Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים ערב טוב ,

אז כולנו מכירים את העניין "החלונות הנופלים " בפולקסווגן בכלל.

אז אחרי שתיקנתי את המנוע באחד מהחלונות הקדמיים שלי התופעה חזרה ניגשתי שוב לזגג שתיקן לי את החלון

והוא ניסה לאפס את החלון דרך החזקת המפסק של החלון כלפי מעלה במשך דקה וגם כלפי מטה במשך דקה

ניסה דרך המפתח

יש לציין שדרך המפתח החלונות עולים ויורדים בלי שום בעיה ! הם לא נתקעים ובטח שלא נופלים (מה שמראה שהמנגנון והמנוע תקינים)

מה שקורה כרגע זה שאני מנסה להעלות את החלון הוא נתקע ב-4 חלקים עד שהוא עולה למעלה.

נאמר לי שאני צריך לעשות איפוס למחשב החלונות

מישהו מכיר איך לפתור את התופעה הזו מבלי לגשת למוסך ?

כמובן ניסינו ביחד לנתק את ה (-) מהמצבר ואת כל השיטות שהסברתי קודם

תודה על העזרה.

פורסם

+1 לאותה בעיה. גם בפולו שלי (04') קורה אותו דבר בצד הנוסע- כשמנסים להעלות את החלון עם הכפתור הוא נתקע במקומות שונים ולפעמים אף יורד למדה, אך בנעיל עם ההזעקה הכל בסדר גמור. גם אני אשמח לשמוע אם יש דרך לפתור את העניין.

תודה,

צבי

פורסם

חחח וואי וואי אני מבין שאני לא לבד..

הזגג שלי לא מוכן בשום פנים ואופן לשמוע על בעיה מכנית במנוע של החלון

ולכן אני לא יודע מה לעשות.

פורסם

זגג יודע לטפל בשמשות ולא בתיחכום של מערכת אלקטרומכנית הקשורות גם למחשב בקרת אקלים.

גש לחבר הפורום מוסך רון והבעייה תפתר תוך 5 דקות.

1. האם הגומיות של השמשות תקינות ונקיות ?

2. האם במקרה הוחלפה שמשה לשמשה לא מקורית ?

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...