Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במכשיר סמסונג אנדרואיד גלקסי I7500, מישהו יודע כיצד ניתן למחוק את כל הזכרונות במכה ?

אני יודע שהמכשיר לא תומך בפונקציה זו, ויש לחבר את המכשיר עם כבל (מה שאין), או להוריד איזה ישום מסויים.

אשמח לעזרה ממי שמכיר ומבין .

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

אין לך אופציה של מחיקת זיכרון? אני יכול להביא לך קוד איפוס כללי אם באלך.. אבל זה מחזיר הכל למקור

כרגע כלום =[

פורסם

זה אני יכול לעשות רק ישנם כמה אפליקציות שימחקו לי.

אני ידוע שניתן למחוק דרך חיבור למחשב, השגתי את הכבל המחבר, אך כאשר מחברים המחשב מזהה את ההתקן אך לא נותן לי גישה אליו.

הוא מראה לי שיש עוד 2 כוננים ניידים, אך לא נותן להפעיל.

ידוע לך אם ישנה הגדרה במחשב או אם צריך להוריד תוכנה מסויימת על מנת לעבוד עם המכשיר אל מול המחשב ? אשמח לעזרה .

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

• תוכן חדש...