Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה מאוד נחמד שיש R8 ו SLS, אבל הייתי יותר שמח אם היו פה מאזדה 2 MPS, טווינגו ספורט וסוויפט ספורט.

קשה לי להאמין שיביאו אותן לארץ, במיוחד לאור הכישלון של לובינסקי עם ה-C2 שכיום ניתן לקנות אך ורק בהזמנה מיוחדת.

נכון זה לא רכב "ספורט" במלוא מובן ההגדרה אבל אני אוהב את העיצוב.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא יודע מאיפה הבאתם את המספרים של ה RS6 או RS8 - אני כבר ראיתי הרבה יותר מ15 מכל אחד מהדגמים...

M5 וM6 כנ"ל...מעל 10 מכל אחד - שלא נדבר על M6V12 שמהם ראיתי כשלושה...

לגבי GTR \פרארי ושות' - עדיין אין כלום לכן לא ראוי להזכירם...

יבוא אישי הוא אכן פתרון מצויין , ישנו כבר צי של Z4M שנוסע על הצד :):)

פורסם
זה מאוד נחמד שיש R8 ו SLS, אבל הייתי יותר שמח אם היו פה מאזדה 2 MPS, טווינגו ספורט וסוויפט ספורט.

בדיוק.

גם גרסאות רגילות (=ידניות) או ספורטיביות של היצרנים העממיים יותר היו משפרות מאוד את פני שוק הרכב הישראלי. זה פשוט אבסורד שאדם יכול לרכוש רכב עממי רק לפי מפרט מאוד ספציפי שמציע היבואן, במקרה הטוב יש 3 רמות אבזור ואם זה לא מתאים אז הדלת שם :roll:

אני מאוד מקווה שפתיחת שוק הרכב לתחרות תוריד את המחירים או לפחות תאפשר לנו להזמין רכבים בתצורות שהבונקרים הגדולים לא מאפשרים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אתה ציינת פה אולי 4 מכוניות על, מפתיע שלא ציינת את הR8 זה היה מעלה את המספר ל5, חוץ מהSLS והפרארים (שעדיין בגדר שמועות) לא ציינת פה שום מכונית על

ה-SLS לא שמועות ולא נעליים

עומדת אחת בסוכנות מרצדס כרגע!

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם
בקצב הזה, בעוד פחות משנתיים תהיה לנו ארץ מוטורית, אמן

מצטער לנפץ לך את הבועה, אבל "ארץ מוטורית" לא נמדדת בכמות העשירים שמביאים גרסאות "על" של רכבי יוקרה כדי לנסוע "בסטייל"

כי תאמין לי, אם היו לי מליון שקל לבזבז על אוטו, גם לירח הייתי יכול לביא SL AMG, אין לזה שום קשר לאהבה שלי למוטוריקה, אלה פשוט אנשים שרגילים לקבל את "הכי הכי" ו"הכי טוב מהכל". אני מוכן להמר אפילו ש80% מאותם נהגים של "מכוניות על" לא מעניין אותם כמה האוטו שלהם עושה 0-100, או מה נתון המומנט שלו.

"ארץ מוטורית" תהיה פה כה"ארץ" תהיה "מוטורית", כשנהיגה ורכבים יתחילו לעניין את אדון ישראל ישראלי, זה שמקבל 8000 שקל בחודש ועובד מ9 עד 5, ברגע שהוא ירצה להתגרזן קצת על פניות או רמזורים ברדך הבייתה ויוכל לעשות זאת בעזרת מכוניות ספורט פשוטות ועמיות. אז, ורק אז, תהיה פה ארץ מוטורית, ואת זה לצערי אני לא צופה בעתיד הקרוב (או אפילו הלא כלכך קרוב למען האמת)

בקשר לניצול הרכבים האלה, אני לא חושב שבאמת אפשר לנצל רכב עם יותר מ250 כ"ס על כבישים ציבוריים בצורה חוקית. וזה לא משנה ישראל לא ישראל. בשביל להוציא מהמפלצות האלה אפילו קרוב למקסימום, צריך מסלול סגור והמון ידע בנהיגה.

ולגבי דגמים? העניין הוא לא במבחר דגמים, העניין הוא במבחר מותגים.

אני רוצה לראות אותך מנסה לקנות לוטוס ולהביא אותה לארץ, אני רוצה לראות מוסך אחד שיסכים לטפל בה, או איזה הולדן VXR-8. שאלה מכוניות פשוטות ו"עממיות" יחסית, שלא לדבר כמובן על לקבל אישור יבוא לפאגאני, קוניגסג, קייטרהאם, נובל, להמשיך?

כל יבואן יביא לך איזה דגם שאתה רוצה של המותג שלו, ואם תשכיב 500 אש"ח על השולחן של מנכ"ל דלק מוטורס, אני בטוח שתקבל מאזדה 2 ידנית. או טווינגו ספורט בUMI תמורת אותם 500 אש"ח. העניין הוא שבסכומים "הגיוניים" היבואנים בונקרים, והרוכשים הפוטנציאליים מעדיפים יוקרה

אני לא יודע מאיפה הבאתם את המספרים של ה RS6 או RS8 - אני כבר ראיתי הרבה יותר מ15 מכל אחד מהדגמים...

