופים של נקודות חיתוך, שינויי נקודות חיתוך, הנחתות ושינויי פאזות... מאוד זמינים בשוק במחירים שפויים יחסית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה לכל התשובות!

הHU שלי מסוגל לעשות את כל הנ"ל ואפילו איזה קפה:lol:,חיתוכים,פאדינג,אזורי שמיעה,וכ'ו.

אז כך אני מתכוון לחבר את שני הרמקולים במקביל ולרדת ל2 אום ובכך "להרוויח" הגברה גם מאחור.

אבל בגלל שהנצילות של הרמקולים האחרויים יותר גבוהה זה "ימשוך" את הבמה אחורה,

אז השאלה אם כדי להתגבר על זה אפשר להעלות את הרגישות של שני הקומפוננטים הקדמיים ב3DB?

או שזה לא יועיל?

פורסם

לא יועיל ורק יפריע - למה אתה לא רוצה לחבר את הסט האחורי לHU וזהו? אתה רק צריך שם השלמת סאונד והHU יספק לך בדיוק את זה.

Pioneer TS-X150

פורסם

מכוון שברכב הוופרים בדלתות מאחורה נמצאים קרוב מאוד למושבים מקדימה,אז חשבתי אולי להרוויח עוד קצת מהסט האחורי.

זה אפשרי לחבר רק את הוופרים של הקומפוננט האחורי למגבר ובמקביל לקומפוננט הקדמי,ואת הטוויטרים של הקומפוננט האחורי

לחבר לHU?

יש פיתרונות אחרים?

ואם נחבר את שני הסטים במקביל אנחנו נקבל את סכום ההספק של שני הסטים?(120W+90W=210W)

והרי ההתנגדות יורדת אז ההספק של המגבר עולה בהתאם(100Wל150W בהתנגדות של 2אום)נכון?

פורסם

אתה לא תקבל את הסכום :-D

הרמקולים שלך לא מפיקים עוצמה - הם שואבים אותה :-D

מה שאתה תקבל זה מגבר אחד מסכן על שני סטים שיעשו לך "באלאגן" אודיופילי אחד גדול בקבינה של הרכב.

אני מציע בסט האחורי בכלל לא לחבר את הטוויטרים אלא לחבר רק את המידבאסים דרך הקרוס שלהם להגבר של הHU.

Pioneer TS-X150

פורסם

כן הניסוח קצת לא נכון...

השאלה היא אם אני יקבל את סכום הצריכה של שני הרמקולים?

הטוויטרים כבר מוברגים אל תוך הרכב אז אני מעדיף להשאיר אותם במקומם.

ו"הבלאגן" הזה עבד טוב ברכב הקודם (מאזדה MPV) אבל עם רכיבים נחותים יותר.

הסט האחורי מחובר עכשיו לHU אבל לא חבל לפספס את ההגברה של הסט האחורי? בכל זאת 700 ש"ח...

• תוכן חדש...