Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

סליחה על הבהילות, מצאנו רכב (גולף 2002) שנראה מצויין. לפי מה שמצויין הוא עבר 58000 ק"מ.

כרגע הרכב בדרך לקומפיוטסט - אם הורד הקילומטראז' - הם יעלו על זה?

אם לא - מי כן?

בעקרון יש לרכב ספר טיפולים, הבעייה ש ... טוב אני לא אכנס לפתגמים על כמה שנוכלים מתוחכמים וצעד אחד לפניך, אבל הבנתם.

שזה לא יהיה too good to be true

המון תודה מראש.

פורסם

מה דחוף בזה?

אם הרכב טופל במורשה, תשווה את הקילומטרז' שרשום בטיפול האחרון לתאריך הטיפול, ושיראה לך קבלה על הטיפול, פרט לכך, בבדיקה אמורים לדעת את תקינות המנוע ואם מצבו מתאים לקילומטרז', אם אתה ממש פדנט, תיגש למכון ספידומטרים ותבקש שיבדקו לך אם הורד קילומטרז או שהחליפו לוח שעונים, אני לא סגור על זה שהם יידעו לבדוק את זה, אבל שווה לנסות.

מעבר לכך, תחתים אותו בזכרון דברים על הקילומטרז' הזה, אם אתה תזהה הססנות, תבין את העניין לבד, אם הוא לא משקר , לא אמורה לו להיות בעיה לחתום.

בהצלחה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

דחוף כי הרכב עכשיו בדרך לבדיקה (עם חבר שלי) ורציתי לקבל תגובה מהירה לפני שהוא יעשה איזה שטות :wink:

אם "יעלו" על זה בקומיופיוטסטס + קבלות על הטיפול אמור להיות מספיק, אז נראה לי יהיה בסדר

פורסם

לא יעלו על זה בקומפיוטסט. הם לא קוסמים, הם לא יכולים לבדוק אם מישהו זייף קילומטראז'.

אם יש לך ספר טיפולים ממוסך מסודר, זה מעולה וזה האימות הכי טוב שיכול להיות לקילומטראז'.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...