Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4 - רכב חסכוני?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסיון אישי מועט (כ-3 ימים) במחיצת C4, הרכב פשוט גרוע. ויסלחו לי כל חובבי הצרפתיות -- אינני מבין איך יצרן מעז לספק מכונית מודרנית כה גרועה, מכל הבחינות. מנוע רועש ועצל, יחד עם תיבת הילוכים מחורפנת, מסרסים את הרכב ומונעים עקיפות בצורה בטיחותית. ההגה המוזר (אמצעו מקובע) מנותק וספוגי, הנוחות הסיטרואנית המפורסמת התבטאה (ברכב שהיה ברשותי) בחבטות קולניות ובלתי נעימות על כל מהמורה ותנוחת הנהיגה הייתה גם היא גרועה. התחושה שלי הייתה שאני נוהג ברכב מעשור קודם.

תוסיף לנ"ל את היעדר הסחירות הטוטאלית (נסה למכור סיטרואן קסארה..) ותיווכח שעדיף לחפש רכב אחר.

זו דעתי האישית. אינני בעל עניין, לא מוכר ולא סוחר ברכבים... בסך הכל עובד הי-טק שנאלץ לחיות עם C4 כרכב חליפי מספר ימים.

בהצלחה!

פורסם

יש ברשותי C4 כ 3 שנים נסעה כ150K אומנם הרכב בליסינג אבל אני מקפיד מאוד על טיפולים והאחזקה. אני יכול להעיד שחוץ מטיפולים בזמן פעם ב30K לא היתה שום בעיה מיוחדת למעט החלפה חד פעמית של השסתומים בגיר. היא אומנם לא נוחה כמו הסיטרואנים הישנות יותר אבל עדין מנסיוני היא ממהכוניות הנוחות יותר שיש היום בשוק. מאובזרת מאוד! גם ביחס לרכבים חדשים יותר אפילו בגרסת הליסינג . הגיר דורש הסתגלות קצרה אבל שלומדים לנהוד איתו הוא פררטנר מעולה בעיקר בכבישים הררים .

הצריכת דלק אצלי עומדת על 1/10 בממוצע עם רגל יחסית כבדה על הגז. ב2008 הC4 נבחרה לרכב הזול בארץ לאחזקה שוטפת! מבחינת עלות טיפולים.

למרבה ההפתעה הC4 גם שומרת על שוק יחסית יציב ונמכרת קרוב למחירון - רכבים שמורים נמכרים מהר!.

לטעמי זהו רכב מעולה ומפנק בעיקר אם אתה הולך על הגרסה המפוארת ולא זאת של הליסינג שם אפילו המושבים נוחים יותר!.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

אני לא יודע מה ההבדל מבחינת עלויות טיפול אבל בחברה של אבא שלי עשו בדיקת צריכת דלק בין C4 2006 לקורולה 2006 ומצאו שה-C4 צורכת בממוצע כ-20% יותר דלק בכל מצב עקב מנוע חלש יותר (ורכב כבד יותר) שצריך להתאמץ יותר כדי לעמוד בקצב של הקורולה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

סיטרואן רכב חסכוני בערך כמו המקבילות האחרות.

יש בזבזניות ממנו (מאזדה 3, פוקוס וכו') ויש חסכוניות ממנו (רנו מגאן, ניסאן טידה).

הכל שאלה של אופי שימוש (בין עירוני / עירוני).

מחירי טיפולים – המחירים סבירים, השאלה היא לא כל כך מה מחיר הטיפול, אלא מה תדירות הכניסה למוסך. והצרפתיות ידועות באהבתן למוסך. אמנם פחות מבעבר, אך עדיין קצת מעל לממוצע היפאניות.

כמו שיכור מסתובב......:wink:

• תוכן חדש...