Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,לפני כשבוע וחצי רכשנו מאזדה 3.כשאני אומר רכשנו אני מתכוון למשפחה,אני חייל בן 20 וההורים שלי התחדשו במאזדה 3 שנת 2006 מדגם ACTIVE שזה 1600 סמ"ק.

הרכב נקנה לאחר שהיה בליסינג של מימון,ז"א אין ירידה במחירון בעקבות כך,והרכב נקנה במחיר נמוך יחסית,לאחר בדיקה הרכב יצא נקי מתקלות ומפגיעות וללא תאונות כפי שהתחייבו במגרש ממנו קנינו את הרכב.

לאחר הקניה הופיעו מספר דברים קטנים המפריעים:

1)לאחר הקניה נבדק המיגון שלה רכב ופורקה המגירה של התא כפפות,מבלי לשים לב האור במגירה לא נדלק.

2)האור בתיבת ההילוכים אינו עובד גם הוא,אינך רואה בחושך בדיוק היכן הידית.

3)כפתור עוצמת המזגן(מאוורר) אינו עובד בכלל,זה היה ידוע מראש.

4)המושב האחורי משום מה לא יושב טוב,לאחר שבטעותב דקתי אני מרגיש פתאום המושב עליו אני יושב אינו תפוס לשום מקום.בדקתי וטיפה נגעתי בו כשאף אחד אינו ישוב עליו והוא פשוט התפרק,ז"א יצא ממקומו ואני שם לב שהוא לא תפוס בשום מקום,ישנם 4 "פינים" או משהו כזה שאמורים להיתפס,אך בחוריםב הם הם נכנסים אין זכר למשהו שאמור לתפוס אותם שלא יצאו מכל קפיצה בכביש. למה זה ככה?מישהו בטוח פירק את המושב,השאלה לשם מה???

5)מערכת השמע קצת מוזרה,הדיסקים נתקעים בכל קפיצה בכביש,יש מצב שהמערכת מקולקלת או שדיסק ניקוי עיינית אמור לעזור במקרה?

6)הרכב מפוצץ בספריי "סקיי" כדי להעניק תחשוה של הברקה,אני רוצה להוריד אותו,השאלה היא אם קצת מים ומטלית יעשו את העבודה?או שזה עניין של כמה נקיונות של הרכב עד שזה יירד לחלוטין?הכל שמנוני פשוט.

7)למה אין אזעקה ברכב?הוא לא אמור להגיע עם אזעקה מהחברה?או שמהו בסגנון,יש רק נעילה מרכזית מהשלט,כשלוחצים הדלתות ננעלות ולהפך.אך החלונות לא עולים בלחיצה כזו. מוזר כי לפי מיטב ידיעתי החלונות אמורים להתרומם אוטומטית בנעילת הרכב.

מבקש תשובה לשאלות.

תודה רבה,

גיא

Justy For Ever

תחת פרוייקט קוסמטי "קטן",בקרוב תמונות!

פורסם

כמה זה לא יקר?

ומה בנגוע למערכת? ולשאר הקטנות ?

Justy For Ever

פורסם

2 טפסים למושב האחורי יעלו בין 20-25 שקל במוסך מורשה

לגבי המערכת תכנס לאביזרי רכב שמתקנים רדיו דיסקים ויתקנו לך את העינית

כל המנורות יחליפו לך גם

אזעקה זה משהו שאף חברת ביטוח לא תדרוש ממך.

לגבי החלונות: בארץ לא הגיעה המאזדה עם מרימי שמשות, כל זה הורכב פה בתשלום.

או שברכב שלך הפיקוד נשרף ואפשר להחליפו, או שהוא לא הורכב. מרכיבים אותו בדלת של הנהג.

לגבי:

הרכב נקנה לאחר שהיה בליסינג של מימון,ז"א אין ירידה במחירון בעקבות כך

נשמע קצת נאיבי.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

פתחתי מחירון.היו שם מלא אפשרויות של ליסינג ויש שם ליסינג ממונה משהו כזה

וזה הצורת ליסינג בה הרכב נקנה הוא היה רשום על שם אדם פרטי.במקרה גם רופא,אבל זה לא משנה שום דבר.הוא היד הראשונה של הרכב ז"א לנו רשום בעלים קודמים 01

Justy For Ever

פורסם

גם ליסינג מימוני מוריד מינימום של 8% מהסיבה הפשוטה - מדובר בדגם הפחות מאובזר וחברת הליסינג קנתה אותו בזול, כחלק מכמות גדולה מאוד של רכבים שהיא רכשה בזמנו.

זה אומר שהרכב לא בהכרח חרוש כמו רכב מהשכרה, אבל בטח לא משהו שלא מורידים עליו במחירון, לא משנה מה.

בכל מקרה תתחדש על הרכב, גם אם קנית אותו במחיר יקר.

פורסם

*קודם כל תבדוק את כל מה שצריך מבחינת המנוע

ישור קו טיפול מלא, מים ירוקים וכו

*הבעיה בכסא נגרמת ממשיכה בכוח של הכסא ולא שחרור עיי הקליפס שנמצא שם. זה לא רציני.

לפני המכירה הרכב נשלח לניקוי מלא ותוך כדי מוציאים את המושבים כדי לנקות אותם.

*הרדיו כבר מתחיל לזייף, המלצה שלי שתוציא אותו בכלל ותשים מתאם לרדיו רגיל, כדי שיהיה לך MP3 נורמלי

http://www.alexsander.co.il/product.aspx?p_id=9276

* בדרך כלל ברכבי ליסינג אין אזעקה אלא שלטי נוחות לנעילה מרכזית. והרמת חלונות זה מאוד נדיר רק אם יש לך פוקוס שזה בא מקורי.

*בנוגע לכפתורי המזגן זה קרה לי בכמה מאזדות בעבודה, יש בסקאלה של המזגן פלטת פח קטנה שממתגת בין

המגעים של הלוח האלקטרוני, תוך כדי סיבוב.

הוא מודבק עם חום והוא יוצא מהמקום. תיקנתי כמה כאלה שעובדים עד היום, תנסה למצוא מקום שישפץ לך את זה במחיר טוב,

אני מתכוון לכמה מאות שקלים, תעשה סקר לפני שאתה מתקן את זה.

השאלה היא למה לא ביקשת לתקן את כל הדברים האלה לפני הקנייה?

• תוכן חדש...