Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואם כן, כיצד?

אבא הפתיע והעביר את הרכב שלי טסט לפני שחזרתי מהבסיס, אבל הוא הדביק את המדבקה מתחת למדבקת הטסט הקודם.

מציק לי נורא בעין, 3 טסטים עשיתי וכל פעם הורדתי את המדבקה הישנה והדבקתי את החדשה באותו מקום, ואילו עכשיו יש 2 טסטים על החלון.

ניסיתי להוריד, אבל הדבק נשאר על השמשה והמדבקה קצת נקרעת.

אל תחשבו שאני פדנט, פשוט ענין של הרגל.:-)

ואם נצטרך לקחת חדשה, זה עולה כסף?

תודה.

פורסם

המדבקה זה שטות גמורה ואין חובה לשים אותה במקום גלוי אם אני זוכר נכון.

פשוט תסיר את המדבקה ושים אותה בתא כפפות ותסע עם שמשה נקיה.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

אני מודה על הקישורים, הם ענו לי על חלק מהשאלות.

אבל השאלה העיקרית עדין נותרה, האם יש דרך להוריד ולהדביק מחדש את המדבקה של הטסט מבלי לקרוע אותה?

סקרנות לשמה.

פורסם

לא יודע איך אצלך היא נקרעת, אני הורדתי כמה עשרות פעמים מדבקות טסטים, הן תמיד ירדו שלמות.

הדבק בחלק מהמקרים אכן נשאר על השמשה.

בכל מקרה, אפשר להוציא מדבקה חדשה במכון טסטים במחיר של 12 שקל נדמה לי.

למרות מה שנאמר למעלה (שלא חובה להדביק מדבקה) לדעתי רצוי שכן תיהיה מדבקה, במיוחד על רכב ישן.

זה בשביל פקחים, וסתם שכנים נודניקים, שלא יחשבו שהרכב נטוש או עומד ללא שימוש.

פורסם

כן,יש אפשרות,תעשה את זה בזהירות בלי לקרוע אותה ותדביק מחדש, וכן,יש עוד אנשים עם ההפרעה שלך,זה בסדר..! :-P

פורסם

בטח שאפשר, אני הורדתי כמה וכמה פעמים מדבקות והדבקתי אותן מחדש. השתמשתי בסכין שמגרדים איתה לכלוך מחלונות, מרכיבים את הסכין על ידית יעודית. המדבקה יוצאת טיק טאק ואז אתה יכול להדביק אותה במקום אחר. אתה יכול גם לעבור עם אותה סכין על השאריות של הדבק שנמצא על השמשה וזה ירד.

פורסם
לא יודע איך אצלך היא נקרעת, אני הורדתי כמה עשרות פעמים מדבקות טסטים, הן תמיד ירדו שלמות.

גם אצלי, יצא לי כמה פעמים לקלף בזהירות עם קצה של סכין יפני

לדעתי רצוי שכן תיהיה מדבקה, במיוחד על רכב ישן.

במקרה נתקלתי בתמונה הזו אתמול- שימו לב לכמות המדבקות על השמשה :lol:

.....

פגו1.jpg

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

פעם אחת ראיתי סיטרואן C15 ליד מכון הטסטים ,רוב החלון היה מפוצץ במדבקות טסט, בערך כמו התמונה מעלי , רק למעלה ולמטה ובצדדים -משהו הזוי לחלוטין:shock: :shock:

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

לידיעה.

את מדבקת הטסט שלי אני שם מתחת למראה האמצעית, במקום שהמראה מסתירה לי (מה שיוצא ממש במרכז השמשה) וכך לא חוזה ביופייה הנדיר כשאני ברכב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...