Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בעיה למצוא רכב דיזל משומש מודרני שלא היה מונית.

אתה בטח לא רציני, נכון? חסר פרייבטים דיזלים?

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת שכן חסר :( עקב מעבר דירה שמתקרב (בעזרת ה') אני בחיפושים אחר GOLF TDI MK5,ומה אני יגיד לך,זאת חתיכת משימה למצוא אחת נורמלית (ידנית זה בכלל פרויקט).

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אתה קצת מצחיק לא ? (קצת אבל)

מהצהרת חוצה גבולות וימים, של אין אפשרות למצוא רכב דיזל פרטי שהוא לא מונית

זה נהיה בלתי אפשרי למצוא גולף MK5 מנוע דיזל בצבע שחור, עם ריפוד קרם, גיר ידני ועץ ריח משומש כארבעה ימים

פורסם
אתה קצת מצחיק לא ? (קצת אבל) (לפעמים ;))

מהצהרת חוצה גבולות וימים, של אין אפשרות למצוא רכב דיזל פרטי שהוא לא מונית (איפה הצהרתי כך? :shock:)

זה נהיה בלתי אפשרי למצוא גולף MK5 מנוע דיזל בצבע שחור, עם ריפוד קרם, גיר ידני ועץ ריח משומש כארבעה ימים (אויש נו,שחור נחמד אבל לא בשבילי,ולא אמרתי שזה בלתי אפשרי,זה פשוט לוקח יותר זמן,בסוף מוצאים :))

12345

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

למה לדבר באוויר? תביא לי מודעות רכב דיזל מודרני בן 4-5 שנים למכירה. * קילומטרז סביר, בעלות פרטית, לא שייך למורה נהיגה/מדינת ישראל/משרד הביטחון וגיר ידני

פורסם
ידידי subaru loyal, רב מה שאתה מציין בכל הקשור לרעש וריח פשוט לא רלוונטי במנועי דיזל מודרנים. אני מציע לך לקחת נסיעת מבחן בג'טה 1.6 CRD דיזל מסילה משותפת החדש אתה לא תאמין שאתה נוהג בדיזל לפי הרעש.

לגבי עלויות טיפולים משאבת סולר לא אמורה ללכת כל שני וחמישי, וברכב פרטי זה אמור לקחת מספר שנים. לדעתי מנועי בנזין הזרקה ישירה המודרנים לא זולים משמעותית לאחזקה (אם בכלל).

ולגבי ביצועים נחותים - על מה אתה מדבר? על המנועים העתיקים ששרתו בקנגו ובברלינגו? הם עברו מהעולם. במשפחתיות המודרניות שעליהן אני מדבר לדיזל יהיה לרב יתרון ביצועים (והכוונה לביצוים שימושיים ולא למיאוץ הקלאסי ל-100 קמ"ש).

כל מה שאתה אומר נכון, אבל מה יקרה לג'טה 1.6 CRD דיזל מסילה משותפת אחרי נניח 3-4 שנים על הכביש,אחרי שתגמע 200 אלף ק"מ, תסתכל סביבך ותראה מה קורה לרכבי דיזל כמה שנים על הכביש, זו לא חוכמה לדבר על רכב חדש דנדש.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
כל מה שאתה אומר נכון, אבל מה יקרה לג'טה 1.6 CRD דיזל מסילה משותפת אחרי נניח 3-4 שנים על הכביש,אחרי שתגמע 200 אלף ק"מ, תסתכל סביבך ותראה מה קורה לרכבי דיזל כמה שנים על הכביש, זו לא חוכמה לדבר על רכב חדש דנדש.

נו, מה יקרה? מה שקורה לכל הרכבים המטופלים ב"כאילו". אלו שמטופלים כמו שצריך עדיין איתנו ומחזיקים מעמד יפה מאד (אוקטביה למשל).

ואגב, 200,000 ק"מ בארבע שנים זה לא שכיח (חוץ ממוניות, אבל אנחנו מדברים על פרייבטים).