M5 וM6 כנ"ל...מעל 10 מכל אחד - שלא נדבר על M6V12 שמהם ראיתי כשלושה...

לגבי GTR \פרארי ושות' - עדיין אין כלום לכן לא ראוי להזכירם...

יבוא אישי הוא אכן פתרון מצויין , ישנו כבר צי של Z4M שנוסע על הצד :):)

הא? דמיון מפותח יש לחברים שלך... במיוחד בשתחשב בעובדה שהדגמים האלה לא... איך נאמר את זה בעדינות, קיימים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מרבית עשירי הארץ קונים רכבים במחירים לא נורמאליים בשביל הפוזה. הרי איפה יש להם לנסוע במהירויות גבוהות ולנצל את מה שהרכב מסוגל.

רוב הנסיעות שלהם הם מהבית למקום העבודה, תראו אותם בדרכים תקועים בפקקים איתכם.

זה עובדתי. חלקם חובבי רכב שמוכנים להראות לנו את הכלי שלהם במפגשי מועדון החמש ומפגשים אחרים וחלקם לא ממש מתעניינים ברכבים,פשוט קונים רכבים במחירים לא נורמאליים בגלל שיש להם את האפשרות וגם בידיעה שהרכב שלהם יסובב ראשים ברחובות וינקר עיניים לאנשים,בגדול זה הכל רושם פשוט.

פורסם
מרבית עשירי הארץ קונים רכבים במחירים לא נורמאליים בשביל הפוזה. הרי איפה יש להם לנסוע במהירויות גבוהות ולנצל את מה שהרכב מסוגל.

רוב הנסיעות שלהם הם מהבית למקום העבודה, תראו אותם בדרכים תקועים בפקקים איתכם.

זה עובדתי. חלקם חובבי רכב שמוכנים להראות לנו את הכלי שלהם במפגשי מועדון החמש ומפגשים אחרים וחלקם לא ממש מתעניינים ברכבים,פשוט קונים רכבים במחירים לא נורמאליים בגלל שיש להם את האפשרות וגם בידיעה שהרכב שלהם יסובב ראשים ברחובות וינקר עיניים לאנשים,בגדול זה הכל רושם פשוט.

+1

רק רושם נחשב היום

פורסם

עם כל הכבוד לפורשה ב.מ.וו מרצדס וכל אלה שעולים מיליונים אני הייתי רוצה לראות כמובן את ה- FOCUS RS :) מאזדה 3 MPS כי אנחנו כן רואים גולף GTI ולאון קופרה, איביזות וכן ראינו מגאן ספורט, קליאו ספורט בקיצור רוצים את המכוניות ה"עממיות" בגרסאות החמות! וכמו שכבר אמרו פה תנו לנו לבחור את רמת הגימור!!

ובאמת שחייב להיות פה מסלול מירוצים כי בטוח שה- FIA ירצה לעשות מירוץ "הארץ הקדושה"!! זה יכניס כסף למדינה, המון כסף! ולנו יהיה איפה לפרוק את העצבים של כל השבוע!! :)

אני מקווה שאנחנו בדרך לשם! ואם לא אז אני מתפלל לזה :)

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם

הא? דמיון מפותח יש לחברים שלך... במיוחד בשתחשב בעובדה שהדגמים האלה לא... איך נאמר את זה בעדינות, קיימים.

קודם תרגיע את טון הדיבור שלך

RS8 זה השם השני של ה R8....

M6 הגיעה ב2 דגמים שהנפוץ ביותר שלה הוא V10 עם 510 כ"ס שמגיעמהM5..ישנו גם דגם עם מנוע V12 מאוד מאוד נדיר..

אבל אתה צודק...מה שלא נמצא בגוגל לא קיים במציאות.

פורסם
עזוב את זה, קורולה רובוטית :roll:

כן אאא זה באמת מיוחד למרות שכבר בחיי פגשתי משהו כמו 40 כאילה ורק במשך 3 שבועות.

אז מה הביג דיל?

וכן זה באמת ידיע משמחת שישנם יותר ויותר יבואנים שמביאים לפה רכבים ספורטיביים בכמויות כמו של היום

אך זה כבר תענוג שלא לכיסינו

סליחה על שגיעות הכתיב

קוסטיה.

החיים על ארבעה גלגלים קשים יותר וקשים פחות

טלוי בלחץ הצמיג...

פורסם
קשה לי להאמין שיביאו אותן לארץ, במיוחד לאור הכישלון של לובינסקי עם ה-C2 שכיום ניתן לקנות אך ורק בהזמנה מיוחדת.

נכון זה לא רכב "ספורט" במלוא מובן ההגדרה אבל אני אוהב את העיצוב.

ה C2 פשוט לא מוצלחת כ"כ, היא סיטרואן ומשווקת ע"י לובינסקי. ברור שהיא לא הצליחה. היאריס TS הצליחה יפה מאוד בזמנו.

emotion of motion

פורסם
קודם תרגיע את טון הדיבור שלך

RS8 זה השם השני של ה R8....

M6 הגיעה ב2 דגמים שהנפוץ ביותר שלה הוא V10 עם 510 כ"ס שמגיעמהM5..ישנו גם דגם עם מנוע V12 מאוד מאוד נדיר..

אבל אתה צודק...מה שלא נמצא בגוגל לא קיים במציאות.

אתה טועה בשני המקרים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...