Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום שלום.

לאחר קריאות וחפירות עמוקות וארוכות בנבכי הפורום, נסגרתי על כיוון מסויים עם המערכת באוטו. האוטו הוא איביזה 2010 (5 דלתות) עם HU קנווד 8024. חשבתי על מגבר JBL 1004 עם קומפוננט קדמי ברמת הדוטק אוביישן וסאב רגוע כמו ה-C12, למרות שגם קטנים יותר באים בחשבון. אציין כי טרם יצא לי לשמוע את הרכיבים הללו, הרושם שנוצר אצלי הוא של רכיבים איכותיים שנותנים תמורה טובה למחיר.

שרשור שנפתח לא מזמן הכניס למשוואה מגבר נוסף - סאנדאון 50.4. אני מבין שהדמיון היחיד בינו לבין ה-1004 הוא רמת המחיר וזהו. כאן אני נכנס לשאלה של מה כדאי? איזה מגבר ייתן שילוב טוב יותר של איכות ועוצמה? האם הסאנדאון מספיק "חזק" בשביל הרמקולים?

אני מתאר לעצמי שתיכף תשאלו אותי מה סגנון המוזיקה שאני שומע. אף פעם לא הצלחתי להגדיר את הסגנון, אבל ברשימות השמעה שלי יש הרבה דייר סטרייטס, לאונרד כהן, פינק פלויד (לא מהתקופה הפסיכודאלית), מלחמת העולמות, משינה ועוד.

אודה על כל עזרה שתבוא, כמו כן אם למישהו יש איזה שהם תובנות בנושא קומפוננטים, זאת נקודה שאני עדיין לא סגור עליה.

תודה רבה,

יוסי.

פורסם

תחשוב על סאב קצת יותר קטן שיהיה יותר מהיר בשביל המוזיקה הזאת שלא משופעת בבאסים של מוזיקה שחורה, יישמע טוב יותר.

כל השאר תלוי בתקציב שלך, אבל זה כנראה כבר עשית חושבים לא סתם הלכת על הרכיבים האלו - המטרה שלך היא סביב ה4K עם התקנה +-

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

אקח לצומת הלב את עניין הסאב, יש משהו במה שאתה אומר.

לעניין המגבר - האם הסאנדאון יפיק צליל יותר איכותי בצורה מורגשת מה-1004?

האם הסאנדאון ילך טוב עם הדוטק או שהוא חלש מדי עבורם ולא ידע לנצל אותם?

פורסם

1004 על הנייר חזק יותר מהסאן דאון המדובר, מבחינת סט קדמי הייתי הולך על HI ENERGY, מגבר מיד2 ולא חסרים מגברים טובים וסאב זה לשיקול דעתך אבל HERTZ 10" יעשה את זה בגדול.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

שלום רב,

יש לי גם את הHU כמו שלך וגם את המגבר(1004) מחוברים לסט טמפו 5X7 וגם סאב10אינץ של MB QUART.

אני יכל לומר שאני מאוד מרוצה מהמגבר ומהHU הנ"ל עדיין לא התעכזבתי לא מהאיכות ולא מהעוצמה הגבוהה שהמגבר הזה נותן(יחסית כמובן).

ולפי נסיוני הדל אני יכל לומר שאהבתי יותר את ה10 אינץ הזה מהKICKER 12 אינץ שהיה לי.(גם באיכות וגם בעוצמה[למרות הגודל!])

מקווה שעזרתי:wink:

פורסם

מהקיקר ירדתי, גם בגלל החוות דעת (אשר טובות לכשעצמן, אבל לא מה שאני מחפש) וגם בגלל שהוא יתפוס לי שליש תא מטען. אני עכשיו בכיוון של 10 אינץ' או אפילו 8. יש להשיג בארץ את ה- ES200? חפרתי את כל זאפ ולא מצאתי אותו.

אני יודע שהסאנדאון נותן 50 וואט וה-1004 נותן 100 וואט, זה בדיוק מה שאני שואל - אם הסאנדאון מספק או שהוא חלש מדי? האם סט של דוטק (לדוגמא) יעבוד איתו כמו שצריך או שהוא צריך יותר כח כמו ב-1004?

פורסם

לפי דעתי עדיף לך ללכת על הJBL אם זה בין 2 המגברים הנ"ל- במקרה שתבחר סט בסגנון הדוטק

סאב אתה גם יכול לשקול את ID8 של Image dynamics

פורסם

הסאנדאון הוא מגבר אנדרייטד הוא מוצהר 50 לערוץ ב-12.8V ולכן בפועל הוא עומד פחות או יותר באזור 60RMS לערוץ

אולי אפילו קצת יותר,בנוסף לסאנדאון יש קרוס אובר מלא שמאפשר עבודה אקטיבית,בכללי ברמת הבניה הסאנדאון

טוב יותר ,האם הוא איכותי יותר קשה להגיד.

בשורה התחתונה כיוון שאתה מתכנן עבודה פסיבית ,הייתי הולך על החזק מבניהם ה-JBL1004

הוא יגביר מצויין דוטק אוביישן וכול סאב שתרצה לחבר עד 300RMS ב-4 אום.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה לי שלסגנון שאתה שומע , קומפוננטים של מורל יתאימו יותר מההרץ, אבל זו רק תחושה- תשמע את שניהם ותחליט.

לגבי סאבים של הרץ- מומלצים מאוד, אם אתה רוצה שם של חנות טובה אני יכול לתת לך בפרטי (אין לי שום אינטרס, אבל המקום הזה מוכר הרצים במחיר הכי זול שמצאתי)

• תוכן חדש...