פורסם

השוואה לא הוגנת, באותה מידה אני יכול לשאול מה יקרה לרכב בנזין לאחר 3-4 שנים ואחרי 200K על השעון...

חוץ מזה שבאוקטביות והפאביות מחזיקות יופי. גם קיה ריו מחזיקה יופי (ונעזוב שפרט לאמינות אין הרבה דברים טובים בריו).

• ספונסר פורום
פורסם

מנועי דיזל הם חזקים יותר ועמידים יותר כי אופי פעולתם (הצתת דחיסה)

מצריך שימוש בחומרים איכותיים יותר .

מנוע דיזל בעל 200K זה מנוע שרוב החיים עוד לפניו .

ואכן מנוע הדיזל של השנים האחרונות יעיל יותר וחסכוני יותר באופן משמעותי

וזה באמת מפתיע שבארץ הוא לא תופס חזק כמו באירופה למשל ,

אמר לי לאחרונה לקוח שבאירופה 50 אחוז מהרכבים הפרטיים מונעים בדיזל

אני לא יודע עד כמה הוא דייק אבל זה כנראה קרוב ,ואין סיבה שלא .

בקבוצת VAG למשל אני יכול לומר שמנועי הדיזל מוצלחים יותר ממנועי הבנזין

מבחינת אורך חיים ואמינות כללית .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
השוואה לא הוגנת, באותה מידה אני יכול לשאול מה יקרה לרכב בנזין לאחר 3-4 שנים ואחרי 200K על השעון...

אם הרכב מטופל כמו שצריך לא יקרה לו כלום , אבל אתה תשלם על הבנזין 50,000 שח יותר בשביל לנסוע את אותו קילומטרג'

פורסם

נצל"ש,

איזה פרייבט בסביבות מודל 2005 ממולצת במנועי דיזל,

ולכמה קמ"ש לצפות שיהיה לה בגדר סביר?

פורסם
מנועי דיזל הם חזקים יותר ועמידים יותר כי אופי פעולתם (הצתת דחיסה)

מצריך שימוש בחומרים איכותיים יותר .

מנוע דיזל בעל 200K זה מנוע שרוב החיים עוד לפניו .

ואכן מנוע הדיזל של השנים האחרונות יעיל יותר וחסכוני יותר באופן משמעותי

וזה באמת מפתיע שבארץ הוא לא תופס חזק כמו באירופה למשל ,

אמר לי לאחרונה לקוח שבאירופה 50 אחוז מהרכבים הפרטיים מונעים בדיזל

אני לא יודע עד כמה הוא דייק אבל זה כנראה קרוב ,ואין סיבה שלא .

בקבוצת VAG למשל אני יכול לומר שמנועי הדיזל מוצלחים יותר ממנועי הבנזין

מבחינת אורך חיים ואמינות כללית .

בחלק ניכר ממדינות אירופה מכירות הסולר עברו מזמן את ה 50% , ובצרפת זה כבר מתקרב ל 70%.

ביומים האחרונים אני נוהג על בראבה 1.9JTD באיטליה, מטוס אמיתי הרכב הזה , במיוחד כאשר המדחס נכנס לפעולה, קצב צבירת הק"מ מרשים בהחלט.

המנוע עדיף משמעותית על מרבית מנועי הבנזין אשר נהגתי עליהם באספקת הכוח.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אם אני לא טועה קיים גם גירסת 2.2 ליטר טורבו לרכב הנ"ל.

הכל טוב ויפה, עדיף לא עדיף.

אבל,שורה תחתונה, נראה אותך נכנס עם רכב כזה למוסך.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

subaru_loyale שלום,

יכול להיות שאתה צודק אבל אני רק רוצה לדעת אם ביצעת השוואה לרכבים חדשים (כלומר מנועי טורבו בנזין חדשים או אפילו רגילים לעומת דיזל)?

או שאתה אומר זאת לפי מה שידוע לך שהיה לפני אי אילו שנים?

• תוכן חדש...